coca cola, morphe, awe together artistry, palette, eyeshadow, oogschaduw, limited, edition, review, beautyblog, blog, yustsome, unity collection

Morphe | Coca Cola | Awe Together Artistry palette

Het is tijd om als één te versmelten met dit Coca Cola palette. Met deze speelse, uniforme tinten nemen ze je bij Morphe terug naar 1971 en de coca-cola’s iconische televisiecommercial op een Italiaanse heuveltop. Lang leve het leven: ‘op wat rust, liefde en harmonie, schat’.

“In 1971, te midden van een veranderend cultureel landschap, debuteerde Coca-Cola met een baanbrekende commercial met jonge mensen op een heuveltop in Italië die de wereld leerden om in perfecte harmonie te zingen. Met diezelfde optimistische stem presenteert Coca-Cola de Unity Collection uit 1971. Het is een kijk op het verleden en een vooruitblik in de toekomst met warmte, saamhorigheid en hoopvolle geest.”

coca cola, morphe, awe together artistry, palette, eyeshadow, oogschaduw, limited, edition, review, beautyblog, blog, yustsome

Coca Cola the unity colection
Awe together artistry palette

Met een heel kleurrijk palette wist Morphe mij te charmeren om deze Coca Cola editie van mijn verjaardagscenten te kopen. En daar heb ik echt geen spijt van! Het is een palette met zowel matte (yes, I love matte) als mooie shimmery tinten, die bij elke vrouw fantatisch zullen staan!

coca cola, morphe, awe together artistry, palette, eyeshadow, oogschaduw, limited, edition, review, beautyblog, blog, yustsome, unity collection

Wees eens uitbundig en pak kleur op je ogen! EN nu de mondkapjes weer af mogen, kun je je hele gezicht weer laten zien en laten stralen!
Het is tijd voor hoop! En dat heb ik zeker, ik hoop dat alles weer goed komt. En al moeten we her en der ons nog aanpassen, ik heb daar geen problemen mee. Hoop, geloof en vooral liefde zit in jezelf!

coca cola, morphe, awe together artistry, palette, eyeshadow, oogschaduw, limited, edition, review, beautyblog, blog, yustsome

Kleuren:

  • Rij 1: Good Company, That’s the Spirit, Oh Honey, Lovey Dovey, Perfect Harmony, 1971
  • Rij 2: Commercial Break, Warm Fuzzies, Join Hands, Heart of Gold, Hilltop Hope, Flash Forward
  • Rij 3: Iconic Italy, Grow With It, Blingalong, Total Unity, Loved Up, Poptimistic

Swatch

coca cola, morphe, awe together artistry, palette, eyeshadow, oogschaduw, limited, edition, review, beautyblog, blog, yustsome

Ik pakte random wat kleuren uit het palette en veegde in 1 streek over mijn hand. Hierop heb ik geen primer en ik was echt verbaasd over de mega goede pigmentatie! Vooral in de lichte tint zie je vaak dat je niks terug ziet in je look, maar deze maakt het mogelijk om een cut-grease in een veeg te maken!

Al ben ik geen fan van shimmery tinten, ik voel mij dan echt zo’n discobal, ik was op slag verliefd op de mooie donkere ‘grow with it’.
En wat de denken van die ‘poptimistic’ kleur? Wat een beauty! Ik ga die nog een keer uitproberen in een look, maar voor nu bleef ik een beetje safe spelen!

Look

coca cola, morphe, awe together artistry, palette, eyeshadow, oogschaduw, limited, edition, review, beautyblog, blog, yustsome

Voor het EK maakte ik deze geweldige look met oranje tinten! Ik kreeg er al links en rechts wat complimenten voor in mijn DM op Instagram! Lief van jullie volgers! En ja, vandaag zal ik er ook wat reacties op krijgen natuurlijk!

coca cola, morphe, awe together artistry, palette, eyeshadow, oogschaduw, limited, edition, review, beautyblog, blog, yustsome

Bij mijn 2e look gaf ik de bruintinten wat podium om te stralen… en wow, ik was zelf erg verbaasd over mijn eigen skills! Ik heb het als 50 plusser nog steeds in mij!

coca cola, morphe, awe together artistry, palette, eyeshadow, oogschaduw, limited, edition, review, beautyblog, blog, yustsome, unity collection

Zoals je ziet zijn de Morphe oogschaduws ook echt goed te blenden! EN met de nieuwe set kwasten die ik als eerder reviewde gaat dat super!

Bovenstaande look heb ik maar bruisend Coca Cola genoemd! Het is echt prachtig hoe die tinten en totale combinatie dat weergeven!

Verkoop:

Je kunt alle producten die ik van Morphe al liet zien kopen bij Douglas.nl

Like

Laat een reactie achter!