Bijenkorf, rode, lippen, lippenstift, Charlotte Tilbury, Mac, Lancôme, Nars, sisley, Georgio Armani, Charlotte Tilbury

Mijn favoriete kleur lippenstift: Rood

Voor de feestdagen kijk ik altijd uit naar een mooie feestelijke tint Rode lippenstift, echter ook mijn hele look mag wat meer ‘Sparkle’ hebben. En wat doe je dan? Juist…op zoek naar die tint die je nog niet hebt.

Mijn man lacht dan altijd… die kleur had je dan zeker nog niet? Nee, want deze is mooier rood. Wat dat betreft is het maar goed dat wij vrouwen makeup dragen, want een man is toch wat, Uhm dit moet ik even correct formuleren, kleurenblind? Het is wetenschappelijk bewezen dat vrouwen meer tinten zien. En elke beauty liefhebster weet… niet elke Lipstick is dezelfde kleur Lipstick!

Mijn Wishlist | Rode lippenstift

Hoe fijn is het dat nu met de feestdagen er extra mooie edities uitgebracht worden. En krijg je van het ene merk een nog feestelijkere verpakking en bij de ander een extraatje bij je aankoop. Dus shoppen in november en december is geen straf.

Het liefst kom ik deze dagen dan ook in grote warenhuizen waar het allemaal mooi aangekleed is en je jezelf waant in een sprookjes achtige sfeer. Geen overdreven kerstmuziek, maar sfeervolle twinkelingen van kerstbelletjes.

Natuurlijk maak ik een wishlist van welke Rode lippenstift ik deze feestdagen wil gaan dragen! En dit jaar heb ik een fijne link ontdekt bij de Bijenkorf, waar alle rode lipsticks te vinden zijn van dit warenhuis.

Rode Lippenstift

En meteen viel ik in een soort van Rode lippenstift hemel… prachtige merken zoals Lancôme, waar ik zelf al een mooie Rode lippenstift van heb.

197 | Rouge Chérie

197 | Rouge Chérie, Bijenkorf, rode, lippen, lippenstift, Charlotte Tilburry,

Echter ook merken die ik vaak voorbij heb zien komen, maar nog steeds niet aan toe ben gekomen om er 1 van te kopen. Echter dit jaar verdien ik weer een mooie tint en ik surfde door de website heen.

Mijn top 5

NARS | Holiday 2018 | Pierce

NARS Cosmetics introduceert de Holiday 2018 Collection. Laat de rebel in je los met deze schitterende, limited-edition collectie geïnspireerd op de iconische punkmode van de 1970’s. Voeg een gedurfde touch en glanzende schittering aan je stijl toe, kies voor een look met uitgesproken kleuren, provoceer met attitude.

Bijenkorf, rode, lippen, lippenstift, Charlotte Tilbury, Mac, Lancôme, Nars

 

Lancôme | x Proenza Shouler | 01 Paris California

Laat jouw vrouwelijkheid spreken met de 4 tinten in de beperkte Lancôme x Proenza Schouler-editie van L’Absolu Rouge, hét symbool van de eeuwige vrouwelijkheid. De nieuwe formule is transparant om de helderheid van de lippen te sublimeren. Omdat de formule 8 uur lang hydrateert, is deze lipstick ideaal om de lipcontouren vorm en welving te geven.

Bijenkorf, rode, lippen, lippenstift, Charlotte Tilbury, Mac, Lancôme, Nars

Sisley | LE Phyto Rouge | 43 Rouge Capri

Le Phyto Rouge is een verzorgende lippenstift met een ultrazijdezachte textuur die de lippen voorziet van een fijn, hydraterend laagje dat de lippen gladstrijkt en de contour verfraait. Dankzij het Hydrobooster-complex met microbolletjes hyaluronzuur en konjacglucomannaan zien de lippen er direct voller en gladder uit. Bij herhaaldelijk gebruik zorgt Le Phyto Rouge ervoor dat de lippen er jong uit blijven zien: een combinatie van verbeterende oliën voedt de lippen en maakt ze soepeler en elastischer. Dag na dag worden de lippen soepeler, zachter en elastischer.

