Lookx, boost+, mascara, eyeliner, oogmakeup, review, ooglook, zwart, ogen, opmaken

Mooie ogen met behulp van Lookx

Recent had ik weer een bofbips moment! Ik won via Facebook bij Lookx een prachtige set om je ogen mee op te maken. Een mascara, eyeliner en potloodje.

Het lag al een tijdje op mijn bureau en omdat ik redelijk al wat mascara’s heb, kon ik het toch niet langer uithouden en wat was ik verrast!

Laat ik beginnen met een complimentje aan het adres van Lookx, wat een mooie producten en fijn dat er een etui bij zit! Handig in mijn tas, geen gezoek meer naar make-up.

Lookx, boost+, mascara, eyeliner, oogmakeup, review, ooglook, zwart, ogen, opmaken

Eyeliner | Nude

Wat zegt Looks op de website:

LOOkX Exclusive eyeliner Nr.18 Miracle nude is een waterproof oogpotlood op basis van nudekleurige pigmenten, ideaal om aan te brengen op de waterlijn (binnenste wimperrand). Dankzij de Smarttouch® gripzone ligt hij lekker in de hand. De punt van dit potlood wordt automatisch scherp gehouden met behulp van een ingebouwde minislijper. Laat na het aanbrengen dertig seconden drogen en je bent veertien uur lang verzekerd van een vlekkeloos resultaat.

Ik dacht eerst even wat moet ik hier nu mee? Ik bedoel, de kleur was wat vreemd. Normaal zou ik voor zwart of bruin gaan, maar nude?

Tot ik bedacht dat dit wel een supergaaf waterlijn potloodje zou zijn! Ik heb een witte, maar dat vind ik vaak te nep! Benieuwd naar dit resultaat.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]
– Zachte textuur
– Gemakkelijk te blenden direct na het aanbrengen
– Dekkende, natuurlijke pigmenten
– Waterproof
– Blijft minimaal veertien uur zitten zonder te vlekken of uit te lopen
– Smarttouch® gripzone
– Automatische puntenslijper

*Skincare based *Huidvriendelijk *Long-lasting *Eenvoudig aan te brengen *Geschikt voor alle huidtypen *Vrij van parabenen *Vrij van minerale oliën *Parfumvrij *Dierproefvrij

Te koop via Lookx.com voor 17,95

DIP IN LIQUID EYELINER

Wat zegt Lookx op de website:

De vernieuwde LOOkX Liquid Eyeliner kan door iedereen worden gedragen en verdragen, zelfs als je lenzen draagt of een gevoelige huid hebt die snel reageert op oogmake-up. De vloeibare formule is namelijk verrijkt met olijfextracten die de huid verzachten en kalmeren. Ook de andere ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd vanwege hun unieke eigenschappen: de toegevoegde mineralen werken verzorgend en copolymeren (een soort rubber) garanderen een urenlange hechting en voorkomen uitlopen.

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Lookx, boost+, mascara, eyeliner, oogmakeup, review, ooglook, zwart, ogen, opmaken[/ezcol_1half_end]

Weinig ervaring met eyeliner? De handige applicator maakt het je gemakkelijk: zet de punt dicht tegen de wimperrand, trek hem in een vloeiende beweging richting de slapen en je hebt een strakke, fijne lijn te pakken. Druk voor een stevigere streep eyeliner iets meer druk uit.

Persoonlijk vind ik het altijd weer een bibber moment als er eyeliner op mijn ogen moet. Ik vind het geweldig, echter nog steeds ga ik van de zenuwen enorm bibberen en ja ik schiet ook wel eens uit. Het liefst heb ik een potlood/stift vorm, dat heeft voor mijn handen meer houvast.

De kleur is mooi diepzwart en de tip is wat harder dan ik gewend ben. Ik moet zeggen het is wennen. Uiteindelijk met wat gemopper heb ik een kleine wing op mijn oog gekregen! Tja, met dat slappe huidje van mij, werkt dat ook niet mee! Dus loeistrak is het niet!

