Met Lavera natuurlijk de feestdagen door | Sweet Moments

Persbericht lavera, 24 oktober 2019

Lavera staat bekend om haar geliefde geuren

Speciaal voor de feestdagen heeft lavera daarom de limited edition Sweet Moments giftset samengesteld. De nieuwe giftset bevat een natuurlijke en biologische bodylotion en een douchegel. Met de zoete geur van vanille en pruimextract wordt iedere douchebeurt een feestje. Hét perfecte natuurlijke cadeau tijdens de koude winterdagen!

Doordat alle producten van lavera natuurlijk zijn, reageert zelfs de gevoelige huid goed op de producten. De giftset is dus geschikt voor iedereen.

Lavera, sweet, moments, winter, huid, body wash, body lotion, organic, biologisch, natuurlijk

Door de lagere luchtvochtigheid en de koude wind in de winter, wordt de opperhuid sneller droog. Met het Sweet Moments-duo, kom je gehydrateerd de winter door. De natuurlijke en biologische ingrediënten zijn een ware verwennerij voor de huid en zintuigen, waardoor je deze heerlijke giftset eigenlijk liever voor jezelf houdt.

Douchegel en bodylotion

Gebruik eerst de heerlijk geurende douchegel. Deze zorgt voor een geur-sensatie onder de douche en reinigt de huid op milde wijze. Breng vervolgens na het douchen de Sweet Moments bodylotion aan op de huid. De lotion wordt snel opgenomen door de huid en laat het gehydrateerd en soepel achter.
Zo begin je met een goed humeur aan een grauwe winterdag!

Lavera, sweet, moments, winter, huid, body wash, body lotion, organic, biologisch, natuurlijk

Lavera, sweet, moments, winter, huid, body wash, body lotion, organic, biologisch, natuurlijk

Consumentenadviesprijs per giftset (2x 200 ml): € 14,49

Over Lavera

Lavera is een Duits natuurcosmetica merk met een passie voor de mooiste, natuurlijke cosmeticaproducten. ”la vera”, “de waarheid” in het latijn, staat voor effectieve, innovatieve en duurzame cosmetica.
Al meer dan 30 jaar is lavera een bekende speler op het gebied van natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging. Alle producten van lavera zijn NATRUE gecertificeerd. Dit houdt onder andere in dat de ingrediënten natuurlijk en biologisch zijn, en het gebruik van de producten milieuvriendelijk is. De producten bevatten geen synthetische of genetisch gemodificeerde stoffen.
Lavera is onder andere verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl, DA, zelfstandige drogisterijen, apotheken en reform winkel.

Like
    Tessa Bowie
    25 Oct 2019
    7:07am

    wat een leuke set

Laat een reactie achter!