NYX, lipstick, review, serpent, clicky, click, lips, beauty, blog, yustsome, cliquey

Matte lipstick met een click

Elke keer keek ik hoopvol op de website, zou het dan nu online te koop zijn? Maar elke keer was ik teleurgesteld. Tja, Truus ongeduld, dus toen ik recent in Amsterdam was, keek ik of het wel al in de winkel lag.

[tx_heading style=”default” heading_text=”NYX | SERPENT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

De Super Cliquey Matte Lipstick is erg gepigmenteerd en geeft een satin-matte finish. Door de traanvormige applicator kunt u uw lippen heel precies omlijnen en u kunt de intensiteit bepalen door het product uit de lippenstift te klikken.

NYX, lipstick, review, serpent, clicky, click, lips, beauty, blog, yustsome

Ik was al online bij Douglas.nl aan het gluren, maar tot op heden nog geen Cliquey met mij! Dus toen ik naar Amsterdam ging was het een 1+1 dat ik bij de NYX shop even naar binnen wipte. En hoera, driemaal in de ronte van je hop-sa-sa! Daar lagen ze, 12 nieuwe kleuren!

Online was mijn keuze eigenlijk gevallen op Obvious echter in de winkel trok Serpent mijn aandacht. Ik hou ook van zulke namen, noem mij weird, maar hoe gekker, hoe beter!

NYX, lipstick, review, serpent, clicky, click, lips, beauty, blog, yustsome

Bij matte lipsticks gaan bij mij wel altijd wat bellen rinkelen. Vooral nu in de wintermaanden zijn ze droger en ik had al een vermoeden dat het geen sierlijke foto’s zouden gaan worden. Toch had ik hoop, omdat het een SATIN finish zou hebben.

NYX, lipstick, review, serpent, clicky, click, lips, beauty, blog, yustsome

Het product is anders, je moet klikken om de lipstick omhoog te duwen. Okay… klik klik klik… komt er nog wat van? Pfffff… ik dacht echt, heb ik weer een kapotte klik! Nou, eerder ongeduld dus.

Goed, nu had ik wat geklikt en zie ik mijn lipstick. Het druppelvormige stickje zou prettig zijn om aan te brengen. Bij de bovenlip wel, echter… het is best broos spul en het brokkelt wat af. Ik kan gelukkig met een silicone lippenseeltje (eigenlijk een eyeliner penseel, maar het schoonmaken is zo ideaal dat ik deze voor lipstick gebruik) een en ander nog verdelen.

NYX, lipstick, review, serpent, clicky, click, lips, beauty, blog, yustsome

Op mijn hand is al te zien (close-up) dat het korrelig is. Verder wel een mooie kleur en het satin is goed te zien. Een ietsie-pietsie glans is te bespeuren.

NYX, lipstick, review, serpent, clicky, click, lips, beauty, blog, yustsome

En ik had gelijk… de droge velletjes zijn zichtbaar. Nu moet ik zeggen dat ik jullie nu met je neus op mijn foto gooi, wellicht let je er zelf nooit op bij een ander.

Toch wil ik dit wel even aankaarten! Eerlijk is eerlijk… echt mooi strak kun je dus echt niet met dit product langs je liprandjes gaan. Zelfs met penseeltje was het, voor mijn gevoel, dramatisch. Ligt het aan mijn oude vel of het ‘klodderige’spul?

Het is dat ik fan ben van NYX, dus dit misstapje vergeef ik ze! Echter ik kies toch liever voor de normale lipsticks van dit merk. Gelukkig liggen er nog een paar in mijn kast (ja, ik heb echt een NYX verslaving) ?.

NYX, lipstick, review, serpent, clicky, click, lips, beauty, blog, yustsome

En ‘petje pietamientje’ sluit het blogartikel af! Ik was gisteren in een jolige bui en dat is ook wel te zien aan mijn foto bewerkingen! Sorry!

[tx_heading style=”default” heading_text=”NYX | VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze lipsticks zijn nog niet via DOUGLAS.NL te koop! Alleen in de stores!

Verkoopprijs: 9,44 

Logo2

 

Like
  Wendy
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Wat een mooie kleur. En een super leuke foto.

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Ik vind het een hele mooie kleur! Jammer dat hij zo tegenvalt. Ben benieuwd naar de andere kleuren of die wel fijn zijn!

Laat een reactie achter!