Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Matte Eyeshadow Palette | Zoeva

Geïnspireerd op rust en schoonheid van een avond wandeling door de verlaten straten van een stad. Zoeva Matte Eyeshadow Palette bevat mysterieuze matte tinten, die makkelijk te blenden zijn. Van Misty Beige tot Gloomy Brown en van Deep Burgundy tot Muted Red. Voor een elegante en tijdloze look.

ZOEVA

ZOEVA is een Duits merk, gestart in 2008 door Zoe Boikou. De naam ZOEVA is samengesteld uit de woorden ‘’Zoe’’: het Griekse woord voor leven en ‘’Eva’’, de eerste vrouw op aarde. Vrouwen hebben een speciaal plekje in het hart van ZOEVA. Het merk is opgedragen aan de zelfverzekerde en unieke schoonheid van elke vrouw. Elk ZOEVA-product is gemaakt met liefde en ontworpen met passie voor make-up. Zoeva’s ultieme doel is om luxueuze, hoge kwaliteit producten aan te bieden voor betaalbare prijzen. De ambitie is om elke vrouw te helpen haar individuele schoonheid te ontdekken.

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Aangezien ik zelf heel erg van matte tinten hou, was ik blij dat ik deze parel van Zoeva opdook uit de Douglas zee! Nooit eeerder was deze mij opgevallen en dus had ik er ook geen moeite mee om dese te bestellen KLIK.

Zoals ik gewend ben bij Douglas, is het pakje de volgende dag al in huis. Zo fijn! Want ik had wel zin in een nieuw palette! Kuch, ik heb ook niks in huis! 😉

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

De kleuren zijn prachtig, draagbaar en dus echt mat! Geen glimmertje te bespeuren! Helemaal blij hier! Ik vind het ook prettig dat er kleuren van bijna wit tot aan een donkere bruin er in zit, zo kan ik mooi diepte creëren!

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

De pigmentatie, dat wil je dan ook wel weten, is top! Zonder een primer is het een aanrader, de kleuren zijn echt intens!

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Willekeurig nam ik 4 steekproefjes en ondanks dat de lichte tint niet goed te zien is, mede door mijn huidskleur, zie ik wel dat de rest met 1 veeg rotsvast op mijn hand zit.

Ik wist dat Zoeva palettes goed in de smaak vielen, maar nu kan ik het ook beamen! Heel benieuwd hoe dat uitpakt in een look.

MAKEUP LOOK

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Op mijn bewegend ooglid: 2e kleur linksboven. Binnenkant oog 4e van linksboven. In de Grease heb ik 3e van links zacht aangebracht en om wat diepte te geven bracht ik met een dun kwastje de meest rechtse onderin aan. Dit deed ik ook onder mijn oog.

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Echt heel mooi! Ik ben er tevreden over. En dat zonder een primer, even herhalen, dus het kan nog intenser met een primer!

Ook het blenden is met Zoeva een feest! Mama heeft een nieuw spele-dingetje!

Heb jij al eens kennis gemaakt met Zoeva?

Je koopt deze en vele andere mooie make-up producten via DOUGLAS.NL

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

 

 

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

CommentLuv badge