Milani, lipstick voyeur, 160, cosmetics, color fetish balm, boozyshop, 10

Milani Color Fetish Balm

Al vaker zag ik de prachtige producten van Milani Cosmetics voorbij komen bij andere bloggers en ja dan wordt je zelf oog heel nieuwsgierig naar de producten. Aangezien ik echt een liefhebber van lipsticks ben, dacht ik laat ik die eens eerst proberen. Ik kocht bij Boozyshop.nl een Color Fetish balm in een hele mooie roze kleur.

Color Fetish Balm

Is het een lipstick? Is het een balm? Wat als ik jou kan vertellen dat je nu van beide kunt profiteren?

Maak kennis met je nieuwe balsem bestie! Deze balsem en lippenstift met medium dekking in één is gemaakt met een 85% mix van voedende oliën voor een perfect niveau van hydratatie en glans die moeiteloos aanbrengt. De 100% veganistische formule combineert de rijke hydratatie van een balsem, de kleur van een lipstick en de glans van een gloss in één product dat je blijft gebruiken!

Milani, lipstick voyeur, 160, cosmetics, color, fetish, balm, beautysome, yustsome, review

160 Voyeur
Bubblegum Pink

Omdat ik dus heel erg hou van roze lipsticks was het dan ook echt wel onvermijdelijk dat ik niet zou vallen voor deze tint Voyeur.

Milani, lipstick voyeur, 160, cosmetics, color, fetish, balm, beautysome, yustsome, review
Zo in eerste instantie zou je niet verwachten dat het een verzorgende balsem is.

Romig en zacht

Het is net als een goede roomboter, die moet romig en zacht aanvoelen. En als je eenmaal met deze heerlijke Color Fetish balm begint dan is er geen stoppen aan. Het is zo fijn aan je lippen, zacht maar ook de pigmentatie van de kleur is gewoonweg subliem!

De kleur in mijn swatch is paarsiger dan de huls, dus laat je nooit leiden door de buitenkant!
Milani, lipstick voyeur, 160, cosmetics, color, fetish, balm, beautysome, yustsome, review

De houdbaarheid op je lippen is okay, verwacht niet dat het na het eten er nog als een huis op zit. Het voordeel is wel dat het niet een rare rand achterlaat, maar heel subtiel vervaagd.

Verzorging van je lippen

Ik merkte dat de laatste tijd mijn lippen erg droog waren en blij dat ik deze Color Fetish Balm in huis had. Ik heb het de afgelopen dagen veelvuldig gebruikt en door de fijne ingrediënten zijn mijn lippen een stuk minder droog en lijken ze ook wat voller (of komt dat nog door die Collageen die ik recent gebruikt heb?).

Milani, lipstick voyeur, 160, cosmetics, color, fetish, balm, beautysome, yustsome, review
Heb je net als mij wat diepere rimpels rondom je lippen? Gebruik een transparant lippotlood om het doorlopen van lipstick te beperken!

Ingredienten:
Caprylic/Capric Triglyceride, Polybutene, Diisostearyl Malate, Hydrogenated Polyisobutene, Polyethylene, Aluminum Hydroxide, Microcrystalline Wax / Cera Microcristallina / Cire microcristalline, Dicalcium Phosphate, Limonene, Fragrance / Parfum, Citral, Linalool, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Rosa Canina Fruit Oil, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Benzyl Benzoate, Aluminum Benzoate, BHT, Mica, Titanium Dioxide (CI 77891), Red 28 Lake (CI 45410)


Waar te koop?

Zoals ik al vermeld had is het te koop bij Boozyshop.nl en betaal je voor een Color Fetish Balm 11,95

Like
1

Laat een reactie achter!