Flowers, bloemen, Miss, etam, shirt, long, skirt, lace, fashion, over, 40, blog, yustsome, roosjes, trend, 2018

Mode met bloemetjes

Als ik aan bloemetjes denk, moet ik vaak aan de schort jurken van mijn oma denken. Of wat dacht je van Ma Flodder? Nee, dat past toch niet bij mij was het meestal. En ik liep dan altijd met een grote boog voorbij aan de jurkjes, bloesjes en andere fashion items met een bloem erop.


Sinds ik de 45 gepasseerd ben (kuch dat is al een hele tijd) merk ik dat ik mij wat minder aantrek van wat een ander vind. Nu ik de 50 nader, werd het tijd voor een bloemen printje! Momenteel het enige kledingstuk in mijn kast!

Eigenlijk komt het door de nieuwe laarzen die ik uitzocht bij Sacha! Ik begon eindelijk in te zien dat een bloemenprintje niet suf hoeft te zijn. En toen ik de prachtige jurk van collega FASHION BLOGGER NANCY voorbij zag komen, wist ik het… bloemetjes zijn ook sexy!

En dus ging ik op Internet speuren naar een leuke top. En niet te duur, want ja als het niet staat is het ook zonde. Ik kwam bij Wehkamp van de week en zag een leuke aanbieding van Miss Etam… 3 halen/2 betalen! Whoop! Dat was nog eens prettig. Ik koos nog 2 andere items uit (meestal zoek je je rot naar het derde stuk en als je dan zover bent zie je ook nog een vierde item… dan moet je weer gaan kiezen, hoe vervelend is dat dan?).

[tx_heading style=”default” heading_text=”TREND ZET DOOR” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Bron: Vogue

Inmiddels ben ik her-geprogrammeerd en als ik nu een bloemen jurk zie, dan denk ik niet meer aan mijn oma, maar aan zwierige jurken die (net als links) stoer kunnen zijn. Kijk die laars eronder… wauw! Wat ze bij Vogue kunnen, dat kan ik ook en ik dook mijn eigen kast in! Het resultaat?

[tx_heading style=”default” heading_text=”TOCH NOG EEN BEETJE MIJ” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Flowers, bloemen, Miss, etam, shirt, long, skirt, lace, fashion, over, 40, blog, yustsome, roosjes, trend, 2018

Omdat het weer zo pest-pokke-pleuris is… sorry, ja hier word je toch depri van! Ging ik met mijn camera naar mijn moeder toe. Die heeft altijd lekker de kachel aan en het leek mij wel leuker en sfeervoller om daar een paar foto’s te maken!

Flowers, bloemen, Miss, etam, shirt, long, skirt, lace, fashion, over, 40, blog, yustsome, roosjes, trend, 2018

Deze rok heb ik al een hele tijd in mijn kast en deze verveeld gewoon nooit! Ik kocht de rok in Duitsland in Cochem. En de winkel zag er best wel grijze mutsig uit… tot ik deze rok zag (ik duik meestal in winkels altijd naar de hoek met zwarte kleding). Ik vond het echt niet passen tussen de rest en moest deze kopen! Ik had die maand daarna toch een bruiloft van mijn zwager en het paste perfect bij mijn top die ik al had.

Flowers, bloemen, Miss, etam, shirt, long, skirt, lace, fashion, over, 40, blog, yustsome, roosjes, trend, 2018

Zoals je ziet maken de laarzen het net even wat stoerder! En af en toe piepen de roosjes eronderuit! De extra touch van mijn look!

Flowers, bloemen, Miss, etam, shirt, long, skirt, lace, fashion, over, 40, blog, yustsome, roosjes, trend, 2018

De print is niet echt een roosje en heeft eerder weg van een Folklore printje! Ik nam een M en ik dacht eerst dat die veel te klein zou zijn toen ik het uitpakte. Echter dat viel gelukkig mee! Ik vond het wel aan de korte kant (regulier) en ik denk dat ik de volgende keer eens bij de mode voor lange mensen kijk. Ik hik een beetje tegen die grens aan.

Flowers, bloemen, Miss, etam, shirt, long, skirt, lace, fashion, over, 40, blog, yustsome, roosjes, trend, 2018

In het kant van de rok zit ook een bloemenprint, die in punten loopt. De rest is van een kreukelstof en dus een hele fijne rok, nat ophangen en niks meer aan doen!
Mijn top heeft, zoals je al gezien hebt, een froezel aan de mouw… of hoe noem jij dit? Trompetmouw? Dat maakt het shirt in ieder geval net ietsjes anders dan anders en speelser. Niets tuttig… toch? Nee vind ik niet!

Ik moet zeggen dat ik deze outfit voor mij geslaagd vind. Toch een bloemetje en ook nog een beetje mijzelf met de zwarte kledingstukken.

Ik heb een tijd lang de Tante Betsie jurken best leuk gevonden, maar de laatste tijd is de liefde over… ik vind de modellen eigenlijk wat vormloos geworden. Ik hield wel van de RETRO stijl, dat mis ik!

Ik heb nog wel leuke tips… en die heb ik verstopt onder een KNOP!

[otw_shortcode_button href=”https://www.lightinthebox.com/nl/dames-feestje-cocktail-grote-maten-vintage-schede-wijd-uitlopend-jurk-bloemen-sweetheart-tot-de-knie-halflange-mouw-blauw-roze_p5227264.html?currency=EUR&litb_from=paid_adwords_shopping&sku=1_7537%7C39_301&country_code=nl&utm_source=google_shopping&utm_medium=cpc&adword_mt=&adword_ct=200309950693&adword_kw=&adword_pos=1o4&adword_pl=&adword_net=g&adword_tar=&adw_src_id=8919752254_856513563_43848601179_aud-346682122956:pla-354873050804&gclid=CjwKCAiAhfzSBRBTEiwAN-ysWJDNU7DM34yxE2P6aOaB1Tbrr7DhO3eUN66khu_Dg2Ly7DMjZZik6xoCFZMQAvD_BwE” size=”medium” icon_type=”general foundicon-cart” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-pink” target=”_blank”]Jurkje voor 14,00[/otw_shortcode_button]


[otw_shortcode_button href=”https://www.bonprix.nl/product/jurk-zwart-gedessineerd-910489/#image” size=”medium” icon_type=”general foundicon-heart” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-red” target=”_blank”]Fluwelen wikkeljurk 28,99[/otw_shortcode_button]


[otw_shortcode_button href=”https://www.38dresses.nl/a-50936724/jurken/audrey-dress-woodrose-emerald-blue-king-louie/” size=”medium” icon_type=”general foundicon-star” icon_position=”left” shape=”round” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]Een koninklijk jurkje 79,99[/otw_shortcode_button]


Shop jij ook wel eens online? En zo ja… wat is een leuke tip?

Logo2

Like
  Nancys Fashion Style
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Prachtig! Die rok is echt te gek. Ik loop ook altijd naar de zwarte hoek!???Geweldig mooie top ook, die mouwen zijn echt super. En wat lief dat je mij noemt! Je bent bijna on Nederlands suportive! Ik ben wel fan van King Louie, mooi jurkje!

  Joyce Elise
  25 Jan 1970
  8:31pm

  Super leuke outfit en leuke details!

Laat een reactie achter!