Mooie sieraden voor jouw communicant!

Een moment om te koesteren, de eerste heilige communie. Op deze speciale dag dragen jonge meiden meestal een schitterende jurk. Om hen nog meer te laten stralen heeft KAYA Sieraden de meest uitgebreide communie sieraden collectie van Nederland en België. Speciaal ontworpen voor deze feestelijke dag!

Advertorial

[tx_heading style=”default” heading_text=”KAYA’S COMMUNIE SIERADEN MAKEN DE EERSTE HEILIGE COMMUNIE EXTRA BIJZONDER ” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”left”]

De communie sieraden zijn gemaakt van de mooiste materialen die perfect bij een communie passen. Denk aan sterling zilver, echte zoetwaterpareltjes, edelsteentjes en Swarovski kristallen. Een waardevol sieraad dat elk meisje vol trots kan dragen op haar eerste heilige communie, om het daarna te bewaren als aandenken aan deze bijzondere dag.

Kaya, sieraden, communicant, mei, communie, cadeau, tip, advertorial

Persoonlijke sieraden

De collectie communiesieraden bestaat uit prachtige zilveren armbanden met parels of bedels. De zilveren bedeltjes spreken tot de verbeelding van elk meisje, een lief kruisje met daarbij een bijpassende parel of een glinsterend hartje. Extra leuk zijn de armbanden met bedel in de vorm van een bijbel of engeltje. Ook zijn er prachtige zilveren oorbelletjes en communie kettingen met een mooie hanger verkrijgbaar. Maak haar outfit helemaal af met een klassieke kinderketting. Daarnaast is het mogelijk om een bedel of medaillon met gravure toe te voegen. Leuk als aandenken voor later!

Kaya, sieraden, communicant, mei, communie, cadeau, tip, advertorial

Voor stoere dames

Speciaal voor stoere meiden zijn er leren armbanden in vier trendy kleuren verkrijgbaar. Maak de armband persoonlijk door een geboortesteen en een of meerdere bedels toe te voegen. Kies uit ruim 50 bedels en laat hierop een naam of datum graveren.

Kaya, sieraden, communicant, mei, communie, cadeau, tip, advertorial

Kaya, sieraden, communicant, mei, communie, cadeau, tip, advertorial

Waardevol cadeau

De communie sieraden zijn erg leuk om als cadeau te geven. Ouders en grootouders kunnen uit de collectie een communie cadeau kiezen dat hun (klein)dochter met trots zal dragen. Niet alleen op deze dag, maar ook daarna. Geef bijvoorbeeld een mooie bedelarmband cadeau.

Kaya, sieraden, communicant, mei, communie, cadeau, tip, advertorial


Over KAYA Sieraden

Omdat ze er net zo uit wilde zien als mama, plunderde de 3-jarige Kaya dagelijks het sieradenkistje van haar moeder. Het inspireerde haar moeder Tanja Rakhou om zelf sieraden te gaan ontwerpen voor trotse moeders en hun kinderen, van babyarmbandjes en kinderringen tot communie sieraden. In 2012 ging KAYA Sieraden officieel van start.

Een mooie gedachte: per verkocht sieraad doneert het sieradenlabel een bedrag aan stichting Edik, een kleine organisatie die zich inzet om kinderen in Gambia naar school te laten gaan. Bestellingen vanaf € 30 worden gratis geleverd. Ook fijn: sieraden worden verpakt in een luxe sieradendoosje, perfect om cadeau te geven!

Like
Bedankt xxx

3 reacties

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!