Mode, h&m, c&a, style, Sonja, beautysome, stretchwalker, zwart, vrouw, modebeeld

Mode op je 50e | Draag wat je lekker vind zitten

Vandaag mijn Mode artikel op vrijdag, ja het is bij mij soms even warrig, maar ach ben een mens met Ups & Downs. Niet altijd heb ik zin om te poseren en gisteren gingen we spontaan naar Duitsland winkelen en ik had zin om me lekker op te tutten. Gelukkig kreeg ik mijn man zo er om een paar plaatjes te schieten!

Mode?

Tja, ik denk niet dat ik met de mode meeloop, eigenlijk ben ik altijd al dwars geweest. Het liefst ben ik mijzelf, draag ik kleding naar mijn gevoel. Ik ga echt niet in een rok als ik mij onzeker voel. En op hakken paraderen als ik moe ben? Nee, wat dat betreft luister ik dan goed naar mijn lijf.

Wat ik wel doe is items uit het huidige modebeeld combineren met items uit mijn kledingkast of ga net zo lang zoeken tot ik de combinatie die ik in mijn hoofd heb gevonden heb.

Zo kocht ik recent bij H&M in Uden een heerlijke luchtige broek van tricot met een streep printje. Ik wilde er graag een langer shirtje bij hebben, maar het moest wel iets hebben.

Na wat online zoeken was ik nog niet tevreden. Toen ik afgelopen dinsdag naar Eindhoven moest, ging ik de C&A even binnen en zag een hoekje met opruiming. Ahaaaaa, een soort van bloesje, maar toch met een rekbaar achterpand, kijk… met mijn schouder moet ik rekbare kleding aan ander krijg ik het niet meer uit.

Mode, h&m, c&a, style, Sonja, beautysome, stretchwalker, zwart, vrouw, modebeeld

Wat ik draag…

Het giletje wat ik draag kocht ik ooit bij de Primark en het past nog steeds! Ik draag ook mijn ketting die ik laatst in Duitsland kocht. De oorbellen zijn grote ringen en plukte ik uit een C&A rekje.

Het bloesje heeft twee strikkoordjes en de stof van het voorpand is mooi zacht en glad van stof. Aan de mouwen zit een klein knoopje en heeft manchetten.

Het hoedje heb ik ook al wat langer, dacht dat ik die vorig jaar kocht!

Mijn broek is dus van H&M en heeft een wijde pijp, dat is nu dus mode! Wat dat betreft in mijn straatjes hier hou ik van.

De Stretchwalker schoenen zijn echt favoriet bij mij en ik draag ze echt heel vaak! Heerlijk dat loopgemak, want ik ben geen 18 meer!

Mode, h&m, c&a, style, Sonja, beautysome, stretchwalker, zwart, vrouw, modebeeld

Mode, h&m, c&a, style, Sonja, beautysome, stretchwalker, zwart, vrouw, modebeeld

Mode, h&m, c&a, style, Sonja, beautysome, stretchwalker, zwart, vrouw, modebeeld

Mode, h&m, c&a, style, Sonja, beautysome, stretchwalker, zwart, vrouw, modebeeld

Ik ben weer helemaal blij met mijn aankoopjes… broek 14,95 en blouse 12,50. Zo zie je maar, mode hoeft niet duur te zijn!

 

Like
  Nancy
  5 Apr 2019
  6:30am

  Leuke outfit! Dat giletje is gaaf, zou ook geweldig staan op een jurk! Fijn weekend!

   YuStSoMe
   5 Apr 2019
   8:28am

   Ja, goed idee! Jij ook Nancy 😘

  Jessica J.
  5 Apr 2019
  9:54am

  Mooi gezegd, Sonja. Kijk jou stralen op de foto’s!

   YuStSoMe
   5 Apr 2019
   9:31pm

   Ah echt lief xxx

  Wendy
  6 Apr 2019
  5:42am

  Waarom mag je nuet dragen wat je fijn vindt. Ik trek me er niets van aan, ik doe aan wat ik fijn vind. Maar ik heb wel luest kleur. Maar kan ook een felle gekleurd sjaaltje of tas.

  Lesley
  6 Apr 2019
  6:15pm

  Wat een heerlijke foto’s. Ik hou ook zo van koopjes scoren ♥️♥️

  bychristiana
  7 Apr 2019
  7:35am

  Ik vind het inderdaad ook heel belangrijk dat kleding lekker zit. Ik draag zelf altijd het liefst jurkjes, dat vind ik zelf lekkerder dragen dan een broek. Tof hoor jouw outfit, helemaal Sonja!

Laat een reactie achter!