Mijn favoriete broek de Jogpants

Eerder liet ik al een grijze jogpants zien die ik in Duitsland kocht. Ik ben er fan van en dus moest er ook een zwarte versie komen.

De jogpants is voor mij ideaal, er zit rek in… vooral nu ik zo goed bezig ben met trainen is het de lekkerste broek die ik bezit.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VILA SWEATPANTS” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Vila zelf noemt het een sweatbroek… mij om het even! Deze broek heeft een strikkoortje en steekzakken. Aan de achterzijde nog 2 sierzakken. De lengte mooi lang met een binnenbernlengte van 74 cm. Ik heb lange stelten, dus dat zit goed!

Omdat je met deze broek diverse kanten mee uit kunt, laat ik jullie zien hoe ik deze graag draag.

[tx_heading style=”default” heading_text=”CASUAL SJIEK” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Vila, sweat, pants, jogger, black, zwart, broek, sjiek, sportief, fashion, fashionista, blog, yustsome, fashionover40

Ik trok er een simpel, maar toch net shirt bij aan, welke ik kocht ik de opruimbak bij Kruidvat voor 2,-. Daarop draag ik een ketting van Energetics, het design vond ik altijd al supermooi en het magneetje heeft ook nog eens een rustgevende werking en nog veel meer, maar ik draag het niet daarom.

Vila, sweat, pants, jogger, black, zwart, broek, sjiek, sportief, fashion, fashionista, blog, yustsome, fashionover40

Deze broek kocht ik trouwens in Uden. Ik was samen met mijn moeder op koopjes jacht! En ik scoorde deze voor 50% korting. Ik zie online dat ze er nog de volle prijs voor vragen. Heb ik even geluk gehad.

Vila, sweat, pants, jogger, black, zwart, broek, sjiek, sportief, fashion, fashionista, blog, yustsome, fashionover40 Vila, sweat, pants, jogger, black, zwart, broek, sjiek, sportief, fashion, fashionista, blog, yustsome, fashionover40

Het was buiten weer bar en boos en ik had niet veel zin om met mijn flatjes/ballerina’s de straat op te gaan voor een boodschap. Mijn haar zat al woeschhhhh… ik had er echt veel volume in. Wellicht iets te veel, maar ja het zakt bij meestal toch in.

Ik had geen zin in nog gedoe en ik maakte van deze Casual Sjieke outfit een sportieve look.

[tx_heading style=”default” heading_text=”SPORTIEF” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Ik wil best als een Queen over straat hoor, maar niet als het weer prut is, dan wil ik comfortabel en warm winkelen. Ik trok mijn UnderArmour SWEATVEST aan welke ik kocht bij Sporthuis Olympia te Veldhoven. 

Een paar sneakers, grijs, niet echt passend… ik moet hoognodig een paar nieuwe zwarte hebben en er mag wel wat bling in zitten hoor! Dus tips zijn welkom!

En om mijn haar te temmen, een oude pet op! Ik lijk wel een crimineel zo in het zwart! Hahaha!

Vila, sweat, pants, jogger, black, zwart, broek, sjiek, sportief, fashion, fashionista, blog, yustsome, fashionover40

Ik kreeg vandaag op de sportschool weer een complimentje en werd 42 geschat! Whoop mooi 7 jaar minder! 

Het merk UnderArmour is wel een van mijn favorieten op het gebied van sportoutfits! Dit vest heb ik op de groei gekocht… stel dat mijn spierballen gaan exploderen!

Wat is jouw lievelingsbroek?

Logo2

 

Like
  YuStSoMe
  25 Jan 2018
  6:37am

  Test

  Nancy
  25 Jan 2018
  7:44am

  Oh ja! Ik vind sweatpants heerlijk! Ik draag ze graag met een enkellaarsje! Stoere look, die tweede! Maar de eerste vind ik leuker, mooi truitje ook en je haar zit inderdaad gaaf!

   YuStSoMe
   25 Jan 2018
   11:15am

   Ben blij dat het wat langer is… voelt toch ook wel weer waar vrouwelijker!

  Monica
  25 Jan 2018
  4:58pm

  Looking good dame. Heerlijk die broek.

   YuStSoMe
   25 Jan 2018
   6:58pm

   Dank je wel lieverd! ❤️

  Joyce Elise
  27 Jan 2018
  11:28am

  Dat ziet er super comfi uit! Ik hou van jogpants. Bij de eerste foto lijkt het net een pantalon, ik vind het heel netjes staan!

  chucky1012
  28 Jan 2018
  6:56pm

  Zo mooi en fijn dat ik niet de enige ben die soms zo een fijn comfortabele broek aantrek.
  Fijn om op koopjesjacht te gaan.
  Hippe shoes.
  Ben benieuwd wat voor nieuwe sneakers je gaat kopen…

  sammie
  29 Jan 2018
  3:54pm

  Hele gave broek, leuk dat hij netjes en stoer gedragen kan worden. Lijkt me ook heerlijk zitten!

Laat een reactie achter!