Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

Met een zilver streepje

Soms zoek je naar dat ene speciale shirtje voor bij die ene speciale broek of rok… en dat kan gepaard gaan met diverse bestellingen, terug sturen en weer opnieuw zoeken. En dan opeens, als je de moed bijna hebt opgegeven, stap je een winkel binnen en hangt daar, tussen een heleboel andere shirts het ultieme pronkstuk!

Ik denk dat ik niet de enige vrouw ben die outfits tot in de puntjes soms gematched wil hebben. Zo kocht ik recent bij Takko Fashion uit de nieuwe collectie een hele donker blauwe pantalon/jogger met een klein streepje en aan de zijkant een zilveren bies. Het is voor mij een item die zowel sjiek als sportief te dragen is.

Ik wilde dus sportief sjiek, hahaha eigenwijs! En zocht naar een shirt dat dit in zich had. En elke keer koos ik iets wat het weer te sportief maakte en het sjieke net niet in zich had.

Wat wilde ik! Iets met strepen, blauw, wit of rood en het liefst nog een zilveren print.

[tx_heading style=”default” heading_text=”FLY WITH KARL” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

En op een zondag, na mijn bezoek aan Friesland wilde ik eigenlijk in Leeuwarden gaan shoppen. Ik pakte een andere verbinding en kwam ik via Groningen naar Utrecht. Toen ik eenmaal aan de reis begon had ik eigenlijk ook geen puf meer om uit te stappen en dus bedacht ik dat ik wel in Eindhoven bij de Primark nog een sportlegging kon kopen.

Eenmaal in Eindhoven had ik geen zin om naar huis te gaan en besloot nog wat meer winkels aan te gaan en belandde ik uiteindelijk bij TKMAXX.

Ik kijk altijd naar bekende merken en ik had al eens eerder iets gevonden van Karl Lagerfeld alleen toen hadden ze mijn maat niet meer. En nu zag ik opeens een aantal shirtjes met opdruk van Karl Lagerfeld. Ook sweaters en Wow… wat een leuke prints. Helaas was niet alles in mijn maat, maar deze wel en gelukkig ook nog precies wat ik zocht! FLY WITH KARL.

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

Normaliter ben ik niet het type voor ronde hals, liever een v-hals, gelukkig is deze niet zo strak en kan ik het zonder dat ik het gevoel krijg te stikken het dragen.

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

De pantalon/jogger van Takko Fashion staat er zo leuk bij, mijn moeder zei al: ‘je hebt weer een leuke combinatie gevonden’. Ook ben ik blij dat ik mijn witte sneaker/nette schoen van vorig jaar niet heb weggedaan, ze blijven leuk om te combineren met wit.

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

Wellicht zul je wel denken… Son, je ziet ze vliegen, maar ik moet even zeggen dat ik momenteel wat voller ben. Dit heeft te maken met mijn overgang. De hormonen zijn nu echt aan het gieren en brullen door mijn lijf. Gelukkig is het tijdelijk, maar fijn is anders. Draag ik op maandag XL, dan kan ik op woensdag weer een M aan, zoveel verschil in vocht vasthouden zit er.

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

[tx_heading style=”default” heading_text=”KARL OP MIJN LIPPEN” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik wist dat er recent ook nog van Karl Lagerfeld wat Beauty producten op de markt zijn gekomen en dus struinde ik de DOUGLAS.NL even af. Ik vond daar een zilveren Karl! Hahaha zo grappig, als je zijn hoofd eraf draait komt er een lipgloss tevoorschijn.

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

Nu ik dit artikel aan het schrijven ben, besef ik mij weer dat ik ook recent mijn vliegangst overwonnen heb… niet zo raar dus dat ik tegen dit shirt aanliep! Het universum gaf mij denk ik een compliment!

Karl, Lagerfeld, fashion, fashionista, shirt, white, Silver, plane, shoes, trouser, jogger, yustsome, mode, blog, Brabant

Shirt TKMAXX 24,95

Pantalon/Jogger Takko Fashion 19,95

Lipgloss Douglas.nl 7,95

 

Like
  Marije
  16 Aug 2018
  4:09am

  Jij kan ook echt alles hebben. Super leuke outfit!

  bychristiana
  16 Aug 2018
  6:02am

  Ah Sonja, het had gewoon zo moeten zijn met dit shirt! Het staat je erg mooi en je hebt het ook weer helemaal ‘Sonja’ gecombineerd!

  Nancy
  16 Aug 2018
  2:36pm

  Ha ha, wat een leuke post! Mooie outfit, ik hou ook van joggers. En wat een gaaf t shirt. Maar uh, kwam je nou per ongeluk van Friesland in Groningen?

Laat een reactie achter!