MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick 1

Morphe | ROSÉ BAES MINI BRUSH COLLECTION

Als beautyblogger ben je al reeds bekend met diverse make-up merken, maar kom je er ook vaak nog achter dat je een heleboel nog niet eens geprobeerd hebt. En dat was zo met het merk Morphe, welke ik al regelmatig bij andere bloggers zag voorbij komen. Tijd om ook hier eens verandering in aan te brengen!

Morphe |ROSÉ BAES MINI BRUSH COLLECTION

Een set kwastjes is altijd wel welkom. Ik zeg ook dat ik er nooit genoeg heb. En dat is wel zo, want ik gebruik per make-up look zeker een 10-tal kwasten. Waar ik vroeger met die knullige sponsjes ook een look kon maken, merk ik nu toch echt wel het verschil met een een goede kwast en een van de Action.

Zo was ik recent voor mijn verjaardag wat aan het rondneuzen bij Douglas.nl en kwam ik dus uit bij het merk Morphe. Er gingen een 3-tal producten in mijn mandje en ik kreeg als beloning toen een set kwasten cadeau! Wow… dat is nog eens een goede deal dacht ik bij het afrekenen, want dit setje heeft een waarde van ongeveer 90 euro!

Dit noemen ze mini?

Ik kreeg mijn bestelling binnen en het eerste waar ik naar keek was die koker in mijn doosje… wat is dit leuk? Maar ik had het echt veel kleiner verwacht en toen ik het deed uitpakken was mijn mond echt een heel stuk open gegaan. Nog net niet zo’n comic face, maar ik kwam er heel dicht bij!

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick 1

De set bestaat uit 7 mooie kwasten. En zit in een koker, die erg stevig is en ideaal om in je koffer of weekend tas mee te nemen!

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick 1

De inhoud telt wel degelijk!

Welke kwasten zitten er in deze set?

 1. Tapered Powder Brush (Synthetic): Sweep at it with this fluffy, tapered brush for broad strokes of flawless powder or oh-so-precise blush or bronzer.
 2. Angle Blush Brush (Natural): Turn up your blush game and get that perfect sweep of color with these super-soft, angled bristles.
 3. Flat Foundation Brush (Natural): Streak-free coverage, flawless finish, and bristles that give you every last drop? Check, check, and check.
 4. Small Shadow Brush (Natural): Get color right where you want it (and nowhere else) with this eyeshadow brush.
 5. Oval Fluff Brush (Natural): Pack it on with this flat, fluff brush for buildable pigment that can hold their attention.
 6. Pointed Crease Brush (Synthetic): Soft, slender bristles and a tapered point let you place and blend pigment like a boss.
 7. Chisel Angle Brush (Natural): This angled eyeshadow brush is made for blending pigments out to perfection.

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick 1

Bron: Morphe

OMG dit is de kwasten hemel!

Ik was altijd heel blij met mijn RT kwasten en schreef daar ook al een review over, maar als je echt in de hemel wilt belanden op het gebied van uitstekende kwasten, dan kan ik jou deze Morphe set echt aanraden!
Ik was al verrukt tijdens het aanbrengen van mijn foundation, die kwast gleed over mijn gezicht zonder strepen achter te laten, wat ik bij andere foundation kwasten zo mega irritant vond als dat gebeurde!

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick 1

De kwasten gaven allen een heel mooi en zacht resultaat en het product bleef op je gezicht in plaats van dat het verdween in de kwast.
De ovale grote kwast, welke ideaal is om poeder aan te brengen is heerlijk zacht en gemaakt van natuurlijke haren en dat voel je. Als een regen microscopische deeltjes zal je poeder over je gezicht verdeeld worden!

Ook het blenden van mijn oogschaduw was een feestje en ik heb mijn andere kwast aan de kant gelegd en de schuine kwast, die ideaal is voor het aanbrengen van wat diepte in je ogen is mijn nieuwe vriendje!

Kun je deze ook kopen?

Jazeker, deze set is ook gewoon los te koop via de website van Morphe, je betaald dan 28 pond.
Maar, ik zie dat op het moment van schrijven deze set nog bij besteding aan 70 euro Morphe producten gratis te verkrijgen is via de Douglas.

Like
  Nancy
  16 Jun 2021
  5:52am

  Mm, toevallig moet ik nog wat bestellen bij Douglas…..

Laat een reactie achter!