Mondkapje af, laat je mooie lippen weer zien!

Yes! Het mondkapje mag gedeeltelijk weer af en dus tijd om jouw mooie lippen weer te laten zien! Natuurlijk hebben we ze wat verwaarloosd en was het niet nodig om ze mooi op te maken met een gloss of lippenstift, want je zag er geen bal van of je mondkapje zat vol met lippenstift en je gezicht zag eruit als Pipo de Clown.

Het kabinet kwam vrijdag met coronaversoepelingen. Thuiswerken is geen plicht meer: de halve week mag er op kantoor gewerkt. En het mondkapje kan weer af – mits er voldoende afstand is.

En nog meer mooie berichten heb ik gehoord tijdens de persconferentie.
Nu weet ik dat er ook een groep mensen is die al een tijdje roepen dat we een stel schapen zijn, maar ik ben liever een schaap dan dat ik met mijn gezicht naar beneden op een IC bed beland.  Ik zie sommige mensen zo heftig reageren, dat ik denk… maak je niet druk. Even in de pas meelopen en dan komt alles goed.

Lippenverzorging, scrub, masker, overnight, catrice, lipgloss, shine, essence, droge, lippen, beautytip, tip, yustsome, beautysome 6

Tijd om je lippen weer aandacht te geven

Dat onze lippen het te verduren hebben gehad is niet zo verwonderlijk. Door het mondkapje ging ik vaker met mijn tong over de lippen om ze te bevochtigen. Resultaat is een schale mond, droge lippen en lijken ze opeens minder vol te zijn. Dat minder vol komt ook doordat ik ouder geworden ben, maar ik geef het mondkapje daar ook wel de schuld van.

Tijd om mijn lippen wat aandacht te geven en dat deed ik met een aantal producten die ik verzameld had en recent gekocht.
Als eerste ging ik aan de slag met een lippen masker van HOLIKA HOLIKA.

Holika Holika Golden Monkey

Lippenverzorging, scrub, masker, overnight, catrice, lipgloss, shine, essence, droge, lippen, beautytip, tip, yustsome, beautysome 6

Stap 1: het witte doekje bevat een soort van scrub, daar maak je jouw lippen weer velletjes vrij mee.
Stap2: In de verpakking zit een soort van gel achtig goedje dat je gedurende 15 minuten op je mond legt. Voordeel hiervan is dat het even rustig in huis is!
Stap 3: Na het intrekken, smeer je er een honing op, dit zit vol antioxidanten en maakt je lippen weer voller en glanzend.

Dit masker kocht ik bij Notino voor 3,90

Lipscrubber

Wil je jouw lippen zacht scrubben en zorgen dat de velletjes verdwijnen? Dan is dit een zeer handige tool!

De Daily Lip Scrubber van Daily Concepts is een siliconen lipborstel die zachte peeling en circulatie mogelijk maakt voor gladde en zachte lippen. Het handvat en het vingergat zijn ontworpen voor handig gebruik en eenvoudige toepassing. Het werkt als de perfecte stimulator om de bloedcirculatie te verhogen en een droge huid te verwijderen.

daily concepts, lippen, scrub, tool

Like

Laat een reactie achter!