Mijn favoriete sweaters

Dikke truien zijn soms heel fijn, maar vaak ook zo dik. Daarom draag ik graag sweaters of truien die iets dunner zijn. Toch behaagelijk en ze houden je ook warm.

Mijn smaak is hierin wat divers. Ik kan kiezen voor 1 kleur, past overal bij of ik ga voor wat meer gekleurd of met een print.

De prijzen zijn ook divers, zo koop ik makkelijk een shirt/sweater voor een tientje en een andere keer val ik voor iets wat ik eigenlijk niet kan betalen, maar slim genoeg ben om te wachten tot de uitverkoop.

[tx_heading style=”default” heading_text=”BOETIEK MONIQUE | GEMERT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Bij deze boetiek loop ik regelmatig binnen. Alhoewel, het de laatste tijd meer online shoppen was. Wellicht dat ik zo even op mijn fiets stap en even binnenwip. Er zal ook nu uitverkoop zijn!

Deze boetiek is favoriet omdat ze leuke merken verkoop zoals Olsen, Soya Concept en ook Cecil. Bij het merk Cecil moet ik altijd denken aan oud bollig. Echter,… soms hebben ze ook leuke items ertussen. Dus toen ik een paar maanden geleden binnenliep met mijn zus, zag ik een toffe sweater. Vrolijk en met blauw, dan kan het mooi op een jeans. Mijn zus vond er niks aan… en we zijn nog wel tweeling! Ik kocht het niet en ging weer naar huis. En toch kriebelde het, ik wilde toch nog een keer kijken en ik appte de eigenaresse of ze mijn maat apart kon hangen.

Cecil, ana Alcázar, earnstings, familia, mode, sweaters, fashion, blogger, 40plus, yustsome

Ik vroeg naar de L, maar die was veel te ruim en dus ging de M mee naar huis. Op mijn jeans staat deze sweater geweldig en ook op mijn blauwe cargo broek. Met een oranje lipstick van NYX ben ik klaar om er op uit te gaan.

Ik betaalde de normale prijs van 39,95. Inmiddels is deze afgeprijsd!

Cecil, ana Alcázar, earnstings, familia, mode, sweaters, fashion, blogger, 40plus, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”ERNSTING’S FAMILY” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

[otw_shortcode_button href=”https://www.ernstings-family.de/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-black” target=”_blank”]Bezoek: Ernsting’s Family[/otw_shortcode_button]

Als ik in Duitsland kom loop ik echt altijd deze winkel binnen. Vroeger zat Ernsting’s Family ook in Nederland en ik vind het echt jammer dat ze weg zijn. Ze hebben ook hele leuke, goedkope, kinderkleding. Dus de oudste liep vroeger vaak in hun kleding rond. In Kleve, Goch en Kevelaer kan ik gelukkig nog bij ze shoppen. Een huismerk is o.a. Gina en ik weet dat de 40/42 altijd goed zit.

Tja,… voorspelbaar ben ik! Maar ik voelde aan de stof en die was zo zacht, echt waar! Dat het toevallig ook een sterrenprint is ?

Zodra deze uit de was is en weer droog dan trek ik mijn shirt meteen weer aan.

Ik betaalde 14,95 voor deze sweater/shirt en dat was de normale prijs.

Cecil, ana Alcázar, earnstings, familia, mode, sweaters, fashion, blogger, 40plus, yustsome

[tx_heading style=”default” heading_text=”ANA ALCAZAR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Op deze designer ben ik een beetje verliefd geworden. Nadat ik uit de vorige Black Label collectie een jurk had die mij door training te smal aan de bovenkant werd, heb ik deze zelf vermaakt en draag ik die als rok.

Cecil, ana Alcázar, earnstings, familia, mode, sweaters, fashion, blogger, 40plus, yustsome, ernsting

Ik ben zo blij dat ik deze dure jurk nu niet hoef weg te doen! Omdat ik bij de presentatie van de nieuwe collectie was, begon het te kriebelen om iets aan te schaffen. Ik moest toch nog voor een feestje een leuke sweater/trui hebben. Want ik had geen zin in ern jurk of zo.

Cecil, ana Alcázar, earnstings, familia, mode, sweaters, fashion, blogger, 40plus, yustsome, ernsting

Het werd deze aparte trui. De mouwen en achterpand zijn van een dun breisel. De voorzijde is van wat stugger Teddy. En heeft ook een hoog aaibaarheidsgehalte.

Cecil, ana Alcázar, earnstings, familia, mode, sweaters, fashion, blogger, 40plus, yustsome, ernsting

Ik hou van de mooie v-hals, zo is mijn tattoeage nog te zien. En van de langere achterkant! Zo kan ik het toch op een strakke broek dragen zonder mij onzeker te voelen.

Cecil, ana Alcázar, earnstings, familia, mode, sweaters, fashion, blogger, 40plus, yustsome

Tijdens de presentatie kreeg ik ook nog een mooie tas mee, zie op de foto links. Die tas sleur ik echt overal mee naar toe. En er passen zoveel boodschappen in! Ideaal!

Toen de trui bezorgd werd zat dit zo mooi verpakt, echter ik ben de foto’s kwijt! ? Die stonden op mijn oude mobiel. Gelukkig vond ik nog een foto op mijn tablet, want aan het kaartje hing nog een belletje… op het labeltje staat dat als het verwijderd is ze het product niet terug kunnen nemen. Een echte reminder!

Ana Alcázar is niet goedkoop. Schrik niet als ik zeg dat deze trui, niet afgeprijsd 119,00 kostte! Nu was deze 59,95 wat ik zelf nog een leuke prijs vond. Maar voor design betaal je ook wat meer, omdat je unieke exemplaren bezit.

[otw_shortcode_button href=”https://www.a-n-a.com/shop/nl/” size=”medium” icon_position=”left” shape=”radius” color_class=”otw-black” target=”_blank”]Bezoek: Ana Alcazar[/otw_shortcode_button]

 

Logo2

Like
  Nancy Baten
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Volgens mij gaat iemand die ik ken uit Schijndel ook altijd naar die boetiek! Of zit ik nou helemaal verkeerd? Denk t wel! Maar wat een gave truitjes, vooral de eerste vind ik erg mooi en wat een prachtige btoto met die rok!

  Nancy Baten
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Hmm, ik was nog aan t verbeteren! Maar goed, wat een schitterende rok dus!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  De eerste 2 truien vind ik erg mooi!

  Bertine
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Super leuke truien! Die eerste staat je zo goed he!

Laat een reactie achter!