Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Moon glamour look | Douglas

Soms zou ik best 20, nog liever 30 jaar jonger willen zijn en lekker doen met make-up waar ik zin in heb. Want, ik voel me nu vrijer om mijzelf te laten zien dan in die tijd. Terwijl het juist toen ‘hoe gekker, hoe beter’ was.

Wie geboren is in de jaren 60 weet hoe geweldig de jaren 80 waren. We konden ons kleden naar wie we wilden zijn. Tenminste als je als puber niet te veel buiten de lijntjes kleurde, want je moest wel passen in de stijl van een groep meiden. En laat ik daar nou toen al mega dwars in zijn. Hahaha, ik wilde mijn eigen stijl, mijn eigen look. Ik was meer richting Punk, echter moest alles stiekem, want van thuis moest je je netjes kleden. Ja daag… make-up ging mee naar school.

Moonshine, Douglas, 80, jaren, extravagant, Moon, look, yustsome, MUA, beauty, Douglas, oogschaduw

Foto: yve-style.com

Toen ik recent een nieuw palette van Douglas.nl binnen kreeg, wist ik meteen dat het een ‘buiten de lijntjes’ look zou worden! Ik ben best wel braaf als het om looks op mijn blog gaat. Nu ga ik voor mijn doen een stapje verder…

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

DOUGLAS TO THE SKY | MOONSHINE

Moonshine, niet te verwarren met het zelf gebrouwen drankje… 🙈 Dit is een palette dat mij natuurlijk meteen aansprak. En toen had ik nog niet eens gekeken naar de kleuren.

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Zo op het eerste gezicht zou je roze, paarse of blauwe tinten verwachten, echter ik ontdek 6 redelijk ‘saaie’ kleuren. Zeg nou zelf, dit is eigenlijk niks aparts! Of toch wel? Je oordeelt al snel op hoe iets eruit ziet, wellicht maken de swatches een en ander los!

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Ooooh, dat ziet er al iets beter uit en ik krijg toch wel een ‘space odyssey’ rilling over mijn lijf. De kleuren zijn zonder base al geweldig met 1 veeg over mijn hand, dus met een primer gaat dit nog meer knallen.

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Ik begon op mijn ooglid met kleur 4 een donker grijze tint, daarna bracht ik in de crease nummer 3 aan. En blend dit uit naar binnen. Voor meer accent gebruik ik met een dikke ronde kwast kleur 2 en maak een circulerende beweging. Diezelfde kleur breng ik aan onder mijn ogen.

Dan pak ik wat concealer (stick) en met een kwastje breng ik vanuit mijn ooghoek (traanbuis) naar het midden wat aan. Dit doe ik om het wit nog meer tot zijn recht te laten komen.

Met mijn vinger dep ik nog wat wit op mijn wenkbrauwbot, heel subtiel, je wilt geen opvallende witte boog daar. Met een goud potloodje trek ik nog een lijntje op mijn wimperrand.

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Vervolgens maak ik met een kwastje en concealer de lijn onder mijn ogen naar de wenkbrauw wat strakker en dep dit met mijn vinger in. Met wenkbrauw poeder teken ik mijn wenkbrauw wat strakker en met een speciale mascara geef ik een wat wildere look. Op mijn wimpers doe ik blauwe mascara, deze is zo fijn.

Ik plaats wat rhinestones in de ooghoeken en in het midden van mijn voorhoofd. Ik lijk nu net een Oosterse prinses, dus ik moet toch wel wat meer space worden en besluit iets met mijn lippen te doen.

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Ik teken eerst met een zilver potlood een lipbasis. Dan pak ik een oogschaduw met een zilver blauwe shimmer en dep dit op mijn lippen. Door het potlood blijft het goed zitten.

Zelf vind ik het een geslaagde look, ondanks dat ik dan 50 ben, wil nog niet zeggen dat wij dan geen leuke looks meer mogen maken. Okay, over straat ga ik zo niet, dan haal ik de steentjes eraf en de lippen worden schoongemaakt en dan komt er een decadent kleurtje op.

Ik spray mijn make up af met de spray van Pupa, die voor het sporten, dan blijft mijn look een hele dag perfect met dit warme weer zonder uit te vloeien.

VERKOOP

Te koop via Douglas.nl

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

12
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

avatar
7 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
bychristianaDebYuStSoMeMonicaNancy Baten Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
bychristiana
Gast

Ik vind de ogen heel erg mooi. En stiekem vind ik dat je die kleur op de lippen wel heel goed kan hebben. Al zou ik er inderdaad ook niet mee naar de super gaan haha;-)

Deb
Gast

Hele gave look en onverwacht mooi palette! Heerlijk om zo ongegeneerd buiten de lijntjes te gaan, toch? Gebeurde mij vandaag ook.. ik schoot iets uit met de blauwe oogschaduw van mijn nieuwe Urban Decay palette en had te weinig tijd om het opnieuw te doen.. dus ik moest ermee naar mijn werk, oops 😉

Monica
Gast

Ik vind je ooglook echt heel mooi en echt gewoon prima te dragen (zonder de steentjes haha). En mooie foto’s ook trouwens.

xx

Nancy Baten
Gast

Wat een mooi palette! Ik vind je ogen zo heel erg mooi! Blijft de oogschaduw goed zitten?
Ik heb je look ook even gepint!

Natascha - BeautyOpinie
Gast

Wat cool Sonja!! Ik zie het me trouwens wel voor me, jij in de jaren 80 met je oogschaduw mee naar school haha. Ik vind dat je dit super tof gedaan hebt!

Marije
Gast

Wauw Sonja, wat een geweldige look

Jolanda
Gast

Wat een mooie en aparte look!