meeki-meekibeautylab-swatch-nail-polish-yellow-fall-collection-yustsome-blogger-promo

#Meekibautylab | Drag marble

Ik bestelde na mijn eerste kennismaking met MEEKI uit de BluxBox toch nog een leuke set met nagellak en ik koos voor een rode en zwarte kleur, deze komen nog in een andere swatch voorbij. Bij deze bestelling kreeg ik een andere kleur cadeau. En laat dit nou net een kleur zijn waar ik echt niet van hou… geel!
Toch wilde ik niet meteen als een klein kind gaan mekkeren en gaf het een kans. Die kans bleek dus 3 dagen op mijn nagels!

Laat ik maar beginnen met MEEKI… wat is het? Wat maakt het zo bijzonder?

Elk seizoen maken we 4 styleboxes met een musthave nagellak kleur samen met stylisten en coole beauty-redacteuren.
We weten dat de leeftijd, levensstijl en er mooi uitzien allemaal een rol speelt in ons leven. Wij geloven dat schoonheid onvolmaakt en persoonlijk is. Daarbij willen wij een hoge kwaliteit cosmetica creëren voor alle verschillende, echte, jonge vrouwen die er zijn, geïnspireerd door u en samen met u. Wij willen niet dat u uw nagellak in een hoekje laat verstoffen, maar geniet van de kleuren en en finishes om jouw persoonlijkheid te uiten!

Welke kleuren wil je de volgende keer zien? Ook jij kunt deelnemen aan dit dreamteam! En samen stellen we de box samen.

Swatched-it | Swatch

Ik heb gezocht naar de naam van deze kleur, maar ik kan het niet vinden… ai ai ai terwijl de andere lakken dus een naam dragen ben ik hier nog niets van tegen gekomen. Wel zie ik het online op een plaatje, maar durfde niet met zekerheid te zeggen of het deze is. Als jij het kan benoemen, yes please!

Potjandosie, ik wil net mijn artikel afsluiten en ik stuit pardoes op de naam: CAB IT!

meeki-meekibeautylab-swatch-nail-polish-yellow-fall-collection-yustsome-blogger-3

Goed, geel dus. Ik weet niet wat het is waarom ik dus maar niet aan gele nagels kan wennen! Ik krijg er serieus kriebels van in mijn buik. Dus toen ik mijn 3 kleuren voor mijn neus had staan en aan mijn schoondochter vroeg welke, hadden we eigenlijk beide een andere uitgekozen,… en dus besloot ik om voor deze te gaan.
Ik merk wel dat ik met tegenzin aan de slag ga, maar kom op Sonja je bent een volwassen vrouw, geef het een kans.

meeki-meekibeautylab-swatch-nail-polish-yellow-fall-collection-yustsome-blogger-4

De kwast is vrij dik en rond en daar heb ik zelf altijd al een minder fijne ervaring mee, ik kan dan niet zo verfijnd lakken als dat ik normaal doe. Maar de een zweert er bij en de ander haakt af, ik ging dus vrolijk door. (Ik jok).

meeki-meekibeautylab-swatch-nail-polish-yellow-fall-collection-yustsome-blogger-1

Goed toen het er eenmaal op zat en dat deed ik in slechts 2 laagjes (hoera) moest ik toch even goed kijken en nadenken… mmmmm even foto naar mijn schoondochter sturen.
‘Hey, dat is wel een aparte kleur hoor’.
‘Ja he?’ ‘Ik moet nog even wennen’.
En omdat het al wat later op de avond was ging ik naar bed en dacht, morgen nog eens kijken met een nieuwe frisse blik.

meeki-meekibeautylab-swatch-nail-polish-yellow-fall-collection-yustsome-blogger-2

De volgende dag moest ik eerst trainen en daarna naar de groep (ggz trauma behandeling) en in de loop van de dag had ik niet eens meer in de gaten dat ik dus gele nagels had. Miss M. zag bij binnenkomst in de groep meteen mijn nagels… en dat was dan meteen een voordeel, je valt dus wel op!

meeki-meekibeautylab-swatch-nail-polish-yellow-fall-collection-yustsome-blogger-5

Mijn top coat? Oh dat is die van Manhattan en ik heb vandaag tijdens het shoppen weer een meegenomen! Dit is goedkoop en het is voor mij de fijnste ‘everrrr’ (puber kreet).

