Essences, Herbal, shampoo, conditioner, masker, haar, haren, zacht, verzorgd, stug, droog, beschadigd, kokos, cocos, beautysome

Met Herbal Essences kokos super zachte haren

Heb jij stug, weerbarstig haar? Dan heb ik een geweldige tip voor je! Met deze lijn van Herbal Essences krijgt jouw haar weer haar glans, zachtheid en schwung weer terug!

Herbal Essences

Nu kocht ik dit zelf voor de geur, ik hou van kokos! Echter ik had ook moeten nadenken, hahaha want ik heb nog nooit zo’n zacht haar gehad. Echter dat dunne flosje van mij heeft dat niet nodig, ik moet juist ondersteuning hebben.

Gelukkig heb ik een moeder die dit fijn gaat opmaken, want haar haren zitten vol krullen en voelen snel droog en futloos aan, ik weet nu al dat ze dit heel fijn gaat vinden.

Het masker hou ik wel zelf, want dat vind ik wel ideaal als ik mijn haren geverfd heb, even een flinke boost erin.

Maar wat heb ik nu gekocht?

Essences, Herbal, shampoo, conditioner, masker, haar, haren, zacht, verzorgd, stug, droog, beschadigd, kokos, cocos, beautysome

Herbal Essences Coconut milk shampoo | 2,85

Hydrateer en bescherm het haar tegen schade met Herbal Essences Coconut Milk Shampoo. De echte botanicals worden goedgekeurd door Royal Botanic Gardens, Kew, een toonaangevende expert op het gebied van planten.

Essences, Herbal, shampoo, conditioner, masker, haar, haren, zacht, verzorgd, stug, droog, beschadigd, kokos, cocos, beautysome

Deze hydraterende shampoo, met echte plantaardige ingrediënten, hydrateert van wortel tot punt voor haar dat beter hanteerbaar is en minder vatbaar voor gespleten haarpunten.

Coconut Milk Shampoo is gemaakt met hun kenmerkende mix van echte botanische ingrediënten en geeft het haar het vocht dat het nodig heeft voor haar dat minder gevoelig is voor beschadiging en gespleten haarpunten. Deze hydraterende shampoo is kleurveilig en pH-gebalanceerd en geeft tonen van levendige kokosnoot, een boeket witte bloemen en vanille in je haar – waardoor het zacht en zijdeachtig wordt.

Herbal Essences Conditioner | 2,85

Conditioner

 • Hydratatie: Deze conditioner is speciaal gemaakt om mooi haar glad te maken en te herstellen.
 • Echte Botanicals: De echte botanicals in deze formule zijn goedgekeurd door de Royal Botanic Gardens, Kew.
 • Geurervaring: gelaagde geuren van levendige kokosnoot, een boeket van witte bloemen en vanille.
 • Deze Coconut Milk Conditioner bevat geen parabenen en bevat geen kleurstoffen.
 • Veilig voor gekleurd haar.
 • pH-gebalanceerd.

Herbal Essences Haarmasker | 3,95

Haarmasker

 • Beschermt tegen haarbreuk en gespleten haarpunten.
 • Voor zijdezacht haar.
 • Geur van witte bloemen, kokosnoot en vanille.
 • Zuinig in gebruik.

Het Herbal Essences Haarmasker met Kokosmelk beschermt tegen breuk en gespleten haarpunten en zorgt voor zijdezacht haar. Het haarmasker zorgt voor aanvulling van vocht en heeft een exotische geur van witte bloemen, kokosnoot en vanille. Het is gebaseerd op de nieuwste bevindingen uit antioxidantonderzoek en bevat een antioxidantcomplex van histidine, aloë vera en kelp.

Heb je dun haar? Gebruik dan het Haarmasker 1x per week. En tussendoor de conditioner 1x per week. Andere dagen is shampoo voldoende.

Zelf was ik mijn haar 1x per week met shampoo en spoel ik het na het sporten met een heel klein beetje conditioner, zodat het toch fris ruikt. Te veel shampoo geeft mij juist te statisch haar.

Spoel altijd goed uit! 

Like
  bychristiana
  1 Sep 2019
  8:44am

  Ik hou ook altijd wel van de geur van kokos. Ik gebruik echter alleen nog maar shampoo en conditioner zonder siliconen, anders wordt mijn haar zo snel vet.

Laat een reactie achter!