Bamboo, basics, ondergoed, bamboe, zacht, materiaal, beautysome, kleding, 11

Met Bamboo Basics geen kriebelend ondergoed

Iets waar ik vooral in de wintermaanden veel last van heb is kriebelend ondergoed. Je huid lijkt in de winter wel gevoeliger en niks zit dan lekker… nou ja niks? Ik ontdekte het lekkerste ondergoed van de hele wereld… Bamboo Basics!
En vandaag ga ik dat laten zien, hoe spannend is dat voor mij!

Bamboo Basics voor hem en haar

Bij het woord Bamboe denk je meteen aan die hele lange stokken met groene bladeren die ergens in een heel warm land staan. Dat je van deze plant ook kleding kan maken is wel het laatste waar je aan gedacht had.

Toch is het ook Bamboo Basics gelukt om van de Bamboe vezels super aangename stoffen te maken, die zelfs geschikt zijn om op je huid te dragen. Heb je een gevoelige huid of last van allergie├źn? Dan is bamboe ondergoed perfect! Bamboe is namelijk hypoallergeen.

Doordat er een combinatie van Bamboe, elastaan en katoen wordt gebruikt, zorgt dit voor zowel een sterke stof als een perfecte pasvorm. Fijn om te weten is dat Bamboe van nature heel sterk is en dan blijven de producten ook na veelvuldig wassen mooi!


De reguliere BH is een marteltuigje

Ondergoed moet lekker zitten en geen belemmering vormen voor je dagelijks leven. Je kent dat wel als vrouw zijnde dat je thuiskomt van een dag werken dat je die BH meteen uitgooit. Ik snap dat, want ik vindt zelf altijd die sluitingen op je rug een hel, laat staan die schuifbare dingen. Soms zijn BH’s voor ons kleine marteltuigjes.

Bamboo, basics, ondergoed, bamboe, zacht, materiaal, beautysome, kleding, 11

Bij Bamboo Basics maken ze BH-topjes die met en zonder vulling te koop zijn. Met vulling heeft mijn voorkeur, omdat je bij het dragen van een strak t-shirt geen tepels ziet… vooral in de winter! Ook is de BH-top met vulling ideaal om te dragen tijdens het sporten, voor mij geeft dat net iets meer support. En het fijne is dat ze naadloos zijn, het schuurt nergens op je lichaam.

Natuurlijk kun je ook de BH-topjes lekker dragen in de zomer, want Bamboe is vochtregulerend en zul je niet zweten van dit natuurlijke materiaal.

Bamboo, basics, ondergoed, bamboe, zacht, materiaal, beautysome, kleding, 11

In je ondergoed

Naast de BH-topjes hebben ze bij Bamboe Basics ook een ruime keuze aan slips, hemdjes en t-shirts voor mannen en vrouwen. Het materiaal is zelfs zo fijn om uit te wassen, want het komt er kreukvrij weer uit. Ideaal als je onder je overhemd een t-shirt draagt… de was in, droogt snel en de volgende dag weer aantrekken.

Bamboo, basics, ondergoed, bamboe, zacht, materiaal, beautysome, kleding, 11

Ik mocht van Bamboo Basics een paar items uitzoeken en dat werden 3 slips en een BH-topje. Natuurlijk was mijn man Eddy jaloers, want hij had ook wel iets willen uitzoeken, maar hey… vrouwtje gaat voor!

En dus poseer ik voor het eerst in mijn leven hier in mijn ondergoed (ik deed al een badpak pose). Dit is voor mij heel spannend en toch doe ik het, want op het strand zie je meer… Alleen let je dan niet op mij, maar op die mooie slanke dame met wapperende lange haren (dit even voor de mannen).

Bamboo, basics, ondergoed, bamboe, zacht, materiaal, beautysome, kleding, 10

Bamboo, basics, ondergoed, bamboe, zacht, materiaal, beautysome, kleding, 10

Draagcomfort

Zoals ik eigenlijk al zei… ik val graag hiervoor in de herhaling, zit het als een tweede huidje. Het is super zacht, heel elastisch en zorgt ervoor dat je geen kriebelend ondergoed ervaring hebt.
Het enige nadeel (of is het een voordeel?) dat je een maatje kleiner moet bestellen dan dat je daadwerkelijk hebt. Vooral bij de BH-top merkte ik dat de bandjes snel van mijn schouders gleden. Nu dacht ik dat dat bij mij niet zou kunnen met die afgetrainde schouders, echter jawel… Geen nood, dit kun je makkelijk zelf oplossen door ze met naald en draad wat om te vouwen tot de gewenste afmeting.

Bamboo, basics, ondergoed, bamboe, zacht, materiaal, beautysome, kleding, 10b, bamboe, kleding, underwear

Na het wassen

Ik heb ondertussen de Bamboo Basics stukken gedragen en ook uitgewassen en het is wat ze zelf zeggen, strijk- en kreukelvrij! Nu weet ik niet of jij je ondergoed nog strijkt, maar vroeger was dat heel normaal!
Het is ook niet gekrompen, dus als je een M koopt, dan blijft het ook een M. Ik zou het alleen niet in de droger gooien, trouwens dat hoeft ook niet, want dit Bamboe materiaal is echt heel snel droog.

Bamboo, basics, ondergoed, bamboe, zacht, materiaal, beautysome, kleding, 14

Je kunt jouw Bamboo Basics online shoppen, de bezorging is rap en het wordt mooi ingepakt, waardoor je het ook nog eens als kerstcadeau kunt geven!

button, website, knop, link, beautysome

PS excuses voor de foto’s… mijn camera maakte weer eens geen mooie kwaliteit met de zelfontspanner. Tips zijn welkom…
Like

Laat een reactie achter!