morphe, hotshot, lipgloss, rood, lips, mua, beautysome, yustsome, 4

Morphe HotShot lipgloss & wat chit chat!

Het is al weer 2 weken geleden dat ik met Tessa op een zaterdag een dagje Amsterdam gepland had. Als eerste trokken wij naar het Moco museum en daarna stonden een heleboel winkels op de planning, waaronder Morphe! En ik liet jullie al 1 van de paletten zien die ik daar kocht, vandaag show ik jullie mijn HotShot lipgloss.

Dagje Amsterdam met Moco Museum

Al in de vroege ochtend vertrok ik vanaf Arnhem Centraal naar Amsterdam. Waar ik vanuit Gemert (mijn oude woonplaats) bijna zo’n 2,5 uur onderweg was, is reizen vanaf Duiven een stuk relaxter!
Ik had daarbij ook nog eens het geluk dat mijn man Eddy mij bracht naar Arnhem! De lieverd!

Om een uur of half 10 was ik al ter plekke en moest nog even geduld hebben op Tessa, maar ach een kopje koffie en een lekkere Donut gaan er toch altijd wel in.

We hadden vooraf kaarten bij het Moco Museum geregeld, daar wij wel zeker in de vroege ochtend ons bezoekje wilden brengen. We waren ruim op tijd aanwezig en mochten door lopen. Het museum is niet groot, maar er hingen wel mooie stukken van Banksy, een kunstenaar waar ik zelf erg dol op ben. De mooie fotocollages van The Kid kon ik ook erg waarderen.

Moco, museum, tessa, amsterdam, dagje, uit, tripje, shoppen, beautysome, yustsome

Morphe Store Amsterdam

Nadat wij bij een gezellig restaurantje met steengoede muziek een heerlijk broodje aten, werd het tijd om te gaan Beauty Shoppen. En aangezien Tessa ook een beautyblog heeft… wij konden ons hart natuurlijk vullen met diverse mooie merken. Zo zijn wij bij de Mac winkel naar binnen geweest, de Douglas, de Bijenkorf en ook nog vlug een bezoekje aan mijn favoriete schoenenwinkel FlueVog naar binnen gewipt. Helaas geen budget om een paar kekke stappers te kopen, maar dat komt nog wel een keer.

En ja, wat Tessa niet verteld had, was dat er bij de Morphe Store Amsterdam een Sale was. Woohoooo op heel veel dingen uit het assortiment was nu 40% korting en dus kon ik mijn slag even slaan, want ik had eea op mijn wensenlijst staan.

Wat kocht ik?

Een tweetal oogschaduwpaletten, waarvan ik er 1 al hier op mijn blog gereviewd heb en nog een lipgloss, fake nails en kwasten. En vandaag laat ik jullie mijn mooie lipgloss zien. Want een lipstick had ik ook al eens eerder laten zien, daarom wilde ik hun lipgloss eens testen!

morphe, hotshot, lipgloss, rood, lips, mua, beautysome, yustsome, 1

HotShot

Als je van mijn leeftijd bent, krijg je bij het lezen van deze naam van de lipgloss vast ook het nummer HotShot in je hoofd… het werd gezongen door Karen Young. Het is echt een heel hot kleurtje, want het is knalrood.

morphe, hotshot, lipgloss, rood, lips, mua, beautysome, yustsome, 2

De verpakking is een mooie huls met op de dop de bekende M van Morphe. Je brengt de lipgloss aan met een spons applicator, welke ik zelf altijd erg fijn vind omdat je wat preciezer kunt werken.

morphe, hotshot, lipgloss, rood, lips, mua, beautysome, yustsome, 4

Hoe is de dekking?

De lipgloss is erg goed gepigmenteerd, de kleur is niet massief zoals je van een lipstick gewend bent, maar deze mogen zeer zeker niet ontbreken in je stash!

morphe, hotshot, lipgloss, rood, lips, mua, beautysome, yustsome, 6

Zoals ik al zei is de kleur echt vuurrood. En het het is zelfs op te bouwen naar een fellere tint. Breng een laagje aan, hap in een tissue en breng dan de volgende laas aan, net zoals je wel eens bij lipstick doet.

morphe, hotshot, lipgloss, rood, lips, mua, beautysome, yustsome, 7

Ik moet zeggen dat ik meer van deze lipglossjes wil… want naast de super dekking, blijven ze ook heel prettig zitten. Ze geven wel wat af als je een zoen geeft of een kopje koffie drinkt, maar acht dat kan de pret niet drukken!

morphe, hotshot, lipgloss, rood, lips, mua, beautysome, yustsome, 9

Like

Laat een reactie achter!