Matis, cell expert, stamcel, huid, verjonging, expert

Matis Cell Expert | bescherming van je huidstamcellen

In het zoeken naar oplossingen om onze huid optimaal te beschermen komen we vaak dezelfde producten tegen, dit keer stuitte ik op een product Matis Cell Expert dat iets doet voor je huidstamcellen. Hier moest ik meer van weten.

Wat zijn huidstamcellen?

Stamcellen hebben de taak om beschadigd weefsel te repareren en om dode cellen te vervangen. Op deze manier zorgen stamcellen ervoor dat we gezond blijven en niet te snel ouder worden. Stamcellen zijn onze microscopische privé-dokters.
Onderzoekers zijn dan ook druk bezig om de stamcel te gebruiken in therapieën en hierdoor hopen ze op ziektes te kunnen genezen. Momenteel is het wel al mogelijk, maar het staat echt nog aan een begin fase. Wat er wel al mogelijk is, is het inbrengen van gemanipuleerde stamcellen in beenmerg of beschadigd weefsel.

Stamcellen in beautyproducten?

Hier lopen nogal wat meningen over uiteen. Er zijn beauty experts die beweren dat het geldklopperij is en dat stamcellen niet kunnen overleven in een potje.
Aan de ene kant denk ik wel dat er een kern van waarheid inzit, want als de geneeskunde nog geen kanker kan genezen, waarom zou je dan wel verjongend resultaat kunnen boeken met een crème of smeersel?

Toch kan het wel je huid een boost geven, hoe dan?

Matis Cell Expert

De huid ondergaat constant op allerlei manieren stress. Levensstijl en externe invloeden zijn van invloed op de huid waardoor de cellen vaak overactief reageren op stress. Een dergelijke overmatige activiteit leidt alleen maar tot slecht functioneren van de huid en het verouderingsproces wordt hierdoor versneld. De laboratoria van Matis ontwikkelde Cell Expert™ om het gebied rondom de stamcellen te beschermen en te helpen bij het uitbreiden van hun vermogen om het proces van verjonging te starten. Dit universele beauty serum is een ware anti-aging expert!

Dankzij het actieve ingrediënt MatiStem CC™ wordt de huid verjongd. Daarnaast wordt het gebied rondom de stamcellen beschermt en helpt bij het behoud van hun capaciteit om het proces van celvernieuwing te blijven initiëren. Dag na dag ziet de huid er steeds jonger uit.
Matis Cell Expert™ is geschikt voor ieder huidtype en kan in combinatie met ieder ander product gebruikt worden, het beste natuurlijk met Matis huidverzorging.

Witte Roos

MatiStem CC™: dit is een exclusief, actief Matis ingrediënt dat gemaakt is van de stamcellen van witte roos. Deze plantaardige stamcellen zijn rijk aan actieve bestanddelen zoals proteïne, vetten en koolhydraten.
Hierdoor worden menselijke stamcellen geprikkeld en weer actief aan het werk gezet.

Matis, cell expert, stamcel, huid, verjonging, expert

Getest door Diana

Omdat mijn schoonzusje een vrij onrustige huid heeft, leek het mij verstandig om haar deze Matis Cell Expert te testen. En omdat ik zelf zoveel review voor mijn blog is het testen door ‘de gewone vrouw’ ook af en toe beter om de resultaten te testen. Zo krijgen we op BEAUTYSOME.nl een eerlijk beeld van producten.

Matis Cell Expert

Verpakking:
Toen ik deze van mijn schoonzusje kreeg om te gaan reviewen, vond ik dat ik een cadeautje kreeg naar de verpakking kijkend. Helaas had mijn dochter de verpakking al binnen een dag te pakken, dus helaas geen foto met verpakking… maar gelukkig was Sonja zo slim om vooraf al foto’s te maken.

Gebruik:
Ik gebruik zelf meestal sensitieve gezichtreinigingsdoekjes om mijn gezicht te reinigen. Eigenlijk gewoon uit gemakzucht, want als ik eerlijk ben: Ja, Mijn gezicht is redelijk schoon, maar mijn huid is geïrriteerd en voelt droog aan.

De eerste keer dat ik Matis Cell Expert gebruikte was al een feestje. Dankzij de pipet in de dop, welke je aan de bovenkant in kan duwen, komt er een mooie hoeveelheid beauty elixir vrij, dus je hoeft niet bang te zijn dat je teveel gebruikt. Het voelt heerlijk koel en verzacht de huid, dus het geïrriteerde gevoel ben ik ook meteen kwijt. Het trekt ook snel je huid in en laat geen glimmend laagje op de huid achter, wat ik ook erg prettig vind.

Momenteel is de werkdruk vrij hoog en daar is mijn huid erg gevoelig voor. Meestal komt dat ook tot uiting in mijn gezicht, maar met gebruik van dit elixir zijn de effecten hiervan minimaal. Ik ben er blij mee!

Waar te koop?

Ik moet erbij vermelden dat het niet goedkoop is, maar het pluspunt is dat het zeer zuinig in gebruik is en je er ruim 4 maanden mee kunt doen!

Het kost rond de 70 euro en is te koop bij MATIS.

 

Like
1

Laat een reactie achter!