Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Mijn leggings, voor elke vrouw een passend model!

Ik dank de mode wereld op mijn blote knietjes voor de legging. Alhoewel deze ook ‘misbruikt’ worden als broek, draag je de legging natuurlijk als een panty/maillot. Dit in combinatie met een rok, jurk of tuniek. Mits je gaat sporten… maar die leggings zijn ook van een ander materiaal.

Mijn leggings, jouw leggings…

[tx_heading style=”default” heading_text=”Een legging voor elke leeftijd?” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Natuurlijk! Als mijn oma een legging van mijn leggings zou aantrekken met een leuke jurk of tuniek zou ik er niet raar van opkijken. Een legging moet je ook stylen, dan word het sjiek en niet ordinair.

Recent bestelde ik bij mijn leggings online een nieuw exemplaar. Omdat de dagen soms wat kouder zijn wil ik toch mijn tuniekjes langer doordragen en met blote benen vind ik het momenteel net iets te fris. Daarbij is mijn Griekse tintje er ook wel vanaf en daar zijn de melkflessen weer. Daarom hou ik van de herfst… je mag een lange broek aan! In dit geval een heerlijke comfortabele legging.

Hoe leuk is het dat je er niet 1, maar 2 thuisgestuurd krijgt? En ook nog 1 die helemaal bij mij past. De eigenaresse van mijn leggings heeft mij hier erg mee verrast!

Tuniek

Ik bestelde zelf een blauwe legging met een bleoemenprint. Omdat ik altijd zwart draag, nou ja bijna… wilde ik eens blauw proberen. Echter daar moest natuurlijk wel iets op en dus ging ik ook hiervoor even online shoppen. De keuze viel op de shop HEUVELTEX.NL welke ik al een tijd volg op Instagram maar nooit durfde te bestellen ivm de maat. Nou, ik weet nu dat ik er in pas, hahaha en zal hier vaker bestellen.

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Ik koos voor een blauwe tuniek, die ook als jurkje gedragen kan worden, echter met mijn lange lijf, durf ik dat niet aan. Veilig met een legging eronder vind ik het een stuk aangenamer.

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Wat een geluk dat mijn blauwe laarsjes en mijn tasje er zo top bij staan, alsof het voor elkaar gemaakt is. Ik draag er ook nog blauwe oorbellen bij, die ik van AlieXpress vandaan getoverd heb.

De legging zit heerlijk, de stof rekt goed mee en wat ik nog leuker vind om te melden is dat ze vanaf maat 36 tot maat 52 gaan! De stof is ook nog lekker corrigerend zonder dat ze doorschijnt!

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Ik heb, vind ik dan, redelijk lange benen en deze legging is voor mij lang zat. Zo met een laarsje mag van mij best een stukje been zichtbaar zijn, dat breekt het geheel.

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Combinatie 2

De legging die ik toegestuurd kreeg als extraatje is een beige kleur met een zwart werkje, alhoewel ik op de site olijfgroene tinten lees, maar hoe of wat… het combineert prima met zwart! Ook doet de stof aan alsof het gebreid is. Mijn moeder vond dit ook een hele mooie ‘het lijkt net een strakke broek’ zei ze.

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Deze combineerde ik met een tuniek die ik al 3 jaar in mijn kast heb, echter nog steeds heerlijk zit en in de was mooi is gebleven. Deze komt van H&M en kocht ik destijds met een jogger.

De laarsjes van Flue Vog vond ik het geheel net iets meer eyecatcher geven. Zo worden de ogen naar je benen getrokken. En kijken ze niet naar mijn ‘in de overgang buikje’.

Om even duidelijk te maken hoe fijn de leggings zitten heb ik hier een pose met mijn tuniek omhoog. Niet echt charmant, maar ja ik wil jullie toch graag al het comfort laten zien.

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Deze legging viel iets korter, maar nog steeds heeft het een goede lengte. Ook deze stof is goed rekbaar en heerlijk dik en dus niet doorschijnend.

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Het tasjes met franjes en heb ik ooit bij de Action gekocht voor 2,49. Ik draag deze best vaak, ideaal om je telefoon in te doen.

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome

Ik ben helemaal blij met deze twee leggings van mijn leggings heb en ik woon er bijna in. Niets zit zo fijn als iets wat heerlijk rekbaar is. Vandaar dat ik ook bijna geen jeans meer draag! Echter ik heb nu een jeanslegging op het oog, dus wie weet… word vervolgd!

Draag jij wel eens een legging?

MIJNLEGGINGS.NL

HEUVELTEX.NL

 

Mijn leggings, legging, fashion, fashionista, blog, review, webshop, online, kopen, beautysome, heuveltex

Like
2
  Marije
  30 Aug 2018
  8:09am

  Oh die blauwe combi staat je goed. De andere is leuk voor de herfst.

  Nancy
  30 Aug 2018
  9:20am

  Oh te gek zeg! Ik ben dol op leggings! Die zien er verdraaid goed uit. Ik ga zometeen gelijk op hun site kijken want een jeans legging staat ook al langer op mijn lijstje!

  Natascha - BeautyOpinie
  30 Aug 2018
  5:48pm

  Die blauwe vind ik tof zeg! Ik ben nog opzoek naar een sportlegging die niet doorschijnt, zou daar dit ook wat voor zijn? Ik vind dit kleurtje in je haar trouwens classy staan Sonja!

   Sonja van de Sande
   30 Aug 2018
   5:58pm

   Oooh dank je! Ben ook blij met deze kleur!
   De sportlegging van Primark zijn lekker budget en schijnen niet door!
   Deze zou je er ook voor kunnen gebruiken, echter niet met squatten.

  Joyce Elise
  30 Aug 2018
  9:55pm

  Ze zijn allebei super leuk! En wat staat blauw je goed! Ik draag heel vaak leggings omdat ik spijkerbroeken niet aan mijn opgezwollen buik kan verdragen… Als je t goed combineert kun je er allerlei kanten mee op!

  bychristiana
  1 Sep 2018
  5:57am

  Bij het woord legging heb ik nu meteen een JA-gevoel maar ik vind die blauwe eigenlijk heel tof bij je staan. Ook leuk hoe je het gecombineerd hebt met die laarsjes trouwens.

  Viv
  6 Sep 2018
  3:42am

  Wat leuk, de legging mag weer. Ik dacht dat ze ‘uit’ waren. Ze staan je allebei mooi. Je schrijft over jeans, ik heb sinds een tijdje de high waist varianten van de Lidl en die zitten dankzij een flinke dosis elastaan heerlijk. Misschien eens proberen?

Laat een reactie achter!