Trind, mineral harmony, collection, limited, edition, nagellak, trend, color, edelstenen, nailpolish, nails, nagels, lakken, tips, yustsome, 1

Mineral Harmony | Trind

Het is al weer een hele tijd geleden dat ik een artikel geschreven heb over Trind nagellak. Waar ik in het begin van mijn blog er wekelijks over schreef is het in de loop der jaren wat minder geworden. Tijd om daar verandering in aan te gaan brengen met deze Mineral Harmony collection van Trind Cosmetics.

Trind, mineral harmony, collection, limited, edition, nagellak, trend, color, edelstenen, nailpolish, nails, nagels, lakken, tips, yustsome, 1

Mineral Harmony collection

by Trind Cosmetics

Trind lanceert de Mineral Harmony collectie voor herfst/winter 2022-2023. Een collectie van 6 limited edition nagellakken. De collectie is geïnspireerd op edelstenen en mineralen. Iridescent Gem is de kleur waarmee deze collectie begon en een kleur die we in 2023 nog veel zullen zien.

De collectie bestaat uit een diepbruin, een glanzend goud, een zacht groen, een iriserende tint, een donker mauve en een sprankelend zilver.

De Caring Color nagellakken van Trind zijn meer dan alleen maar decoratief. Naast het feit dat ze jouw nagels voorzien van een prachtige kleur, worden je nagels tegelijkertijd verzorgd en versterkt!

Pretty Pyrite

Pretty Pyrite is een glanzende gouden kleur die perfect is voor de winter. Hij is heel mooi en ingetogen als je hem solo gebruikt maar hij is ook heel geschikt om te gebruiken als accent in nail art.

Trind, mineral harmony, collection, limited, edition, nagellak, trend, color, edelstenen, nailpolish, nails, nagels, lakken, tips, yustsome, Pretty pirite

Dekking: 1 laag
Deze kleur uit de Mineral Harmony collectie heeft mij echt verrast! Deze dekte in 1 laag supermooi, waardoor deze echt geschikt is om mee te stempelen.
Maar natuurlijk met de aankomende feestdagen ook perfect zal staan bij je outfit!

Chocolate Calcite

Chocolate Calcite is een diepbruine kleur die doet denken aan de gelijknamige edelsteen. Een mooie donkere basis tint voor de winter die prachtig staat bij warme of neutrale huidtinten. En een prachtige glans heeft!

Trind, mineral harmony, collection, limited, edition, nagellak, trend, color, edelstenen, nailpolish, nails, nagels, lakken, tips, yustsome, chocolate calcite

Dekking: 1 laag
Wow… een donkere kleur die in 1 laag dekt, dat kom je zelden tegen!
Wederom een ‘parel’ in deze collectie ontdekt!
De warm bruine kleur staat mooi bij een outfit met natuurlijke kleuren. Wellicht is de combinatie met Pretty Pyrite als nailart een leuke uitdaging.

Iridescent Gem

Iridescent Gem is de ‘kleur’ waar het allemaal mee begon. Iridescent is niet echt een kleur maar iets dat lichtgevende kleuren laat zien die lijken te veranderen als je ze vanuit verschillende hoeken bekijkt en het is een enorme trend voor 2023.

Dekking: 2 lagen

Deze tint viel mij als eerste op in deze collectie… het is niet 1 kleur, maar bij divers licht zie je groen, paars en zilver.

Joyous Jade

Joyous Jade is een lichtgroene kleur zoals de gepolijste jade edelsteen en een kleur die je deze winter veel zult zien. Op de nagel valt de kleur iets donkerder uit, als een mooie grijsgroene olijfkleur, perfect voor de koudere wintermaand!

Trind, mineral harmony, collection, limited, edition, nagellak, trend, color, edelstenen, nailpolish, nails, nagels, lakken, tips, yustsome, jade

Dekking: 2 lagen

Vaak bij de melkachtige lakken, merk je dat deze wat stroperig zijn. En ondanks dat is het echt een prachtige kleur, zeer verrassend!

Silver spirit

Silver Spirit is een glanzend zilver en de koele tegenhanger van Pretty Pyrite in deze collectie. Zodat iedereen tijdens de feestdagen glamoureus voor de dag kan komen! Maar je kunt ook ‘metalen’ mixen en goud en zilver samen dragen voor een jeugdigere, trendy look.

Trind, mineral harmony, collection, limited, edition, nagellak, trend, color, edelstenen, nailpolish, nails, nagels, lakken, tips, yustsome, silver spirit

Dekking: 1 laag

Ook deze zilveren lak dekt weer in 1 kleur… Trind je lakt geweldig! Ik weet dat veel vrouwen snel klaar willen zijn met nagels lakken… uw wensen zijn verhoord met Silver Spirit!

Majestic Mauve

Majestic Mauve is een prachtige diepe mauve kleur. Het is de winterse versie van lila. Afgelopen zomer zeiden we al dat lila een blijvertje is en dat meenden we. Majestic Mauve is een zogenaamde jonge kleur maar flatterend voor alle leeftijden en huidskleuren.

Dekking: 2 lagen

Nu weet ik niet of ik mij vergis, maar in mijn collectie zit een hele andere naam… Rose quarts! Wel hetzelfde nummer C336… dus ik ga er vanuit dat er een foutje qua sticker gemaakt is.

Verkrijgbaar

De lakken van Trind Cosmetics kosten 10,15 per stuk en zijn online via hun eigen website te koop.
Kijk ook eens op hun INSTAGRAM account voor nog meer inspiratie en tips voor mooie nagels!

Like
2

Laat een reactie achter!