LOOkX Liquid Eyeliner is verkrijgbaar in de kleur zwart en via de site van Lookx.com voor 17,35

Mascara boost+

Wat zegt Lookx op de website: 

LOOkX Mascara boost+ is een revolutionaire mascara die esthetische prestaties combineert met een verzorgend booster complex, voor écht verlengde en dikkere wimpers. Dagelijks gebruik verhoogt het natuurlijke groeitempo van de wimperhaartjes, waardoor ze langer en voller worden. Dankzij de crèmige glide-on textuur laat de formule zich gelijkmatig verdelen over alle wimpers, gegarandeerd klontjesvrij. Een geselecteerde mix van plantaardige wassen houdt ze soepel, en synthetische polymeren fixeren deze flexibiliteit en zorgen voor een landurig perfecte hechting.

[ezcol_1half]Lookx, boost+, mascara, eyeliner, oogmakeup, review, ooglook, zwart, ogen, opmaken[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]Lookx, boost+, mascara, eyeliner, oogmakeup, review, ooglook, zwart, ogen, opmaken[/ezcol_1half_end]

Daar worden wij dames toch gelukkig van! Mooie wimpers, vol en dik. Ik ga dit dan ook mooi 60 dagen volhouden om te kijken wat het resultaat is! Ik verwacht geen wonderen, maar alle beetjes helpen toch?

De mascara heeft een fijn borsteltje, dit blijft toch mijn favoriet. Het zwart is ook echt goed zwart en dit samen geeft je wimpers bij de eerste laag al een heel mooi fris resultaat.

Natuurlijk wil ik alles uit de kan halen en ga voor twee laagjes. Dit werkt prettig, de wimpers blijven flexibel, ze worden niet hard. Ook na enkele uren dragen merkte ik dat ze soepel bleven.

Ik vind vooral het aanbrengen een feestje! Geen klonters!

– Verlengt de wimpers [+ 11.28%]
– Verbetert de wimperdikte [+ 15%]
– Zorgt voor een prachtige diepzwarte kleur
– Bevat een mix van plantaardige wassen
– Moisturizing ingrediënten en een natuurlijke antioxidant bieden bescherming tegen huidveroudering
– Anti-klonterformule

*Skincare based *Huidvriendelijk *Long-lasting *Eenvoudig aan te brengen *Parfumvrij *Dierproefvrij *Bevat natuurlijke ingrediënten

Te koop voor 28,95 via Lookx.com

Lookx, boost+, mascara, eyeliner, oogmakeup, review, ooglook, zwart, ogen, opmaken

 

Tadaaaah! Zie je hoe mooi mijn wimpers zijn? Ook de onderhaartjes zien er heel natuurlijk uit. Ik ben zeer te spreken over de mascara en het potloodje past perfect qua kleur in de waterlijn. Je ziet het minimaal, maar frist je blik echt op.

De eyeliner is nog oefenen, toch vind ik na 6 uur dat mijn look qua ogen echt supergoed is blijven zitten, geen uitloop of dat het plakt.

Bedankt voor jouw bezoekje! En tot morgen! Ik heb dan geen swatched-it omdat mijn nagels toch zo erg er aan toe zijn door het ongelukje in de sportschool, dat ik even een pauze inlas. Je krijgt dan een ander artikel te lezen!

Sonja yustsome blog hobby beauty make-up

Like
  Forever38.com (Vera)
  17 Jan 2017
  8:19am

  Wow, wat een mooie producten. Da’s nog eens een prijs waar je echt wat aan hebt ! Lucky you 🙂

  Lonneke
  17 Jan 2017
  8:44am

  Mooi je look met de Lookx producten. Ik ben nog helemaal niet bekend met dit merk.

  Hilde
  17 Jan 2017
  11:29am

  Mooie look heb je gemaakt, je bent zeker een bofbips! Hihi

  Annette
  17 Jan 2017
  5:35pm

  Pretty pretty mooie items leuk hoor geniet er lekker van.

  Jouvence
  17 Jan 2017
  5:53pm

  Ziet er goed uit, je hebt er een mooie look mee gemaakt. xx

  Nancy
  17 Jan 2017
  6:35pm

  Oeh Lookxing good!

  chucky1012
  19 Jan 2017
  7:38am

  Pretty 😉

Laat een reactie achter!