memories-oriflame-yustsome-sweden-edt-all-promo

Memories | Eau de toilettes

Nieuw! Ontsnap naar jouw lievelingsherinnering qua geuren met de Oriflame Memories Eau de Toilettes

Oriflame introduceert met de nieuwe Memories Eau de Toilettes, drie unieke geuren, waarmee je ontsnapt op een geurreis naar jouw favoriete herinneringen.
Maak je gewone dagen speciaal, door je mee te laten voeren door de kracht van deze bijzondere geuren op je gevoel, humeur én stemmingen.

Oriflame is als één van ‘s werelds grootste geurproducenten trots op haar samenwerkingen met vooraanstaande topparfumeurs. Iedere geur vertelt een uniek verhaal en is samengesteld op basis van exclusieve ingrediënten. Dat geldt ook voor de drie nieuwe Memories Eau de Toilettes.

memories-oriflame-yustsome-sweden-edt-all-intro

NIEUW!

Oriflame Memories ‘Chasing Butterflies’ Eau de Toilette Oriflame Memories ‘Chasing Butterflies’

[ezcol_1half]memories-oriflame-chasing-butterflies-yustsome-sweden-edt-green-1[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]memories-oriflame-chasing-butterflies-yustsome-sweden-edt-green-2[/ezcol_1half_end]

Eau de Toilette is speels en bevrijdend en staat voor zorgeloze vreugde. Deze onmiskenbaar ‘groene’ en bloemige geur symboliseert een frisse lenteochtend. Sprankelende, aromatische bessen prikkelen een honingwolk van zachte lindebloesem, terwijl de zwoele verfijning van ambrette zaad een aangenaam gevoel van stilte, rust en harmonie teweeg brengt.

Deze geur is heel fris. Ik sprayde het op en meteen had ik een gevoel alsof ik uit een heerlijke douche stapte. Het geeft meteen een tinteling en streelt de neus. Speels en jeugdig danst deze geur om je heen! Deze geur was op mijn huid het snelste verdwenen. Wat er jammer is, want het begin zo fijn!

Oriflame Memories ‘Daydreaming in a Hammock’ Eau de Toilette

[ezcol_1half]memories-oriflame-daydreaming-in-a-hammock-yustsome-sweden-edt-yellow-1[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]memories-oriflame-daydreaming-in-a-hammock-yustsome-sweden-edt-yellow-2[/ezcol_1half_end]

Oriflame Memories ‘Daydreaming in a Hammock’ Eau de Toilette is ontspannend en dromerig. De serene ontspanning van genieten in een hangmat op een zonnig, tropisch strand wordt perfect weergegeven in deze bloemige, tikkeltje aquatische geur. Ruik sensuele frangipanibloesem, gekust door de tere geur van cascalone (deze geurmolecule heeft de sensatie van fris water) in combinatie met de romige warmte van verse kokosmelk.

Als je net als mij een kokos liefhebster bent, dan ben je fan! Het is zwoel, sexy en je waant je op dat Bounty eiland met je lief. Ik zag mij al helemaal liggen met Paul op parelwitte stranden, gebruinde huid en een cocktail erbij. De geur gaat van een ‘OEMPFFF’ Kokos zachtjes aan naar een frissere variant waardoor de bloesem beter tot haar recht komt. Deze geur blijft lang hangen en is de sterkste in mijn beleving.

Oriflame Memories ‘Flirting under Fireworks’ Eau de Toilette

[ezcol_1half]memories-oriflame-flirting-under-fireworks-yustsome-sweden-edt-pink-1[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]memories-oriflame-flirting-under-fireworks-yustsome-sweden-edt-pink-2[/ezcol_1half_end]

Oriflame Memories ‘Flirting under Fireworks’ Eau de Toilette is sensueel en verleidelijk. Ontdek de aantrekkelijke spanning van een romantische ontmoeting in deze verslavende, oriëntaalse
vanille-fruitgeur. Sappige, zachte abrikoos met een betoverend hart van witte roos en een passioneel, spoor van zoete praline laten je verlangen naar meer…!

Hou je van een echte EDT geur, zoet en dat de trek naar iets lekkers toeneemt? Dat je het liefst een doos bonbons pakt en heerlijk geniet… ook al is dat soms niet goed voor de lijn, toch af en toe een momentje van genot en zondigen hoort erbij! Deze geur sprak mij persoonlijk toch het meeste aan. Het overheerst niet, komt later zacht terug op de huid.


Geuren test ik m.b.h. koffie, zodat ik een neutrale, schone geur in mijn neus krijg.


Distributie, verkoopprijs & meer informatie:
De producten van Oriflame worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Kosmetiek BV uit ’s-Hertogenbosch.

Verkoopprijs:
Oriflame Memories Eau de Toilettes € 25,00/30 ml. (verkrijgbaar vanaf heden)
De Oriflame-producten worden verkocht via de website www.oriflame.nl alsmede via de Oriflame adviseuses.

Like
  Jolanda
  14 Sep 2016
  6:30am

  Haha wat toevallig! Vandaag staat ook mijn review ervan online ? Mooi artikel heb je ervan gemaakt! Flirting under Fireworks is ook mijn favoriet!

  Yvonne
  14 Sep 2016
  6:40am

  Ja kokos, ik hou ervan! Ben nu erg benieuwd.

  Sabine
  14 Sep 2016
  8:26am

  Klinken heel goed! Ben wel benieuwd ernaar, toch maar eens een keer spieken op de site :))

  Babs
  14 Sep 2016
  3:51pm

  Flirting under fireworks klinkt geweldig!

  Hilde
  14 Sep 2016
  6:11pm

  De doosjes hadden ze wel weg kunnen laten, die vind ik niet mooi. De flesjes vind ik wel erg leuk! Benieuwd naar de geuren!

  priscilla
  15 Sep 2016
  2:01pm

  Lekker zijn ze he? De groene is mijn favoriet!

  Astrid
  15 Sep 2016
  7:03pm

  Wat een leuke flesjes. Die staan zo naast elkaar leuk op je kaptafel!

Laat een reactie achter!