Mesauda Milano | Cosmetica uit Italië

Mesauda Milano is een Italiaans make-up merk, opgericht door jawel 3 broers die in 2007 besloten hun passie voor schoonheid en cosmetica te delen. Dit was nogal een uitdaging, waar ze de nodige ervaring, passie en ook wat geluk bij nodig hadden. De naam Mesauda betekent dan ook geluk en de tijd leerde dat hun dit gegeven was.

Mesauda Milano

Mesauda Milano is een elegante en stijlvolle make up lijn van een zeer hoogwaardig niveau met innovatieve formules ontwikkeld in samenwerking met gespecialiseerde laboratoria.

De producten hebben naast de prachtige kleuren en texturen ook een mooie en functionele verpakking voor een héél betaalbare consumenten prijs.

Naast de make-up lijn hebben ze ook Skin Care producten ontwikkeld. Hoogwaardige werkstoffen verpakt in creme’s en serums met diverse heerlijke geuren en texturen.

Mesauda Milano respecteert de natuur en houdt van dieren, alle producten zijn dan ook 100% cruelty free! En dat vind ik erg fijn om te weten!

Glanzende nagels

Van Mesauda Milano kreeg ik enkele kleuren nagellak toegestuurd en een topcoat om te testen! Nu ben ik altijd al een soort van nagellak addict geweest dus dit kwam dan ook als een zeer welkom cadeau!

Mijn nagels zijn momenteel heel erg broos en hebben een flinke klap gehad. Dat weerhoudt mij niet om ze mooi te lakken. Ook korte nagels hebben een soort van aandacht nodig!

Crystal Glaze

Crystal Glaze is een nieuw professioneel laksysteem op basis van de combinatie van 2 producten: Color + Top coat. De kleur is zelfklevend, heeft geen basis nodig en droogt binnen 2 minuten aan de lucht. Dankzij de gepatenteerde revolutionaire technologie droogt de toplaag slechts 60 seconden en om een langdurige en gekristalliseerde afwerking te verkrijgen, is het voldoende om nagels bloot te stellen aan daglicht of één minuut uit te harden in de UV / LED-lamp.

Lille, Paris, Lyon, Cannes

Trendkleuren van Mesauda Milano voor dit najaar hebben een Frans tintje met de kleuren Paris (donker fuchsia), Cannes (licht mokkabruin), Lyon (verleidelijke rood), en Lille (warm lila).

Mesauda Milano heeft prettige flesjes nagellak in haar collectie. Het kwastje is breed en dat vind ik zelf mooier lakken dan een dun kwastje, je hebt nu minder streken nodig. Hoe meer je met je kwastje op en neer gaat hoe minder mooi de lak op de nagel is mijn ervaring.
Nu gebruik ik altijd een basis, omdat bepaalde lakken kunnen Stainen (de kleur trekt in je nagel). Dus ook hier heb ik heel eigenwijs toch een basis gebruikt.

Het lakte in 2 laagjes, het eerste laagje was al mooi, maar een goede dekking vind ik heel belangrijk.
De lak droogde inderdaad snel op en ik heb ze niet gedroogd in UV licht, omdat veel dames zo’n lamp niet in huis hebben leek deze test mij meer voor de hand liggen.

Swatches

Lille, Cannes, Paris, Lyon, mesauda, Milano, nailpolish, nagellak, swatches, Chrystal glass

Lille

Lille, Cannes, Paris, Lyon, mesauda, Milano, nailpolish, nagellak, swatches, Chrystal glass

Paris

Lille, Cannes, Paris, Lyon, mesauda, Milano, nailpolish, nagellak, swatches, Chrystal glass

Lyon

Lille, Cannes, Paris, Lyon, mesauda, Milano, nailpolish, nagellak, swatches, Chrystal glass

Cannes

De formules zijn intensief verzorgend en veilig qua samenstellingen dankzij de ‘5-Free Formula’ (vrij van Tolueen, Dibutylftalaat, Formaldehyde, Formaldehyde hars en Kamfer).

Onderstaande kleuren zijn er te verkrijgen.

Lille, Cannes, Paris, Lyon, mesauda, Milano, nailpolish, nagellak, swatches, Chrystal glass

Mesauda Milano

Top Coat?

In principe heb je dus geen Top Coat nodig! Echter wil je toch iets meer stevigheid dan kan ik je deze zeer zeker aanraden!

Droogt ook aan de lucht als zowel onder een UV lamp. 60 seconden is al voldoende! Als extra bonus krijg je een supermooie glazige glans op je nagels!

Houdbaarheid

Nu moet ik heel eerlijk zijn, ik heb dus broze nagels en de houdbaarheid was slechts 1 dag. Na 1 dag wipte de lak er al af. Dit probleem is mij niet vreemd dus zegt dit niks over de kwaliteit. Alleen ik kan jullie niets meer daarover zeggen en wil ik zeggen dat wellicht een week een hele normale indicatie is.

Verkrijgbaar

Natuurlijk wil je nu ook weten waar deze mooie nagellakken te koop zijn!

 • Crystal Glaze Nail Polishes € 7,00
 • Crystal Glaze Top Coat € 8,00

Verkrijgbaar vanaf heden via: www.myperfectlook.nl

Like
1
  Tessa Bowie
  7 Nov 2019
  11:43am

  Mooie kleuren en wat een fijne prijzen hebben de nagellakjes. Helaas kan ik vanwege mijn werk maar zelden nagellak dragen

  ByChristiana
  12 Nov 2019
  8:10am

  Ik vind alle kleurtjes die je laat zien erg mooi, Lille is denk ik wel mijn favoriet;-) Ik vind zo’n kleur ook goed te combineren met andere kleurtjes in je outfit.

Laat een reactie achter!