Douglas beauty system more than moisture hydra care review yustsome 40plus 2

Maskertje tijd | More than moisture

Van de week, na het sporten, ik had mij gedoucht en mijn gezicht was zo droog weer. Ik dacht nu wordt het tijd voor een maskertje en ik keek eens in mijn beauty kast. Recent had ik bij Douglas een kleine bestelling gedaan en naast de lipstick en de foundation stick, kocht ik ook nog twee maskertjes!

Douglas beauty system more than moisture hydra care review yustsome 40plus 1

More than Moisture | Hydra Care | mask

Dit rijke hydraterende masker van Douglas Beauty System is de snelle dorstlesser voor de vochtarme en gestreste huid. Hoge kwaliteit sheaboter, amandelolie en aloë vera hydrateren zelfs de droogste plekjes op de huid en gaat droge lijntjes tegen. De huid herwint zijn elasticiteit en voelt aangenaam zacht aan. Vrij van parabenen en minerale oliën. >Douglas.nl

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Dat het bij mij een behoorlijk werkje te verzetten had, was een feit. Man-o-man wat een droogte weer en ik voelde mijn huid erg jeuken.
Ik vind het weer prettig dat dit in een kuipje zit. Het is best een groot kuipje met een inhoud van 25 ml.
Nadat ik het opende zag ik meteen dat het ook een flinke hoeveelheid is om te gebruiken en ik dacht even, dit is jammer, het lijkt mij echt veel te veel.

Ik moest wel even zoeken naar de beschrijving van hoe ik het moest gebruiken. Dat staat dus in het blauw op de verpakking. Nu ben ik geen 18 meer en die kleine lettertjes duizelde voor mijn ogen. Gelukkig kun je het op de site ook nog vinden en dat leest een stuk makkelijker!

Aanbrengen op een gereinigde huid. Vermijd de huid rondom de ogen. Vervolgens het masker 15 tot 20 laten inwerken. Ten slotte het masker verwijderen en overtollige resten verwijderen met een tissue.

Ik had na het aanbrengen dus nog zoveel over dat ik het in een luchtdicht zakje heb gedaan en in de koelkast gezet. Ik kijk of ik het volgende week nog kan gebruiken en anders is het wel jammer. Want je gooit dan best veel weg.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Na 20 minuten haalde ik met een doekje het masker eraf. En heb met een beetje vochtig washandje mijn huid wat na gepoetst. Het eerste wat mij opviel is de glans. Het doffe huidje heeft een oppepper gehad.
Het ziet er een stuk minder vermoeid uit en ook veel zachter. En waar het om draait is ook waargemaakt, een heerlijke hydratatie!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Ik zag op de site dat er wel een 12 ml. cupje bestaat, maar daar betaal je dus dezelfde prijs voor.
Nu is er ook een tube te koop met inhoud van 75 ml. voor de prijs van 18,99
Ik ben geen rekenwonder, maar als ik voor 25 ml. 2,99 betaal…? Snap jij het?[/ezcol_1half_end]

By the way… vind jij het ook niet veel weg hebben van de Embryolisse lijn?

Al met al en een stukje gezever verder van mijn kant, moet ik concluderen dat dit een heel fijn maskertje is! En ik kan het je aanraden ook voor de gevoelige huid.

Bedankt voor je bezoekje!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Bianca
  25 Feb 2017
  7:41am

  Dit lijkt mij een lekker masker om te gebruiken. En soms snap ik ook niet waarom een sample een stuk goedkoper is dan full size. Dan koop je toch meerdere samples ipv een grote tube? (tenminste dat doe ik wel haha) x

  Nancy
  25 Feb 2017
  8:30am

  Prima maskertje zo te zien!

  jeapiebel
  25 Feb 2017
  10:45am

  25 ml. 2,99 rekenen is ook niet mijn sterke punt maar ik snap je. 😉 Hoe dan ook dit masker klinkt fijn voor mijn gevoelige huid.

  Sonja
  25 Feb 2017
  8:42pm

  Nee wij blijven ook thuis!

  Karen
  27 Feb 2017
  9:38am

  Dat lijkt zeker op embryolisse! Naapers 😉

  Yvonne
  28 Feb 2017
  7:31pm

  Ik hou ook van een lekker hydraterend masker. het is wel veel zeg wat je op je gezicht hebt moet je wel opletten wat je doet (ervaringsdeskundige hier dus 🙂 )

Laat een reactie achter!