douglas-matte-lipstick-mattissim-matt-cheri-10-yustsome-intro

Mattissim lipstick | Matt Cheri

Oooooh ik heb me toch weer een mooie matte lipstick weten te scoren! Echt dit is een beauty!
En het is gewoon te koop via de Douglas! Eigen merk,… wauw ik wist niet dat dit zo’n kwaliteit zou zijn!


Douglas Make Up presenteert de vloeibare Mattissim lippenstift met een unieke structuur en een langdurig effect. Mattissim lipstick zorgt voor verleidelijke lippen met een intense kleur en een matte, fluweelzachte finish. De sensuele, niet-plakkerige textuur is gemakkelijk aan te brengen met behulp van de zachte applicator –> Douglas.nl


Zo op het eerste gezicht niets bijzonders en ik legde de lipstick in mijn kast.
Pas gisteren kwam ik tot de ontdekking dat de dop helemaal van een fluweel zacht materiaal is. Het voelt even wel raar, maar ziet er tegelijk ook erg sjiek uit!

De kleur die ik koos is Wild Cherry. Een gokje, want ik had verwacht dat deze heel donker zou zijn. Gelukkig was de uitkomst mooier!

Bij het openen werd ik nogmaals verrast door de applicator. Dit heeft toch een sponsje, en de vorm van je lippen, het is wat afgerond. Dit was ik zelf nog nooit eerder tegengekomen!

De kleur, ik zei het al, is mooier dan verwacht en het is een warme fuchsia tint. Niet te donker, echt een kek kleurtje.

De dekking is ook nog eens uitstekend en ik kan de lipstick zelfs heel strak aanbrengen!

douglas-matte-lipstick-mattissim-matt-cherie-10-yustsome-4

De swatch foto’s zijn genomen in een daglicht lamp en lijken rozer dan de werkelijkheid is.

Na een tijdje moet ik het midden wel wat bijwerken, toch vind ik dat het best nog wel lang blijft zitten en dat de kleur niet uitloopt. Let op het kan wel afgeven!

Heb jij al een Mattissim lipstick geprobeerd?

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

POLYBUTENE, OCTYLDODECANOL, SILICA, VP/HEXADECENE COPOLYMER, PHENYLPROPYLDIMETHYLSILOXYSILICATE, CETEARYL ETHYLHEXANOATE, GOSSYPIUM HERBACEUM SEED OIL, PARFUM, SORBITAN ISOSTEARATE, LECITHIN, PORTULACA PILOSA EXTRACT, ASCORBYL PALMITATE, TOCOPHEROL, SUCROSE COCOATE, CITRIC ACID, ALCOHOL, PALMITOYL TRIPEPTIDE-38, CI 77891, CI 77492, CI 45410, CI 15985, CI 15850, CI 77491, CI 77499

 

Je Naam
Like

7 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!