Met mijn blauwe kijkers in een paars look | 04 Luxe Lilacs

Leuke titels schijnen het goed te doen, publiek te trekken,… dus laat ik daar dan maar eens mee beginnen!
En? Werkt het al? Hahahaha, die Sonja altijd in voor een geintje!
Vandaag ga ik jullie een nieuw palette laten zien, die ik kreeg van Suzanne…

Ik ken het merk Max Factor eigenlijk voornamelijk door mijn moeder. Ze kocht altijd een poederdoosje van dit merk, zo ook mijn oma en het was bijna een dochter op dochter traditie geworden, totdat ik ontdekte dat andere merken ook hele leuke en mooie, vooral goede producten verkochten.
En dus vloog ik van het vaste honk af en ben ik in mijn make-up reis al heel wat tegengekomen. En mijn moeder? Nog steeds Max Factor… oh ja en oma ook!

Max-factor-eyeshadow-purple-wearing-glasses-40-plus-yustsome-beauty-blog-blogpost-makeup-look-4

Voor opvallende smokey eyes en prachtig gedefinieerde wenkbrauwen gebruik je de Max Factor Smokey Eye Drama Oogschaduw Kit. De rijk gepigmenteerde oogschaduwtinten zijn gecombineerd met wenkbrauwpoeder.
– Transformeer je look in 4 simpele stappen
– Fluweel zachte oogschaduw en wenkbrauwpoeder
– Hoog gepigmenteerd
– Makkelijk intensere look door de kleuren op te bouwen
Beschikbaar in 6 verschillende kleuren perfect voor elke oogkleur.

04 Luxe Lilacs

Ja hoor… Sonja had weer iets gemist. Pas bij het schrijven van dit artikel kom ik erachter dat die bruintint dus een wenkbrauwpoeder is. Hahahaha en ik vond het juist een leuke combinatie voor bij het paars.
Wat een druif eerste klas ben ik toch weer.

Ach weet je, zo’n ramp is het ook niet, want al zeggen ze dat de kleuren goed gepigmenteerd zijn, mijn mening is een beetje anders.
Vooral de twee lichtere tinten vielen niet zo goed op bij mijn swatch, kijk maar…

Dit is over een basis heen… dus kun je nagaan dat ik blij werd van de twee donkere kleuren? Waarvan 1 dus die beruchte wenkbrauwkleur is.

Nu moet ik zeggen dat ik op foto’s vaak merk dat de look nooit echt lekker over wilt komen. Hoe dat komt? Sta ik verkeerd in het licht?… goed ik maakte genoeg foto’s, dit is de beste die er uit is gekomen!

 

Zoals je ziet… ik heb de bruine tint op mijn oogleden gebruikt! En ik vond het mooi! De donkere paarse kleur ging een beetje in de vouw (grease) van mijn oog en de lichtere tint net onder mijn wenkbrauw.
En ja, het is niet heel erg opvallend. Toch moet ik zeggen dat ik het prima vond voor een doordeweekse dag.

 

Als je een bril draagt dan is het best moeilijk om je oogschaduw goed uit te laten komen. Ik laat nu daarom ook een foto zien met mijn bril op. Die heb ik alleen nodig om te lezen en dus als ik in de avond met mijn kopje koffie jullie blogs lees of andere dingen op internet. Je ziet dat je dan iets sprekender je ogen moet opmaken, wil je achter de glazen van je bril nog de mooie look zien!

Max Factor is te koop bij het Kruidvat en Bol.com en kost rond de 11 euro.


Heb jij een bril? En welke tips heb jij m.b.t. make-up dragen?

 

Like
  jeapiebel
  16 Jun 2017
  8:33am

  Ik had iets meer paarse tint op je ogen verwacht. 🙂 Misschien omdat ik paars een hele mooi kleur voor de ogen vind. Jammer idd dat deze paars niet zo opvalt.

  Joyce
  22 Jun 2017
  2:29am

  Paars staat zo ontzettend mooi bij jouw ogen!

Laat een reactie achter!