MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick, hey sugar 11

Morphe | Hey Sugar lipstick

Nadat ik gisteren een blog gepost heb van mijn nieuwe Morphe kwasten is het nu tijd voor de eerste lipstick van dit merk. Ik kocht een keer iets anders dan anders en het werd een natuurlijke tint, die neigt naar het bruin, we noemen haar Hey Sugar.

Hey Sugar

Je bent in voor een wilde tocht, Morphe Babe. We hebben het over een serieus romige afwerking, volledige dekking en diep gepigmenteerde tinten die niet bang zijn voor toewijding. Zeg niets meer. De L-bom is gedropt.

De teksten soms waar merken hun product mee promoten is soms hilarisch, zo ook bij deze lipstick… ik zie mij niet echt als een Morphe Babe en weet ook niet of ik die wilde tocht nog ga maken! En wat is een L-bom? Enfin, het maakt ook niet uit, als het product maar goed is!

Deze CREAM lipstick is verkrijgbaar in hele mooie natuurlijke tinten en ik koos dus voor Hey Sugar die het beste zich laat omschrijven als een warme Mauve tint.

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick, hey sugar 11
Deze tint doet mij denken aan Velvet Teddy van Mac Cosmetics! Het was een tint die je in je collectie moest hebben!
Nu ben ik niet zo’n meeloper en heb toen uit tegenreactie Rebel gekocht die mij dus van geen meter stond! Hahahahaha… doos!

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick, hey sugar 11

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick, hey sugar 11

Een heerlijke lipstick

Normaliter vreet ik mijn lipsticks dus op… je kent dat wel dat ze zo van je lippen verdwijnen doordat je vaak met je tong over je lippen gaat! Niet al mijn lipsticks zijn om op te vreten en die blijven zitten als een huis, sterker nog ik heb er 1 die je echt eraf moet bikken. Al met al heeft alles zijn voor en nadelen, maar het ergste blijf ik die irritante rand om je lippen vinden!
Dus tijdens het testen van deze Hey Sugarlipstick heb ik voortdurend in de spiegel gekeken en ik moet concluderen dat deze mooi vervaagd in de loop van de dag… geen rand!

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick, hey sugar 11

Hoe staat deze kleur?

Aangezien ik echt een mens ben die echt felle kleuren draag en vaak met een bocht om nude achtige tinten loop, ben ik met deze warme Mauve kleur Hey Sugar heel erg tevreden! De tint staat mij goed en zelfs met een minimale make-up had ik niet het gevoel er ‘naakt’ bij te lopen!

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick, hey sugar 11

Na de Mat lippenstiften is dit echt een verademing om te dragen en ook (net als de kwasten) ben ik fan van Morphe geworden! Dit zal niet de laatste kleur zijn die ik koop!
Zo vind ik de Appeltjes rode kleur MAKE OUT ook echt een kleur voor mijzelf.
Maar FLAME in een matte uitvoering liet mijn hart ook sneller kloppen… dus hou mijn blog in de gaten!

MORPHE, brushes, kwasten, rose baes, makeup, blush, rouge, review, beautysome, lipstick, hey sugar 14

Verkrijgbaar

Morphe Lipsticks  zoals deze Hey Sugar kun je online krijgen bij de Douglas.nl voor 14,42

 

Like

Laat een reactie achter!