Pupa, vamp, all in one, mascara, Oriflame, BeMineral, test, beauty

Mascara getest | Wie van de 3?

Ik denk dat dit wel het meest verkochte make-up product is van de wereld, mascara! Ik durf erom te wedden dat meer dan 60% van mijn lezeressen de deur niet uitgaan zonder een mascara! En jij?

De mascara test!

Omdat ik zelf ook mijn favorieten heb, blogger ben voor de hobby, leek het mij leuk om een 3-tal mascara’s die recent op mijn beautypad gekomen zijn te reviewen!

In de test gaan:

 1. Oriflame Big Lash
 2. BeMineral
 3. Pupa Milano Vamp all in one mascara

Oriflame | Big Lash | 8,00

De unieke Big Lash Brush van Oriflame met horizontale en verticale haartjes is ontwikkeld om moeiteloos zelfs de kleinste wimpers te bereiken, voor dikker uitziende wimpers.

Met pro-vitamine B5 om te hydrateren en verzorgen. Deze mascara is ook ontwikkeld om vegen, klontjes en vlekken te voorkomen.

Oriflame, big, lash, mascara

BeMineral | All you need | 26,50

De mascara van BeMineral® heet “All You Need”, omdat het daadwerkelijk Met de unieke formule van beMineral® mascara’s creëer je snel een betoverende blik met lange, volle, krullende en verleidelijke wimpers.

Dankzij het borsteltje kunnen de wimpers feilloos worden opgebouwd zonder dat het klontert. Het speciaal ontworpen borsteltje zorgt daarnaast voor perfect gesepareerde wimpers. De formule heeft een intens zwarte kleur, waardoor 1 laag al een mooie dekking biedt.

Pupa Milano | Vamp! Mascara All In One | 19,99

De geliefde Pupa Vamp! Mascara is nu nóg beter! De Pupa Vamp! Mascara All In One zorgt voor volumineuze, lange en gekrulde wimpers. Een unieke treatment maakt je natuurlijke wimpers langer en sterker. Zo heb je niet alleen met mascara prachtige wimpers, maar ook zonder! Al na 30 dagen zijn je wimpers voller, langer, dikker en sterker. Verleidelijke wimpers zijn binnen handbereik!

Pupa, Milano, mascara, vamp, all in one

De test

Pupa, vamp, all in one, mascara, Oriflame, BeMineral, test, beauty

Ik heb de mascara’s alle drie getest met 1 laagje en daarna een tweede laagje, want ik weet dat veel vrouwen altijd een tweede laagje doen. Vaak zie je dan pas de meeste klonters en klieders ontstaan.

De test begon met de Oriflame mascara, die het goedkoopste is. Daarna de BeMineral die het duurste is en als laatste eindigde ik met de Pupa Milano mascara.

Pupa, vamp, all in one, mascara, Oriflame, BeMineral, test, beauty

Zoals je weet heb ik een serum gebruikt recentelijk om langere wimpers te krijgen, dus vandaar die lengte!

Na 2 laagjes mascara…

Bij het eerste laagje mascara zie ik bij alle 3 de mascara’s geen extreme verschillen. Wel valt op dat zowel Oriflame als Pupa beide erg mooi zwart zijn.

De BeMineral separeerde de wimper haartjes het mooiste. Daar waar Oriflame al op plakkende haartjes minpunten krijgt.

De tweede laag is voor mij echter pas doorslag gevend en ik zie wederom bij Oriflame dat de haartjes plakken, beetje klonters, maar is te verwaarlozen. Wellicht moet ik nog oefenen met het borsteltje, want dat is niet mijn ideale vorm zeg maar.

Als tweede dan de BeMineral mascara, die mij eigenlijk verrast, mede omdat het een onbekend merk is, maar ook omdat het puur natuur is. En zuivere minerale make-up, zonder parfum, parabenen en  iet getest op dieren. Ben jij daar naar op zoek, dan raad ik je deze van harte aan. Het borsteltje vind ik erg prettig en ondanks de minimale klontering een prettige mascara!

Dan als laatste de Pupa mascara met een hele mooie zwart dekking, veel volume een haartjes zien er netjes uit. Het borsteltje is mijn favoriet, ik vind deze het prettigste werken om mascara aan te brengen. Door de curve geef je jouw wimpers een mooie Krul. Daarbij geeft deze mascara jou ook nog extra lengte na veelvuldig gebruik, vandaar de all in one!

Welke mascara heeft jouw voorkeur?

Ik koos bewust ook voor een betaalbare mascara, want ik weet dat niet alle lezeressen van mijn blog even 25,00 kunnen neertellen. En zoals je nu ziet, zijn ze alle 3 heel goed draagbaar. Het is nu aan jou waarvoor je kiest.

Ik wil je niet beïnvloeden, maar mijn keuze is de Pupa Milano geworden!

 

 

Like
  bychristiana
  25 Aug 2019
  2:08pm

  Ik vind het effect van de Be Mineral mascara het mooist. Ik ben ook best veeleisend wat mascara betreft; hij moet niet klonteren, goed zwart zijn en goed blijven zitten. Dat laatste is bij mij nog wel een dingetje helaas.

  Daphne - verdraaidmooi
  4 Sep 2019
  8:44pm

  Ik gebruik deze mascara van PUPA Milano ook al een aantal weken en ik ben echt groot fan! Het borsteltje is onwijs fijn en separeert de wimpers perfect. Ik vind die mascara bij jou ook het mooist staan eerlijk gezegd.

Laat een reactie achter!