Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Moon glamour look

Soms zou ik best 20, nog liever 30 jaar jonger willen zijn en lekker doen met make-up waar ik zin in heb. Want, ik voel me nu vrijer om mijzelf te laten zien dan in die tijd. Terwijl het juist toen ‘hoe gekker, hoe beter’ was.

Wie geboren is in de jaren 60 weet hoe geweldig de jaren 80 waren. We konden ons kleden naar wie we wilden zijn. Tenminste als je als puber niet te veel buiten de lijntjes kleurde, want je moest wel passen in de stijl van een groep meiden. En laat ik daar nou toen al mega dwars in zijn. Hahaha, ik wilde mijn eigen stijl, mijn eigen look. Ik was meer richting Punk, echter moest alles stiekem, want van thuis moest je je netjes kleden. Ja daag… make-up ging mee naar school.

Moonshine, Douglas, 80, jaren, extravagant, Moon, look, yustsome, MUA, beauty, Douglas, oogschaduw

Foto: yve-style.com

Toen ik recent een nieuw palette van Douglas.nl binnen kreeg, wist ik meteen dat het een ‘buiten de lijntjes’ look zou worden! Ik ben best wel braaf als het om looks op mijn blog gaat. Nu ga ik voor mijn doen een stapje verder…

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

[tx_heading style=”default” heading_text=”DOUGLAS TO THE SKY | MOONSHINE” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Moonshine, niet te verwarren met het zelf gebrouwen drankje… 🙈 Dit is een palette dat mij natuurlijk meteen aansprak. En toen had ik nog niet eens gekeken naar de kleuren.

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Zo op het eerste gezicht zou je roze, paarse of blauwe tinten verwachten, echter ik ontdek 6 redelijk ‘saaie’ kleuren. Zeg nou zelf, dit is eigenlijk niks aparts! Of toch wel? Je oordeelt al snel op hoe iets eruit ziet, wellicht maken de swatches een en ander los!

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Ooooh, dat ziet er al iets beter uit en ik krijg toch wel een ‘space odyssey’ rilling over mijn lijf. De kleuren zijn zonder base al geweldig met 1 veeg over mijn hand, dus met een primer gaat dit nog meer knallen.

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Ik begon op mijn ooglid met kleur 4 een donker grijze tint, daarna bracht ik in de crease nummer 3 aan. En blend dit uit naar binnen. Voor meer accent gebruik ik met een dikke ronde kwast kleur 2 en maak een circulerende beweging. Diezelfde kleur breng ik aan onder mijn ogen.

Dan pak ik wat concealer (stick) en met een kwastje breng ik vanuit mijn ooghoek (traanbuis) naar het midden wat aan. Dit doe ik om het wit nog meer tot zijn recht te laten komen.

Met mijn vinger dep ik nog wat wit op mijn wenkbrauwbot, heel subtiel, je wilt geen opvallende witte boog daar. Met een goud potloodje trek ik nog een lijntje op mijn wimperrand.

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Vervolgens maak ik met een kwastje en concealer de lijn onder mijn ogen naar de wenkbrauw wat strakker en dep dit met mijn vinger in. Met wenkbrauw poeder teken ik mijn wenkbrauw wat strakker en met een speciale mascara geef ik een wat wildere look. Op mijn wimpers doe ik blauwe mascara, deze is zo fijn.

Ik plaats wat rhinestones in de ooghoeken en in het midden van mijn voorhoofd. Ik lijk nu net een Oosterse prinses, dus ik moet toch wel wat meer space worden en besluit iets met mijn lippen te doen.

Douglas, moonshine, make, up, oogschaduw, limited, palette, review, MUA, yustsome, jaren 80

Ik teken eerst met een zilver potlood een lipbasis. Dan pak ik een oogschaduw met een zilver blauwe shimmer en dep dit op mijn lippen. Door het potlood blijft het goed zitten.

Zelf vind ik het een geslaagde look, ondanks dat ik dan 50 ben, wil nog niet zeggen dat wij dan geen leuke looks meer mogen maken. Okay, over straat ga ik zo niet, dan haal ik de steentjes eraf en de lippen worden schoongemaakt en dan komt er een decadent kleurtje op.

Ik spray mijn make up af met de spray van Pupa, die voor het sporten, dan blijft mijn look een hele dag perfect met dit warme weer zonder uit te vloeien.

[tx_heading style=”default” heading_text=”VERKOOP” tag=”h2″ size=”24″ margin=”24″ align=”center”]

Te koop via [otw_shortcode_button href=”https://www.douglas.nl/Make-up-Ogen-Oogschaduw-Douglas-Collection-Ogen-Moonshine-Palette_productbrand_3000074858.html” size=”medium” icon_position=”left” shape=”square” color_class=”otw-greenish” target=”_blank”]Douglas.nl[/otw_shortcode_button]

Like
  Jolanda
  8 Aug 2018
  5:18am

  Wat een mooie en aparte look!

   YuStSoMe
   8 Aug 2018
   1:07pm

   Dank je wel…

  Marije
  8 Aug 2018
  5:46am

  Wauw Sonja, wat een geweldige look

   YuStSoMe
   8 Aug 2018
   1:07pm

   Dank je wel…

  Natascha - BeautyOpinie
  8 Aug 2018
  6:53am

  Wat cool Sonja!! Ik zie het me trouwens wel voor me, jij in de jaren 80 met je oogschaduw mee naar school haha. Ik vind dat je dit super tof gedaan hebt!

   YuStSoMe
   8 Aug 2018
   1:07pm

   Een kloddertje hierrrrr… 😉

  Nancy Baten
  8 Aug 2018
  9:19am

  Wat een mooi palette! Ik vind je ogen zo heel erg mooi! Blijft de oogschaduw goed zitten?
  Ik heb je look ook even gepint!

   YuStSoMe
   8 Aug 2018
   1:06pm

   Ja het bleef super zitten! Dank je!

  Monica
  8 Aug 2018
  2:21pm

  Ik vind je ooglook echt heel mooi en echt gewoon prima te dragen (zonder de steentjes haha). En mooie foto’s ook trouwens.

  xx

   YuStSoMe
   9 Aug 2018
   6:15am

   Ah lief!

  Deb
  9 Aug 2018
  7:09pm

  Hele gave look en onverwacht mooi palette! Heerlijk om zo ongegeneerd buiten de lijntjes te gaan, toch? Gebeurde mij vandaag ook.. ik schoot iets uit met de blauwe oogschaduw van mijn nieuwe Urban Decay palette en had te weinig tijd om het opnieuw te doen.. dus ik moest ermee naar mijn werk, oops 😉

  bychristiana
  18 Aug 2018
  6:01am

  Ik vind de ogen heel erg mooi. En stiekem vind ik dat je die kleur op de lippen wel heel goed kan hebben. Al zou ik er inderdaad ook niet mee naar de super gaan haha;-)

Laat een reactie achter!