Plant, Rebelz, planten, stekjes, kwekerij, planten, influencer, huis, groen, vingers, beautysome

Meet my new Plant Rebelz | Terrarium

Wanneer je gaat verhuizen, neem je natuurlijk je eigen planten mee. Echter ik was ook wel toe aan wat nieuws dat past bij het interieur van nu. En daarom was ik op zoek naar een terrarium, ik vond een supergave via de site van Plant Rebelz.

Plant Rebelz

Hoe makkelijk is het om je planten online te kopen. En dan ook nog een vers! Daar hebben we tegenwoordig een hele leuke site voor met een hele stoere naar Plant Rebelz.
Ik ben echt geen ‘groene vingers’ muts, maar hou er wel van om planten in huis te hebben. Hoe meer, hoe beter. Jammer dat niet alle huisgenoten het daar over eens zijn, maar ‘kuch’ soms moet je even doorzetten. 🤗


Wie zijn die Plant Rebelz?

‘Onze plant hunters speuren de hele wereld af naar de knapste evergreens en meest briljante blikvangers, die we vervolgens in eigen kas kweken en grootbrengen. Ook de stekken telen we zelf. Alleen zo kunnen we de allerbeste kwaliteit garanderen.

Midden in de kwekerij staan onze bureaus geplant (over kantoortuin gesproken); dat maakt ons buitengewoon betrokken bij onze kroost. We zien ze opgroeien en uitbloeien tot sterke volwassen kamerplanten, groot en groen genoeg om op kamers te gaan. Bij jou, bijvoorbeeld!’

2615plantrebelzhome2

Mijn eigen Plant Rebelz

Dus… die Plant Rebelz hebben er wel verstand van, nu eens kijken of ik zo snugger ben om mijn Terrarium in elkaar te flansen.

Ik viel als een blok voor de mooie CLUMSY SOLDIER 😜 of het nu de naam is of de leuke vorm? In ieder geval wist ik het meteen… ‘liefde op het eerste gezicht’.

Plant, Rebelz, planten, stekjes, kwekerij, planten, influencer, huis, groen, vingers, beautysome
Wachten op mijn nieuwe liefde…

En dat was rap! Want mijn nieuwe liefde had ook in mij de ware gevonden denk ik, want een dag later stond mijn CLUMSY SOLDIER al op de stoep!

Deze superheld, die weinig eisen stelt en zelfvoorzienend is moest nog wel ff in elkaar gezet worden… en ik en dingen snappen 🤭.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Er was meteen al een relatie kwestie tussen mijn Terrarium en mijzelf, want wat moest ik nou met toevoegen steentjes, kool dingeses en oh ja versier met steentjes? Sorry lieve Plant Rebelz, maar ik had graag een stickertje op het zakje gehad. Potgrond weet ik wel wat het is, maar steentjes en die kool dingeses… ik snapte hem ff niet.

Goed, om een relatiebreuk te vermijden… kom op jongens ben net gescheiden hè?… gaf ik mijn Clumsy Soldier ff een bodem van wat mij goeddunkte en kijk hem nou eens happy zijn.

 

Plant, Rebelz, planten, stekjes, kwekerij, planten, influencer, huis, groen, vingers, beautysome

Stekkie fan?

Wist je dat je ook bij de Plant Rebelz een stekjes abbo kunt afsluiten? Hoe gaaf is dat… alsof je elke keer weer planten mama wordt (of papa, want jawel er zijn ook heel veel heren met een liefde voor groene Rebelz).

 

Zoek jouw Plant Rebelz via de site! 

Like
2
  Ann Ages Gracefully
  22 Sep 2020
  7:02am

  Leuk, ik houd van planten

  Tessa
  22 Sep 2020
  5:18pm

  Dit is echt heel tof!

Laat een reactie achter!