Morphe, groen, natural, kaki, eyeshadow, palette, mua, 50 plus, beautysome, yustsome, make-up, lipgloss, rood, sonja, bolleman, intro

Morphe 9K Khaki Calling | look en review

Gisteren liet ik jullie mijn nieuwste lipgloss zien van Morphe, vandaag toon ik jullie het 2e palette dat ik in de uitverkoop scoorde… het 9K Khaki Calling palette die vol met aardse kleuren zit. Een palette die iedereen kan dragen en vooral dames met rood haar zeer zeker niet zal misstaan!

Morphe | 9K Khaki Calling

Morphe, groen, natural, khaki, calling, 9K, eyeshadow, palette, mua, 50 plus, beautysome, yustsome, make-up, lipgloss, rood, sonja, bolleman, 2

Ook dit palette is er 1 die ik kocht tegen een gereduceerde prijs, want ze hebben de verpakkingen veranderd en dan moeten de oude palettes eruit. Dat geeft voor mij niks, want de kwaliteit is het zelfde gebleven!

Zie hier het nieuwe palette, andere binnenkant qua vormgeving, echter de kleurtjes zijn identiek.

En hieronder zie je de oude variant, die ik dus gekocht heb.

Morphe, groen, natural, khaki, calling, 9K, eyeshadow, palette, mua, 50 plus, beautysome, yustsome, make-up, lipgloss, rood, sonja, bolleman, 3

Wat is nu het verschil? 10 euro! Tja, dan ben ik een echte Hollander en koop dan toch de oude variant, want het gaat mij om de binnenkant en niet om het leukere printje of kleurtje.

Aardse tinten

Ik ben echt een liefhebster van Aardse tinten, omdat het bij mijn ogen mooi staat. Ik kreeg als jonge meid ooit in een discotheek voor het eerst groene oogschaduw aangebracht en sindsdien ben ik altijd op zoek naar leuke palettes met groene tinten. En ik moet zeggen dat ik er best wel al een paar heb. En waar ik vooral blij mee ben is dat er mooie matte tinten inzitten. Ik ben echt een sucker voor mat als het om oogschaduw gaat.

Morphe, groen, natural, khaki, calling, 9K, eyeshadow, palette, mua, 50 plus, beautysome, yustsome, make-up, lipgloss, rood, sonja, bolleman, 4

Swatchen

Het swatchen was dit keer zonder een primer… omdat ik ook wel eens geen zin heb om mijn ogen te dik op te maken. Echter ik moest even slikken, want tjonge jonge… ook deze kleuren zijn wederom, net als het zwarte 9W palette, super gepigmenteerd! Morphe je hebt nu echt een hele grote fan erbij!

En natuurlijk heb ik zoals bij elk palette dat ik bezit altijd een favoriet. Helaas zat er dit keer geen folie bij (wel de folie) waarop de namen afgedrukt staan… ik hou juist van leuke namen die oogschaduws vaak krijgen!

Gelukkig zijn er nog webwinkels waar je even je naslag kunt doen en stuitte ik op de volgende lijst:

1: It’s Me, Please Hold, Ring Back
Ri2: You’re a Natural, Dialed Up, Common Ground
Rij 3: Really Busy, Long Distance, Cell Yeah Dimensions

En nu kan ik jullie gelijk verklappen dat voor mij You’re a Natural de kleur is waar ik helemaal verliefd op ben. Een lichtgroene tint die geweldig is als basis van je ooglook.

Ooglook

Ja, dan wil je natuurlijk het liefst met alle kleuren tegelijk spelen, echter dat kan niet… nou ja niet, maar dan zou het een bonte kermis op mijn ogen worden!

Morphe, groen, natural, khaki, calling, 9K, eyeshadow, palette, mua, 50 plus, beautysome, yustsome, make-up, lipgloss, rood, sonja, bolleman, 7

Ik maakte er een Smokey Groene look van! En wat blenden de kleuren mooi met elkaar… ik ben helemaal in LUF!

Ooglidcorrectie en nabehandeling

Zoals jullie weten heb ik een ooglidcorrectie ondergaan en aangezien er nog wat litteken weefsel zit waar de hechtingdraden uit mijn huid kwam, ga ik een kleine Plexr ingreep doen, zodat die knobbeltjes verdwijnen! Dus voorlopig even geen ooglooks, maar dat kan de pret niet drukken!

Verkoop

De producten van Morphe zijn o.a. te koop bij Douglas online.

Like

Laat een reactie achter!