Herôme, gelakte nagels, polished, nails, nagel, nagellak, handscrub, restore, beschadigd, herstellen, lakken, beauty, beautysome

Mooi gelakte nagels en een handverzorging

Een eerste indruk achterlaten is vaak erg belangrijk, je geeft een glimlach en schud elkaar de hand. Hoe belangrijk is het om dan ook mooie handen te hebben die voorzien zijn van gelakte nagels en een goede verzorging.

Zelf kijk ik vaak naar handen en vooral ook of iemand nagellak draagt. Kijk, als je meer dan 1500 nagellakken in je stash had, is dat ook niet verwonderlijk.

Gelakte nagels met Herôme

[tx_heading style=”default” heading_text=”SWATCHED IT” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Het is denk ik bijna een jaar geleden dat ik een post schreef met nagellak in de hoofdrol. Ik was even een tijdje Koos nagellak loos. Had er niet zoveel zin in. Sinds kort heb ik het nagels lakken weer gevonden en ook het nailarten wat opgepikt, want mooie gelakte nagels zijn toch sieraden aan je handen.

Herôme, gelakte nagels, polished, nails, nagel, nagellak, handscrub, restore, beschadigd, herstellen, lakken, beauty, beautysome

Recent kreeg ik van Herôme dan ook een leuk pakje toegestuurd waarin hele mooie producten zaten. Inmiddels is het uitgepakt en heb ik de lakjes geswatched, getest en de producten onder de loep gehouden!

Als eerste laat ik jullie 3 lakjes uit de Take Away colour collectie zien! Deze zijn erg handig om op reis mee te nemen!

De mini lakjes zijn onderdeel van een nagellaklijn bestaande uit 200 trendy verzorgende nagellakken. De lakken zijn verrijkt met Silica en Vitamine E, die de nagels optimaal verzorgen en een briljante glans geven. Ze bevatten panthenol, wat bijdraagt aan een genormaliseerde vochtigheidsgraad en een kalmerende werking heeft bij onder andere ontstekingen en allergieën. De toepassing van nanotechnologie zorgt voor een perfecte lak en verbetert de kwaliteit van de lak.

Herôme, gelakte nagels, polished, nails, nagel, nagellak, handscrub, restore, beschadigd, herstellen, lakken, beauty, beautysome

151

Kleur 151 is een mooie zachte blauwe kleur, met een lichte zweem paars. Deze lakte ik in 2 laagjes op mijn nagel. Het droogte iets langer ten opzichte van de andere twee kleuren daar de substantie wat dikker is. Ik kan het niet echt duochroom noemen, maar het heeft echt een hele mooie finish, waardoor je een prachtige glans kunt ontdekken.

128

Deze kleur zal menig ‘meisje’ aanspreken, want wie houdt er nou niet van roze? De tint doet mij denken aan oud roze, Engelse theekopjes! Ook hier lakte ik in 2 laagjes de lak op mijn nagels. De lak is ook wat dikker, maar blijft goed te lakken!

114

Tja, mooi rood is niet lelijk, mooi rood is sexy op de nagels. Toen ik mijn man vroeg welke ik zou lakken wees hij de rode aan. En eigenwijs dat ik ben, lakte lekker alle 3 om eens wat anders op mijn nagels te hebben dan een kleur. Een wat dunnere lak die dan ook 3 laagjes nodig had om mijn goedkeuring te krijgen.

Per stuk 2,99 | 4 ml

Houdbaarheid

De lak heeft nu 5 dagen op mijn nagels gezeten en ik zie nu wat slijtage aan de tips. Niet gechipt, echt versleten. Ook zag ik wat krasjes in de lak, maar niet storend. Toch wil je wel de glans behouden en door krasjes kunnen je nagels er dof uit gaan zien. Hierop bedacht Herôme een remedie om je gelakte nagels weer op te frissen…

Colour Revival | 11,75

Herôme, gelakte nagels, polished, nails, nagel, nagellak, handscrub, restore, beschadigd, herstellen, lakken, beauty, beautysome

Laat beschadigde of dof geworden nagellak opnieuw intens glanzen met de Colour Revival! De glossy, sneldrogende formule intensiveert de dof geworden kleur en herstelt krasjes.

