Olcay Gulsen, beauty, eye, serum, cream, rimpels, kraaienpootjes, droge, huid, aging, rijpe, 50 plus, yuststome, miracle eye cream

Miracle Eye cream

Deze Miracle Eye cream van Olcay Gulsen moest ik proberen! Niet alleen omdat ik al helemaal weg ben van haar andere producten, nee meer omdat ik altijd de huid rondom de ogen zo goed mogelijk wil verzorgen. Dit is mijn probleemzone zeg maar en ben er erg zuinig op!

Olcay Gulsen, beauty, eye, serum, cream, rimpels, kraaienpootjes, droge, huid, aging, rijpe, 50 plus, yuststome, miracle eye cream

Miracle Eye cream voor de gevoelige huid onder de ogen!

Speciaal gecreëerd voor de gevoelige huid rondom de ogen, dat schrijft Olcay Gulsen op haar website waar ze deze en vele andere mooie huidverzorgingsproducten verkoopt voor jong en oud!

De Miracle Eye Cream zorgt de gehele dag voor een frisse blik. De crème hydrateert en plumpt de huid, terwijl de zichtbaarheid van fijne lijntjes en donkere kringen worden verminderd door slechts een rijstkorrel aan crème per keer!

Plantaardig collageen

De basis van de formule bestaat uit plantaardig, huid identiek collageen dat de elasticiteit en stevigheid van de huid verbetert. Samen met hyaluronzuur derivaten, sojaboon extract en shea boter zorgt het ook voor een gladde en gehydrateerde huid en worden fijne lijntjes verminderd. Daarnaast zijn vitamine C en zoethout extract toegevoegd om donkere kringen te verminderen voor een meer uitgeruste uitdrukking.

Olcay Gulsen, beauty, eye, serum, cream, rimpels, kraaienpootjes, droge, huid, aging, rijpe, 50 plus, yuststome, miracle eye cream

Een oudere huid weer gevoed

Mijn oudere (nou ja noem het maar rijpere) huid heeft snel de neiging om onder de ogen heel droog te worden. Hierdoor krijg ik meer rimpelvorming en merk ik dat de huid verslapt. Ook al heb ik een ooglidcorrectie gehad, het blijft een probleem gebied dat ik echt goed moet verzorgen.
Ik heb al diverse crèmes gebruikt van 10 euro tot 100 euro per potje en ik moet zeggen dat de een wel hielp, maar om nou elke keer diep in mijn portemonnee te tasten ging mij qua budget wat ver.
Mijn blog vriendin Tessa raadde mij al de make-up van Olcay Gulsen Beauty aan en ik dacht laatst, laat ik toch ook eens de skincare gaan proberen. De make-up beviel mij zo goed, dat ik geen twijfel had om de Miracle Eye Cream ook eens te testen.

Zuinig in gebruik

De eerste paar keer pompte ik twee keer om voor beide ogen voldoende crème te krijgen, maar al snel merkte ik dat 1 pompje voldoende was. De grootte van een rijstkorrel is voldoende en zorgt ervoor dat de huid onder mijn ogen genoeg verzorgd is.

Olcay Gulsen, beauty, eye, serum, cream, rimpels, kraaienpootjes, droge, huid, aging, rijpe, 50 plus, yuststome, miracle eye cream
Olcay Gulsen, beauty, eye, serum, cream, rimpels, kraaienpootjes, droge, huid, aging, rijpe, 50 plus, yuststome, miracle eye cream

Pracht en praal

Naast het feit dat de crème zo heerlijk in gebruik is moet ik ook iets over de verpakking kwijt… het is prachtig en voor de prijs 22,95 krijg je toch echt het gevoel dat je een zeer luxe product in handen hebt, terwijl je er niet eens de hoofdprijs voor hoeft neer te leggen.

Goed om te weten!

De Olcay Gulsen Beauty Miracle Eye Cream is vegan, vrij van parfum en synthetische kleurstoffen en geschikt voor alle huidtypes.

De Olcay Gulsen Beauty Miracle Eye Cream:

  • Vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en donkere kringen
  • Hydrateert en verstevigt de huid 
  • Zorgt voor een frisse, uitgeruste blik

Resultaat

Het resultaat na slechts 2 weken is verbluffend! Ik merkte direct al verbetering doordat mijn huid van een dof los vel naar een glanzende huid ging met veerkracht. Daar waar de huid eerst bleef staan als ik er aan trok, gaat het nu terug in positie! Daaraan merkte ik ‘het werkt’.

Voor het gebruik van Miracle Eye Cream
Na het gebruik in slechts 2 weken tijd!
Like
1

Laat een reactie achter!