Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Matte Eyeshadow Palette

Geïnspireerd op rust en schoonheid van een avond wandeling door de verlaten straten van een stad. Zoeva Matte Eyeshadow Palette bevat mysterieuze matte tinten, die makkelijk te blenden zijn. Van Misty Beige tot Gloomy Brown en van Deep Burgundy tot Muted Red. Voor een elegante en tijdloze look.

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZOEVA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

ZOEVA is een Duits merk, gestart in 2008 door Zoe Boikou. De naam ZOEVA is samengesteld uit de woorden ‘’Zoe’’: het Griekse woord voor leven en ‘’Eva’’, de eerste vrouw op aarde. Vrouwen hebben een speciaal plekje in het hart van ZOEVA. Het merk is opgedragen aan de zelfverzekerde en unieke schoonheid van elke vrouw. Elk ZOEVA-product is gemaakt met liefde en ontworpen met passie voor make-up. Zoeva’s ultieme doel is om luxueuze, hoge kwaliteit producten aan te bieden voor betaalbare prijzen. De ambitie is om elke vrouw te helpen haar individuele schoonheid te ontdekken.

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Aangezien ik zelf heel erg van matte tinten hou, was ik blij dat ik deze parel van Zoeva opdook uit de Douglas zee! Nooit eeerder was deze mij opgevallen en dus had ik er ook geen moeite mee om dese te bestellen KLIK.

Zoals ik gewend ben bij Douglas, is het pakje de volgende dag al in huis. Zo fijn! Want ik had wel zin in een nieuw palette! Kuch, ik heb ook niks in huis! 😉

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

De kleuren zijn prachtig, draagbaar en dus echt mat! Geen glimmertje te bespeuren! Helemaal blij hier! Ik vind het ook prettig dat er kleuren van bijna wit tot aan een donkere bruin er in zit, zo kan ik mooi diepte creëren!

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

De pigmentatie, dat wil je dan ook wel weten, is top! Zonder een primer is het een aanrader, de kleuren zijn echt intens!

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Willekeurig nam ik 4 steekproefjes en ondanks dat de lichte tint niet goed te zien is, mede door mijn huidskleur, zie ik wel dat de rest met 1 veeg rotsvast op mijn hand zit.

Ik wist dat Zoeva palettes goed in de smaak vielen, maar nu kan ik het ook beamen! Heel benieuwd hoe dat uitpakt in een look.

[tx_heading style=”default” heading_text=”MAKEUP LOOK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Op mijn bewegend ooglid: 2e kleur linksboven. Binnenkant oog 4e van linksboven. In de Grease heb ik 3e van links zacht aangebracht en om wat diepte te geven bracht ik met een dun kwastje de meest rechtse onderin aan. Dit deed ik ook onder mijn oog.

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

Echt heel mooi! Ik ben er tevreden over. En dat zonder een primer, even herhalen, dus het kan nog intenser met een primer!

Ook het blenden is met Zoeva een feest! Mama heeft een nieuw spele-dingetje!

Heb jij al eens kennis gemaakt met Zoeva?

Je koopt deze en vele andere mooie make-up producten via [otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]DOUGLAS.NL[/otw_shortcode_button]

Zoeva, eyeshadow, palette, mat, matte, tint, 50plusblog, yustsome, MUA, makeup

 

 

Like
  Jolanda
  15 Jun 2018
  5:47am

  Hele mooie warme kleuren!! Passen ook perfect bij jou!

  Nancy Baten
  15 Jun 2018
  6:37am

  Wat een prachtige kleuren! Heerlijk om zo te kunnen experimenteren!

  marleen
  15 Jun 2018
  7:30am

  Ik heb nog steeds niks van ZOEVA maar het staat hoog op de wishlist! Prachtig palette en oh ja, die lipstick staat je ook echt te gek!

   Sonja
   15 Jun 2018
   3:12pm

   Oh die lipstick is van Colourpop!

  Jessica J.
  15 Jun 2018
  7:48am

  Zoeva is inderdaad een erg mooi merk! De kleuren passen goed bij je. Mooie look!

  Charel
  15 Jun 2018
  9:44am

  Wat een mooi palette! Prachtige kleuren ook, helemaal mijn ding. De ooglook staat ook super mooi

  Anna
  15 Jun 2018
  3:11pm

  Heel mooi! Ik hou ook van matte tinten!

  Marije
  16 Jun 2018
  6:14am

  Mooi pallet voor dagelijks gebruik

  Jessica
  17 Jun 2018
  9:10am

  Een heel mooi palette. Alleen de kleuren zijn minder geschikt voor mij.
  Je kan het goed hebben Sonja!
  Zoeva is een mooi merk.

  Deb
  17 Jun 2018
  8:57pm

  Wat een super mooi palette, prachtige warme kleuren zitten er in. Prachtige look heb je ermee gemaakt deze kleuren staan prachtig bij jouw blauwe kijkers!

  chucky1012
  18 Jun 2018
  6:59am

  Prachtige teinten 😉

  Bianca
  18 Jun 2018
  10:32am

  Ahh wat een prachtig palette, deze gaat gelijk op mijn wishlist 🙂

  Nina Simplynspecial
  18 Jun 2018
  6:43pm

  Oelala, je hebt me wel nieuwsgierig weten te maken 😉

  Joyce Elise
  20 Jun 2018
  12:02am

  Wauw, wat een prachtig palette! Een paar jaar terug waren deze palettes helemaal hot in bloggersland!

Laat een reactie achter!