 

Ja maar Sonja, dan lak je er toch een laagje topcoat over? Nou, niet helemaal waar. Naast dat deze Colour Revival je krasjes mooi wegwerkt, geeft het ook de lak weer een boost, dat de kleur weer ophaalt. Dat heb ik zelf nog nooit ontdekt met een topcoat. Maar,… komt de maar… vaak heb ik mijn lak al gewisseld na 3 a 4 dagen, dus ik moet bekennen dat een lak langer dan een week voor mij niet was weggelegd. Nu met de Colour Revival kan ik nog extra dagen genieten van mijn gelakte nagels.

Inhoud: 10 ml

[tx_heading style=”default” heading_text=”ZACHTE HANDEN TIP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

One Minute Manicure | 19,99

Deze natuurlijke scrub met verzorgende oliën en verfrissend citroen/sinaasappel aroma hydrateert en voedt de handen, nagelriemen en nagels. Deze snelle scrub maakt de handen zijdezacht en zorgt tegelijkertijd voor soepele nagelriemen en glanzende nagels. De speciale oranjegekleurde Seabuckthorn olie is rijk aan antioxidanten en revitaliseert en bevordert een optimale conditie van de huid.

Herôme, gelakte nagels, polished, nails, nagel, nagellak, handscrub, restore, beschadigd, herstellen, lakken, beauty, beautysome

Gebruik: Voordat je deze scrub kunt gebruiken dien je de flacon even te schudden zodat het zout zich kan mengen met de olie. Maak je handen vochtig. Masseer vervolgens de scrub met licht ronddraaiende bewegingen in op de handen. Spoel hierna de handen af met lauw water. Dep de handen voorzichtig droog en ze voelen weer zijdezacht aan!

Deze manicure had ik echt nodig! Mijn handen, maar vooral de nagelriemen zijn nu in het najaar een stuk droger, plus het feit dat ik nu Acryl nagels heb!

PS hier komt nog een artikel van!

Mocht je het gemist hebben, ik heb recent ook nog een andere ontdekking gedaan van Herôme, wat niks met nagels te maken heeft! Wat dan? Lees…

Herôme, gelakte nagels, polished, nails, nagel, nagellak, handscrub, restore, beschadigd, herstellen, lakken, beauty, beautysome

Wat een heerlijke kleurtjes! Herôme heeft mij nieuwsgierig gemaakt naar meer lakjes uit deze collectie! Wil je zien welke kleuren er zijn of ook bestellen?

GA NAAR DE WEBSITE

 

 

Like
  bychristiana
  23 Oct 2018
  5:16am

  Herkenbaar; ik heb ook tijden dat ik helemaal geen nagellak draag. Ik heb niet echt goede nagels dus dan moet ik praktisch elke dag de boel bijwerken en daar heb ik gewoon niet altijd zin in. Maar zo te zien heb jij dat probleem niet met je mooie lange nagels. De rode kleur vind ik natuurlijk ook het mooist!

   Sonja van de Sande
   23 Oct 2018
   5:24am

   Sinds vorige week heb ik een laagje Acryl erop, ze spleten heel erg.

  Marije
  23 Oct 2018
  5:31am

  Oei de scrub klinkt erg fijn.

  Natascha - BeautyOpinie
  23 Oct 2018
  6:18am

  Die scrub! Dat klinkt echt als iets wat ik moet hebben, mijn handjes kunnen dat wel goed gebruiken.

  Annette
  23 Oct 2018
  7:19am

  Mooi merk Herome ik heb Jaren hun nagelverharder gebruikt vind het de beste die te koop is. Nu met mijn solar nagels niet meer nodig maar die blanke ‘topcoat’ klinkt heel erg goed.

  Deb
  23 Oct 2018
  7:26am

  Leuk dat je het nagellakken en nailarten weer oppakt! 1500 nagellakken, holy moly .. dat zijn er wel erg veel. Ik was Herôme eigenlijk een beetje vergeten, dus ben blij met je artikel. Mooie lakjes ook, vooral die rode en roze!

  Anna Gerrie
  23 Oct 2018
  7:20pm

  Wat heb je toch prachtige nagels. Zo’n toplaag die de lak herstelt lijkt mij erg handig!

Laat een reactie achter!