Bijenkorf, rode, lippen, lippenstift, Charlotte Tilbury, Mac, Lancôme, Nars, sisley

Georgio Armani | Lip Maestro | 409 Neon Red

Lip Maestro is de eerste intens gekleurde lippenstift die versmelt met de lippen. Haar basis vangt het licht en weerspiegelt het op intense wijze waardoor de kleur een nieuwe dimensie krijgt. De fluwelen finish van een matte lippenstift wordt op meesterlijke wijze gecombineerd met de intense uitstraling van een gloss.

Bijenkorf, rode, lippen, lippenstift, Charlotte Tilbury, Mac, Lancôme, Nars, sisley, Georgio Armani

Mijn nummer 1:

Dit merk staat al een hele lange tijd op mijn Wishlist en ik heb denk ik wel de keuze kunnen maken voor dit jaar… een mooie warme roodtint, die ook nog eens een prachtige glans heeft! Ik presenteer jullie mijn musthave:  Charlotte Tilbury Lippenstift

Charlotte Tilbury | Holiday 2018 | Confident Lips

Superstar Lips in Happy Lips is de gloednieuwe textuur van lippenstift in glossy bessenrood. Deze innovatieve, kussenachtige textuur combineert de hoogglans van een lipsgloss en het uithoudingsvermogen van een lippenstift en glijdt met een romig gevoel over de lippen. Met een stralende, rijke glanzende afwerking om direct vloeiendere, voller uitziende lippen te creëren, is deze limited edition lippenstift een musthave dit feestseizoen.

Bijenkorf, rode, lippen, lippenstift, Charlotte Tilbury, Mac, Lancôme, Nars, sisley, Georgio Armani, Charlotte Tilbury

Wow! Dit is toch een hele mooie ‘Rode Lippenstift’ a la Sonja toch? Wat ik vooral mooi vind is de glans, voor mij momenteel weer een musthave na al dat matte geweld… 😉 en daarbij vind ik glans net iets feestelijker. Goed, welke keuze het is geworden zien jullie binnenkort in een feestlook!


Liever een andere kleur? Team Roze Lippenstift? 


#gesponsordelink

Ho ho hooooooo… vergeet niet te kijken bij de Adventskalenders! Wie weet kun jij er nog iets moois tussen vinden voor je moeder of zus!

Like
  Deb
  6 Nov 2018
  7:30am

  Mooie selectie! Ik ben de laatste tijd ook steeds meer van team rood en ik durf ook steeds vaker voor matte te kiezen. Op dit moment is mijn favo rode lipstick Kiss me Chérie, een matte shaker van Lancome.

  marije
  6 Nov 2018
  7:39am

  Ik ben zelf altijd meer van de nude tinten maar bij een ander vind ik rood dan weer geweldig staan. Ik vind die van Nars heel erg mooi en feestelijk.

  Evelien
  6 Nov 2018
  12:05pm

  Wauw, wat een beauties! Die laatste is toch echt wel héél mooi.. en ja, shiny vind ik ook fijner werken dan matte.. Matte is mooi maar brengt zo rot aan!

  Jessica J.
  6 Nov 2018
  1:18pm

  Ieeedere vrouw heeft minstens één rode lippenstift nodig! Ik vind Unicorn Blood van Jeffree Star geweldig. ♥

  Annette
  6 Nov 2018
  4:59pm

  Team Roze/Nude hier haha ik vind het heel mooi als een vrouw een goede rode lipstick draagt en een tikkie jaloers vind het echt geen gezicht bij mezelf 🙂

  Natascha - BeautyOpinie
  7 Nov 2018
  7:53am

  Ja. love this! Ik vind rode lipstick prachtig maar sinds ik een klein meisje heb draag ik het amper meer. Anders zit het kind steeds vol rode kusjes 😉

Laat een reactie achter!