Nailart

Omdat ik dus niet aan geel gewend ben, wist ik niet goed hoe de nailart eruit zou moeten zien. Met roze of felle tinten in een herfst weertje vond ik niet zo geslaagd. Dus de beste keus voor deze keer leek mij gewoon zwart en wit.
En dus begon ik eens in mijn eigen nailarts te bladeren en kwam een drag-marble tegen. Ik werd meteen enthousiast en het was al weer een hele lange tijd geleden dat ik dit gemaakt had. Dus voila een drag-marble voor jullie

meeki-meekibeautylab-swatch-nail-polish-yellow-fall-collection-yustsome-blogger-6

meeki-meekibeautylab-swatch-nail-polish-yellow-fall-collection-yustsome-blogger-7

Drag-marble doe je zo:
Lak je nagels
Lak je nagels met een langzaam drogende topcoat (met of zonder shimmer).
Zet met zwart stippen (3)
Zet met wit stippen (3)
Trek met een kwastje met lange haartjes lijnen door de stippen (draggen).

Nee?
Wacht dan lijkt een filmpje van Robin Moses wel een stuk fijner toch?
Dit is een van de nail art Goeroes die ik zo nu en dan bekijk!

Ik hoop dat je dit weer een leuke inspiratie voor een nailart vind en dat je zelf ook aan de slag gaat!

MEEKI is te koop via hun website en met deze link kun je een promo scoren.

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Nancy
  13 Nov 2016
  7:40am

  Je hebt wel hele mooie nagels! De marble vind ik wel mooi! Ik zou het leuk vinden als je het zou showen op mijn Fancy Friday linkup!

  Jolanda
  13 Nov 2016
  7:52am

  Wat een knalkleur!! Supermooie nailart heb je weer gemaakt zeg, wowie

  Wendy
  13 Nov 2016
  7:56am

  Sonja, dit kan ik (misschien) ook!!! Woeha…dat zou geweldig zijn! Ik heb nagelstickertjes gekocht, maar dit is zoveel mooier! En het ziet er niet al te moeilijk uit, sprak ik hoopvol ?! Ik ben meer iemand die alleen de nagel van mijn ringvinger net wat anders wil (vooral omdat ik NOOIT 10 nagels enigszins hetzelfde kan doen lijken ?. Dus deze week ga ik dit eens uitproberen.
  Wil je ook een keer een blogpost doen over de plates waar je over mailde? Dat wil ik zo graag eens uitproberen. Dat ziet er bij jou zo ontzettend mooi uit!

  Babs
  13 Nov 2016
  10:48am

  Wat een kleur, even wennen, maar weer perfect opgebracht. Het doet mij inderdaad denken aan die Cabs, die Amerikaanse gele taxi’s.
  Ik heb het filmpje bekeken en ik had al zo een poging gewaagd maar zag er zo mal uit.. ik ga het nog een keer proberen. (ik had een basecoat ipv topcoat gebruikt, wellicht was dat mijn fout?)

  Annette
  13 Nov 2016
  1:51pm

  Wel een leuk kleurtje voor de zomer maar niet zo voor dit seizoen.

  Marielle | About That Blonde
  13 Nov 2016
  5:46pm

  Wat een leuke nail-art zo! Maakt het kleurtje meteen wat meer draagbaar.

  Yvonne
  13 Nov 2016
  6:12pm

  Prachtig met dat zwart, en nu naar de disco uh club met lekker wat blacklight.

  Kiss & Make-up
  13 Nov 2016
  6:29pm

  Ik ben echt dol op deze kleur dus ik vind ‘m top.

  Joyce
  14 Nov 2016
  12:38am

  Super leuk gedaan en de kleuren passen perfect bij elkaar!

  Madeleine
  14 Nov 2016
  12:13pm

  Ik houd van dit soort kleuren 🙂 Ik vind je nailart heel mooi geworden!!

  Forever38.com (Vera)
  15 Nov 2016
  10:30am

  Het ziet er prachtig uit ! Ook zonder de nail art vind ik de nagellak super.

  chucky1012
  16 Nov 2016
  5:35am

  Schitterend en hoe jij het geduld kan opbrengen om zoiets moois te maken 😉

  Claudia
  19 Nov 2016
  7:41pm

  Toch wel erg mooi die Felle kleur! Staat prachtig eigenlijk! Wat kan jij dat goed, nailart! Complimenten!

Laat een reactie achter!