Satin, leg, finish, fake, panty, benen, look, zonder, zon, bruin, make-up, factory, beautysome

Met Make-Up Factory een panty look op je benen

Heb jij ook zo’n hekel aan een panty? Ik vind het serieus martelwerktuig om als vrouw te moeten dragen. Toch wil je onder dat sjieke jurkje niet aankomen als een melkboer met verse melk. Dus trek je dat rotding maar weer aan.

Gelukkig zijn er tegenwoordig zwarte versies zonder voet, die zitten al stukken beter.

Fake panty look?

Satin Leg Finish

Ja dat is ook mogelijk! En ik kan jou vertellen dat dat er echt supermooi uitziet. Maar eerst even wat algemene informatie.

Satin, leg, finish, fake, panty, benen, look, zonder, zon, bruin, make-up, factory, beautysome

Getinte body spray voor perfecte benen

Dankzij de fijne glans is de getinte Satin Leg Finish de perfecte vervanging voor het dragen van panty’s. Met zijn subtiele tint zorgt dit product binnen enkele seconden voor perfecte benen. Geeft de benen en armen een natuurlijke kleur en verbergt kleine oneffenheden, zomersproeten en spataderen betrouwbaar en langdurig. De Satin Leg Finish bevat conditioneren lotus-extract voor een fluweelzacht gevoel. Zorgt voor een vlekkeloze afwerking, die de hele dag mee gaat.

Nou dat klinkt toch goed of niet? Maar aan woorden heb ik niks, ik wil resultaat zien.

Gebruik:

Schud de bus goed voor gebruik! Spray vervolgens op een droge, olievrije huid op een afstand van 10 – 15 cm. Verdeel de spray gelijkmatig en laat goed drogen. Gebruik zeep en warm water om de spray weer te verwijderen.

Satin, leg, finish, fake, panty, benen, look, zonder, zon, bruin, make-up, factory, beautysome

Als tip geef ik mee om een glove te gebruiken die je ook gebruikt voor bruin zonder zon. Dit geeft een mooier resultaat, omdat je handen vettig kunnen zijn.

De spraykop vernevelt prima en als je het direct op je huid gebruikt hoef je niet bang te zijn, na het uitsmeren word de kleur nog zachter.

In de test

Ik kreeg 2 kleuren toegestuurd van dit mooie merk Make-up Factoryze zijn er nu in 3 tinten, 5-7 en 9. De 2 lichtere varianten zijn 5 is de beige tint en 7 dark beige. De nummer 9 is nog donkerder, maar niet voor de hele donkere huidjes. Ik was benieuwd of er ook een verschil is tussen de twee tinten.

Satin, leg, finish, fake, panty, benen, look, zonder, zon, bruin, make-up, factory, beautysome

De eerste keer gebruikte ik veilig de lichtste tint en ik was echt verbaasd over het resultaat. Wat moooooooi, nee serieus het gaf mijn benen zo’n mooie finish. Alsof je de perfecte panty gevonden hebt. Buiten dat, er kunnen ook geen ladders in komen! Hihihi!

Het eraf wassen met zeep was nog wel een dingetje, daar mijn droge huid alles opslurpt wat maar vochtig is, de kleur zat er best goed in.

De dag daarna gebruikte ik de iets donkere tint 07. Ook deze gaf een mooie finish, echter ik had deze veel donkerder verwacht. Het is wel te zien het kleurverschil, kijk maar op de foto.

Satin, leg, finish, fake, panty, benen, look, zonder, zon, bruin, make-up, factory, beautysome

Van links naar rechts: model melkfles, nummer 05, nummer 07. Wat mij nu pas opvalt is dat de 05 kleur iets meer oranje neigt, de 07 dieper bruin. Eigenlijk zijn ze beide mooi!

Wat ik vooral fijn vind van deze ‘fake panty’ is dat het echt je minder mooie plekken verdoezeld. Mijn blauwe aders zijn minder zichtbaar en ook andere vlekjes.

Daarbij is het niet erg als er wat water spat, het gaf geen vlekken. Ook gaf het niet af aan mijn beddengoed. Het enige nadeeltje is dat ik het wel voelde zitten, gaf een weird gevoel… echter ik ben ook geen bodylotion mens dus dat zal het wel zijn.

Je kunt zelfs je armen en andere delen verfraaien met deze Satin Leg Finish.

Verkrijgbaarheid:

Via counters bij Etos en DA drogist: 24,95

Make up Factory is uitdrukkelijk tegen dierproeven! Make up Factory heeft geen cosmetische producten op dieren getest en heeft geen derde partij gevraagd dergelijk onderzoek uit te voeren.

Meer lezen over dit mooie make-up merk?

Lipstick

 

Like
  Deb
  4 Jun 2019
  9:47am

  Mooi resultaat! Vind beide tinten je goed staan. Ik ben die panty’s en ladders ook wel zat nu, dit is een super goede oplossing. Misschien toch even een body lotion gebruiken voordat je deze spray gebruikt (weet dat je er niet zo van bent, maar misschien wel comfortabeler uiteindelijk).

  Nancy
  4 Jun 2019
  9:50am

  Klinkt ideaal. Als ik foto’s bekijk met blote benen schrik ik gewoon. Jeetje zeg, wat een lelijke plekken en bulten.

  Daphne - verdraaidmooi
  5 Jun 2019
  8:55am

  Beide tinten staan je goed! Ik heb kleur 05 en ben onwijs blij met het resultaat!

  Natascha - BeautyOpinie
  5 Jun 2019
  5:37pm

  Ja, ik wilde deze ook zo graag! Heb vanmorgen nog bij de kapsalon/schoonheidsspecialiste gekeken maar ze verkochten hem niet 🙁

  Bianca
  6 Jun 2019
  6:48pm

  Ik zag het persberichtje tijdje terug voorbij komen, het effect is echt heel erg mooi! x

  The Body Shop Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask review
  27 Apr 2021
  7:54am

  […] Wat een heerlijk masker lijkt mij dit ook. Sonja onlangs geplaatst…Met Make-Up Factory een panty look op je benen […]

Laat een reactie achter!