Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome

MUA Heavenly Natural 15 Shade Eye Shadow Palette

Met deze MUA Heavenly Natural 15 Shade Eye Shadow Palette creëer je gemakkelijk verschillende looks. De 15 bij elkaar passende kleuren in prachtige tinten geven een zijdezachte finish.

Kies voor matte of glanzende kleuren die je combineert. Of ga voor een zachtere look met slechts 1 kleur.

Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome

Een prachtig palette waar je diverse looks mee kunt creëren. Ik ben blij dat er ook mooie matte tinten in zitten. Ik combineer nu graag de glans op mijn oogleden en de mat tinten voor de arcadeboog. Mijn wenkbrauwbot mag dan wel nog wat glimmen!

ZO JAMMER

Nee, niet het palette… maar het mooie palette kwam helaas een beetje gesneuveld bij mij aan. Kijk, ik ben niet het type dat klaagt… gegeven paard kijk je niet in de bek. Ik was al superblij dat ik van het PR bureau enkele items ontving! Ondanks dat… ben ik nog steeds een blij ei!

Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome

Ze zeggen wel eens, shit happens! En ik zag dat de drie kleuren in de hoek best wel dicht bij elkaar lagen qua kleur, dus dat komt helemaal goed.

Ik kreeg ook nog deze mooierd om te reviewen, dus mijn ‘innerlijke kind’ was weer helemaal blij.

SHIMMER HIGHLIGHTER

Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome, shimmer, highlighter

Laat je huid stralen met de Mua Undress Your Skin Shimmer Highlighter. Het poeder geeft je huid een stralend effect en creëert een natuurlijke, gezonde gloed. De highlighter is geschikt voor alle huidtinten.

Dit mooie vormgegeven poedertje laat je huid zeer zeker stralen! Het is de bedoeling dus om je mooiste trekjes extra onder de aandacht te brengen. Soms kan een highlighter te koel zijn en erg wit glimmend op je gezicht zitten. Deze highlighter lijkt wel te versmelten met je huidtint.

Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome, highlighter, undress, your, skin
Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome, highlighter, undress, your, skin

Zo op mijn hand was ik in eerste instantie wat teleurgesteld… echter op mijn gezicht…

Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome, highlighter, undress, your, skin

Mooi toch? Niet echt overdreven, vooral als je wat ouder bent kan een highlighter ook te veel glans zijn en juist je rimpels accentueren! Dat willen wij 40 plus meisjes niet.

Met het palette maakte ik een bijna NUDE LOOK. Ik wilde een keer wat braver zijn. En pakte uit het palette wat lichte tinten. Omdat ik ook geen primer gebruikte blijft het ingetogen. Desondanks bleef het toch de hele dag mooi zitten.

Mua, heavenly, natural, 15, shades, eyeshadow, palette, review, beauty, blog, yustsome, highlighter, undress, your, skin

De rechter look droeg ik dus bij de #fashionover40 waar ik mijn trui van Bon Prix show.

Over het algemeen ben ik over MUA zeer tevreden, ik kan mij alleen herinneren dat een foundation erg tegen viel, maar uhm… dat is toch ook het aller moeilijkste om daar je match in te vinden. Ik draag nu graag de CC Cream van Utsukusy en die bevalt mij prima als alternatief voor foundation.

Bedankt voor je bezoek! En tot morgen… dan komt de duurste crème die ik ooit in handen heb gehad in de review! 

Oh… je koopt MUA natuurlijk bij KRUIDVAT. En de highlighter kost 5,99 en het palette 6,99! Lekker budget, wat wil je nog meer! Geen MUA schap? Kijk dan online!

#prsample #gekregen

BEDANKT VOOR JOUW BEZOEKJE!

Je Naam
Like

Facebook Comments

11
Leuk dat je er bent, je mag reageren!

Leuk dat je er was... een reactie op mijn artikel is erg fijn!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op
Marije Strobos
Gast

Wauw dat pallet wil ik nu hebben. Wat een mooi neutraal pallet

Nancy Baten
Gast

Ik vond de rechter look al heel mooi, Fancy Friday favorite, maar de linker is ook prachtig!

Natascha Kooiman (BeautyOpinie)
Gast

Wat een mooi palette! Altijd goed he, die fijne budget MUA palettes. Ik ben trouwens wel erg benieuwd naar je creme morgen haha.

Babs
Gast
Babs

De highlighter is ook een beauty, en dat printje! Jammer van het palette, maar de post wil nog wel eens lekker gooien met de spullen. Mooie review, Sonja!

ivon1991
Gast

Fijne review! Palette ziet er erg mooi uit, hoe is de pigmentatie ervan?

Annette Guitoneau
Gast

Heel mooi Sonja, en wat sta je weer mooi op de foto’s

JoyceElise
Gast
JoyceElise

Wat een prachtig oogschaduwpalette!?jammer dat hij niet heel aan kwam! Nude staat je ook erg goed moet ik zeggen! En de highlighter is ook prachtig<3 Zo ontzettend jammer dat ze in Zeeland geen MUA hebben??

chucky1012
Lid

Mooie en zeer natuurlijke make-up look 😉
Mooie foto’s.

Xoxo

Cindy
Gast

Ja das een mooie zeg. Maak eerst mijn revolution op (met vergelijkbare kleuren).