Morphe, lip, crayon, lipstick, TGIF, red, lips, look, 50 plus, Jaclyn Hill, make-up, Bling Boss, 11

Morphe look met TGIF lipcrayon

De vakantie bij ons is voorbij en ik heb even geen artikelen gepost… heerlijk! Geen dingen die moeten, maar mogen! En toch ook weer fijn om weer eens een make-up look te maken, dus daarom start ik met deze Morphe look met mijn nieuwe TGIF Lipcrayon!

Ik weet eigenlijk helemaal niet zeker of deze wel TGIF heet… wahahaha dat ga ik nu meteen opzoeken, want ik wil geen halve informatie met jullie delen!

Yes, dus toch goed begonnen! Het is TGIF en krijgt nog een extra tussen de haakjes mee, deep berry!

TGIF Lipcrayon

Deze lipcrayon kreeg ik van Tessa (link naar haar blog) cadeau. Zo leuk dat ze deze speciaal voor mij had uitgezocht! En ik kreeg nog meer een oogschaduw palette die ze zelf niet meer gebruikte en meer bij mij vond passen! Kijk, zo kun je ook als bloggers onder elkaar dingen uitwisselen…

Maar weet je nu wat dat TGIF betekend? Ik dacht eerst aan een nieuw bestandsformaat voor GIFJES, maar het is dus Thank God It’s Friday! 🙂

Warme kleuren

Ik hou van de mooie kleuren, liefst fel rood, knal roze of oranje… echter deze TGIF Lipcrayon heeft mijn hart ook gestolen… als kleur die eigenlijk overal bij past, zomer of winter!

Morphe, lip, crayon, lipstick, TGIF, red, lips, look, 50 plus, Jaclyn Hill, make-up, Bling Boss

Het gebruik van een Crayon is erg fijn, je kunt precies te werk gaan en ook de substantie is lekker creamy. Alleen bij een rode tint wel een transparant lippotlood gebruiken omdat die de neiging hebben om in je rimpels te lopen!

Morphe, lip, crayon, lipstick, TGIF, red, lips, look, 50 plus, Jaclyn Hill, make-up, Bling Boss
Morphe, lip, crayon, lipstick, TGIF, red, lips, look, 50 plus, Jaclyn Hill, make-up, Bling Boss
Morphe, lip, crayon, lipstick, TGIF, red, lips, look, 50 plus, Jaclyn Hill, make-up, Bling Boss

Make-up look

Ik pakte voor deze look het palette van Jaclyn Hill erbij dat de naam BLING BOSS draagt. De kleuren zijn ook wederom warme tinten en eigenlijk meer voor een herfstlook. Echter ik wilde het zo graag uitproberen dat het mij even niet kon bommen of het nu 23 of 3 graden is.
De pigmentatie is bij Morphe altijd perfect! Oh ja, dat dus ook voor het TGIF lipcrayon… maar dat had je natuurlijk al gezien op de foto!

De basis werd de kleur HUSH HUSH, waarover ik nog ROCKSTAR overheen deed blenden (dat doen ze ook perrrrrrrfect).
Op mijn ooglid bracht ik de kleur Mystic aan en ook op onder mijn ogen. Voor wat BLING koos ik voor de tint BALLSY… maar niet helemaal op mijn ooglid, alleen in het midden en dat vervagen naar beide kanten!

Morphe

Het merk Morphe is online te verkrijgen en in de winkel in Amsterdam waar ik met Tessa al eens een bezoekje gebracht heb. Ik hou er van om af en toe te kijken wat ze in de aanbieding hebben. Zo scoorde ik al een keer voor zeer weinig een mooie set kwasten en daar ben ik nog steeds heel erg blij mee!Samenvatting

Ik heb deze TGIF lipcrayon van Morphe nu al een paar keer gebruikt en ik moet zeggen dat het lekker lang mooi blijft zitten. Na wat eten zal de binnenkant van je lippen wat afslijten en hou je een gekleurde rand over, maar dat doet toch elke lipstick.
Ik moet wel even bekennen dat ik een lipcrayon vaak 1 minpunt vindt hebben… slijpen! Echter, hoera… bij deze hoeft dat niet!

Like

Laat een reactie achter!