Morphe | Out & A Pout liptrio

Oh neeeeee… daar is ze weer met een Morphe product! Tja, als je eenmaal de smaak te pakken hebt, dan ga je natuurlijk door! En zo ook met mijn aankoopjes van Morphe! Dit keer kocht ik een liptrio setje met de naam Out & A Pout. Een lipstick, lipgloss en bijpassend lippotlood!

Morphe, lipstick, out and pout, berry, lips, review, beautysome, yustsome, trio, gloss, lipgloss, 2, necessary, Out & A Pout

Morphe | Out & A Pout

Niks is zo ideaal als een complete set te kopen, met een lipstick, gloss en bijpassend lippotlood. Je hebt alles bij de hand voor een prachtige look. Deze Out & A Pout liptrio’s zijn te koop in diverse kleurtinten en ik koos voor de Berry Necessary. Inmiddels ligt deze in het uitverkoop bakje en is het alleen nog in de Morphe store in Amsterdam te koop. Echter online zijn er bij Douglas nog 6 andere varianten te koop die natuurlijk ook de moeite waard zijn om eens een blik op te werpen.

De inhoud

 • Matte Lipstick in Play Games
 • Lip Gloss in Frose
 • Color Pencil in My Jam

Morphe, lipstick, out and pout, berry, lips, review, beautysome, yustsome, trio, gloss, lipgloss, 2, necessary, Out & A Pout

Als je naar de prijs kijkt die je hiervoor betaald (20,50) dan ben je ongeveer 5,- per item kwijt, wat ik zelf niet veel vindt, want de lipsticks zijn echt heel fijn, hierover schreef ik al eerder een artikel.

Een losse gloss kost 11 euro, een lipstick kost 14,42 en een lippotloodje kost je dan nog ongeveer een 7 euro… wil je dus perfectie voor je lippen en precies op elkaar afgestemde producten dan is dit setje Out & A Pout een goede aankoop!

Hoe bevallen mij deze lip producten?

In mijn vorige artikel schreef ik al hoe fijn ik de lipstick vond en ook deze heeft weer een 10 plus gescoord. Buiten het feit dat de kleur echt supermooi is, is de houdbaarheid echt mega! Ik moet eigenlijk stellen dat ik nog nooit eerder een lipstick had die zo mooi op mijn lippen bleef zitten, ook na het eten en een avondje uit.

Morphe, lipstick, out and pout, berry, lips, review, beautysome, yustsome, trio, gloss, lipgloss, 5

De lipgloss is natuurlijk een ander verhaal… ik kan mededelen dat deze echt niet plakt. Het is een gloss die je zowel los als over de mooie Berry tint kunt dragen. Je ‘eet deze iets sneller op’ maar geen nood, gewoon even over je lippen gaan en je kunt weer shinen!

Morphe, lipstick, out and pout, berry, lips, review, beautysome, yustsome, trio, gloss, lipgloss, 4c

Het potloodje is erg zacht, maar ook niet te, dat het meteen afbreekt zodra het je lippen raakt. Nee, stevig, maar kan perfect langst je lip contouren!

Morphe, lipstick, out and pout, berry, lips, review, beautysome, yustsome, trio, gloss, lipgloss, 5

De swatches van dit Out & A Pout setje laten ook zien hoe goed de producten van Morphe gepigmenteerd zijn…

Out & A Pout

Hoe maak je nu de perfecte lip look?

Het liefste scrub je een dag van te voren je lippen, verzorg je ze in die nacht met een goede lipbalm.
Zelf gebruik ik geen primers meer, maar breng ik mijn foundation lichtjes door aan op mijn lippen.
Dan pak ik mijn pore filler om de fijne lijntjes bij mijn lippen te verdoezelen.
Met het lippotloodje zet ik een mooie strakke lijn om mijn lippen, je kunt ze iets vergroten als je dat wilt, maar zorg dat dit in proportie blijft.
Dan stift ik mijn lippen en dep 1x af. Dan doe ik nog een dun laagje erop, zo blijft je lipstick het mooist zitten.
Wil je meer glam? Dan kun je nu een beetje van de gloss erop deppen! En Voila… de perfecte lip look!

Out & A Pout

Tijd voor een feestje!

En hierboven zie je de look die ik afgelopen zaterdag droeg naar een feestje van familie. Met mijn paarse blouse (zien jullie nog een keer terug op mijn blog) en accessoires is het een perfect plaatje! En dat is mijn man ook natuurlijk 🙂

 

 

 

 

 

 

Like
  Tessa
  8 Oct 2021
  3:13pm

  Wow die is mooi! En wie weet, misschien komt er binnenkort weer een Morphe review op je blog? *knip oog*

Laat een reactie achter!