Action, matte, eyeshadow, blue, brown, palette, review, yustsome 1

Matte oogschaduw is mijn favoriet | Review

De koptitel zegt al genoeg, ik ga vandaag twee kleine oogschaduw palettes reviewen die ik voor een appel en een ei kocht bij de Action.

Tja, bij deze winkel blijft er altijd wel iets ‘plakken’ en ik kocht ook nog meer, dat voor een latere review!

Action, matte, eyeshadow, blue, brown, palette, review, yustsome 1

 

Max & More | Matte

In het verleden heeft Max & More mij al eens eerder verrast met mooie make-up producten voor een *piep* lage prijs. En ik hou er van om zo’n uitdaging aan te gaan, daar bedoel ik mee ‘hoe goed of slecht is dit dan’?

Dit is geen kwaliteit als een mooi merk, zal genoeg troep bevatten en als je hier niks van wilt weten, klik! Dank u!

Ik neem zelf mijn verantwoording, ben een grote meid en weet de consequenties! Ik ga ook niet diep in op de ingrediënten. Wat ik kan zeggen is dat ik geen reacties gehad heb na het dragen van deze make-up. Verder is het niet getest op dieren en dat vind ik wel zo prettig.

Ik swatchte beide op mijn arm, beetje primer is wel nodig moet ik er bij zeggen.

Action, matte, eyeshadow, blue, brown, palette, review, yustsome 2

 

De dekking viel me nog niet zo tegen, echter de lichte kleuren waren wel wat zwak, pigmentatie had beter gekunt. Ze zijn prachtig matte en zeer weinig fall-out. Yes!

Ik gebruikte het bruine palette het eerst. Ik had maandag een uitje met mijn vriendin Anna (leren kennen op de sportschool en we hebben wel een leuke klik, ondanks dat ik wat ouder ben) ze was jarig en het leek ons leuk om een keer Sushi te gaan eten, dus wat doe je dan, een leuk make-uppie op!

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Dit palette is goed voor elke dag. De tinten zijn heel natuurlijk en passen goed bij mijn wat lichtere huid. Goed te blenden en met een primer ook zichtbaar, ook heel belangrijk!

Action, matte, eyeshadow, blue, brown, palette, review, yustsome 1

 

[ezcol_1half]Action, matte, eyeshadow, blue, brown, palette, review, yustsome [/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Action, matte, eyeshadow, blue, brown, palette, review, yustsome 1[/ezcol_1half_end]

Dit palette heb ik eer-gisteren gebruikt. Na het sporten ga ik meestal boodschappen doen op woensdag en dan ga ik altijd leuk de deur uit, maak er een uitstapje van. Zo heb ik het boodschappen doen voor mijzelf wat gezelliger gemaakt.

Action, matte, eyeshadow, blue, brown, palette, review, yustsome 6

 

Om het af te maken gebruikte ik ook een blauwe mascara! En wie zegt dat blauw niet bij blauwe ogen past, moet mij even bellen ? En de duckface is weer terug (hahahaha)!

Al met al een prima oogschaduw en voor jonge meiden met zakgeld, dit kost per palette slechts 0,89 dus laat die snicker liggen en koop dit, gezonder en veel leuker! ❤

Bedankt voor je bezoekje!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Madeleine
  7 Jan 2017
  4:21am

  Oehlalala ziet er heel mooi uit! Ik vind het blauw enorm mooi bij je passen 🙂

  Sabine
  7 Jan 2017
  10:34am

  Valt zeker niet tegen! Denk dat de pigmentatie met een primer nog meer zal knallen trouwens. Dan is het helemaal een koopje ? Deze ga ik even onthouden, en die blauwe staat je onwijs goed in combinatie met je haar ❤️

  jeapiebel
  7 Jan 2017
  1:19pm

  Je maakt een punt, ik zal zeker een snicker hier voor laten. 😉 Ik heb laatst ook wat make up van Action gekocht. Kan ik echt niet laten liggen voor die prijs. Deze palette die je nu reviewt lig er niet tussen. Hoe kan dat??

  Annette
  7 Jan 2017
  4:33pm

  Helemaal niet verkeerd toch? Leuke palettes en blauwe mascara kun je prima hebben met jouw lichte kijkers, mooi hoor.

  Julia...
  7 Jan 2017
  8:32pm

  Ik heb ze ook gekocht. Werken prima!

  Natasja
  8 Jan 2017
  4:37pm

  Nou het pigment ziet er keurig uit voor het prijsje wat je ervoor moet betalen. Leuke Looks heb je ermee gemaakt!

   YuStSoMe
   11 Jan 2017
   9:36am

   Dank je wel! ❤

  chucky1012
  9 Jan 2017
  11:25am

  Prachtige look!
  Wat een mooie kleuren in de zeer betaalbare palettes 😉

  Xoxo

  Hilde
  9 Jan 2017
  8:34pm

  Deze ga ik even doorgeven aan mijn dochters! Die beginnen nu met dit soort producten te experimenteren, dat kan makkelijk voor die prijs. Je looks zijn trouwens ge-wel-dig! A Vamp!

  Yvonne
  11 Jan 2017
  8:55pm

  Wat een leuke oogschaduw palettes en de looks die je gecreëerd hebt zijn super!

  Action tip | Max & More beauty palette | YuStSoMe
  18 Jan 2017
  4:15am

  […] Zo kreeg ik van mijn man al een mooi palette (review staat hier) en nam ik recent ook twee matte oogschaduw setjes mee, in mijn mandje dropte ik ook nog deze beauty palette voor highlighten, contouren en […]

Laat een reactie achter!