Met droge voeten de herfst in | Fashionover40

Het is weer herfst, dat kun je wel merken aan de mooie tinten bruin, geel en groen van de bladeren. Echter, zoals gisteren in delen van Nederland, was het bar en boos qua regen! Hier in mijn woonplaatst regende het alleen in de ochtend. Dus ik dacht… yes!

Nou niks Yes, want zodra ik klaar was met sporten, kwam ik van een natte ochtend in een droge middag met volop zon. Tjeminee, heb ik dat ?

Ik belde nog enthousiast mijn moeder “mam, kun je foto’s maken? Het regent nu zo lekker”. We lagen in een deuk toen ze op visite kwam en naar de zon wees. “Ik kan met een gieter boven je gaan staan?” Zei ze lachend.

Eerst maar een bakje koffie en hopen dat die grijze wolk nog iets doet!

[tx_heading style=”default” heading_text=”DROGE VOETEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het weer is ook zo lekker wisselvallig en wil je toch droge voeten behouden dan zijn een paar hippe regenlaarzen een must. Ik mocht bij REGENLAARSEXPERT.NL een paar leuke stappers uitzoeken. En ik geef jullie wat inspiratie voor een paar leuke laarzen die ik gespot heb.

Ondanks het ontbreken van de regen liepen we naar de molen achter mijn huis om wat plaatjes te schieten. Die zijn in ieder geval gelukt.

Regenlaars, laars, regen, expert, webwinkel, etrias, blog, review, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”GEVAVI ELSA” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Deze hippe regenlaars is van het bekende merk Gevavi, een merk dat zowel bekend staat om zijn hoge kwaliteit alsmede zijn hippe design. De laar is gemaakt van PVC en volledig waterdicht. Daarnaast zorgt PVC er voor dat de laars flexibel is. De schokabsorberende hiel maakt dat de laarzen uitermate comfortabel zijn om lang op te lopen. Kortom, een laars waar u zowel bij natte als droge weersomstandigheden mee uit de voeten kunt.

Regenlaars, laars, regen, expert, webwinkel, etrias, blog, review, yustsome

Ik koos deze laars uit mede door de prijs, maar ook omdat ik de print echt bij mij vond passen. Beetje het ‘zwarte’ giraf gevoel! Ipv een schaap! ?

De zool is lekker dik en biedt ook nog eens absorptie (modder) en anti-slip door de geribbelde zool.

Binnenin zit nog een zooltje, zodat je voeten niet meteen aan kou zijn blootgesteld. Aangezien dit een goedkopere regenlaars is moet je wel rekening houden met isolatie, die is er totaal niet en een dikke sok word door mij aangeraden.

Regenlaars, laars, regen, expert, webwinkel, etrias, blog, review, yustsome

Spatten en plassen, ik heb het getest! En mijn voeten bleven heerlijk droog. Mijn moeder en ik hebben wel moeten lachen om enkele foto’s… wat kan ik een rare gezichten trekken als ik aan het springen ben.

Regenlaars, laars, regen, expert, webwinkel, etrias, blog, review, yustsome

Als een kind zo blij, nu mocht het van mijn moeder… moet nu toch zelf de was wassen. Sprong ik lekker in de plassen en wat is dat fijn zeg, even weer klein te zijn!

En trek je er op uit voor een wandeling? Dan staat een regenlaars ook nog best sjiek bij je outfit. Kleed je warm aan en ga er op uit. Niks, geen regen of wind houd je tegen!

Regenlaars, laars, regen, expert, webwinkel, etrias, blog, review, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”MODESHOW VAN DE REGENLAARS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Hierbij laat ik jullie in allerlei prijsklassen enkele toppers zien die mij ook nog wel hip voor jong en oud leken, want naast dames laarzen, heeft de REGENLAARSEXPERT.NL ook heren- & kinderlaarzen.


[ezcol_1third]Enkellaars Gevavi Hind 34,95[/ezcol_1third] [ezcol_1third]Regenlaars Muck Boot Reign Supreme High Black Grey 145,00[/ezcol_1third] [ezcol_1third_end]Regenlaars Hunter Original Wellington Short Gloss Black 125,00[/ezcol_1third_end]


Voor de heren


[ezcol_1half]Regenlaars Nokian Finntrim Zwart Groen 74,00[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Dunlop PVC Knielaars Zwart S5 32,95[/ezcol_1half_end]


Voor de kinderen


[ezcol_1half]Regenlaars Regatta Minnow Junior Welly Blauw / Roze 29,95 [/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Regenlaars Gevavi Haai Kinder 19,95[/ezcol_1half_end]


 

 

Wil jij ook hip door de regen? Kijk dan zeer zeker op de site van REGENLAARSEXPERT.NL

Naast regenlaarzen verkopen ze ook nog REGENKLEDING | SNOWBOOTS | WERKLAARZEN

[tx_animate animation=”fadeInRight” duration=”6″ delay=”.4″ inline=”no”]Heb jij al een paar hippe regenlaarzen?[/tx_animate]

#samenwerking

Like
  YuStSoMe
  6 Oct 2017
  5:35am

  Reactieveld is anders… Helaas is mijn plugin gecrashed.
  Mijn excuus voor het ongemak!

  Nancy
  6 Oct 2017
  6:38am

  Whaaaaa! Die tijgerprint wil ik! Geweldig! Ik heb helemaal geen regenlaarzen.

  Bertine
  25 Jan 1970
  8:31pm

  ha wat een leuke foto’s! gave laarsjes ook!

  Marleen Weijman
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Haha kijk d’r springen! Te leuk 🙂 DIe laarzen zijn best hip ja, superleuk!!!

Laat een reactie achter!