Mugler Alien Mirage, de nieuwe Limited Edition geur

Voor wie het nog niet weet, ik ben dus een echte, maar dan ook een echte Mugler fan! Ik moet goed kijken, maar ik geloof dat ik alle flesjes qua damesgeur heb. En dus was het dan ook niet verwonderlijk dat ik de nieuwste telg Alien Mirage ook in mijn verzameling opnam.

Alien Mirage

Tussen zuiverheid en zonnigheid stelt Alien Mirage een geurbeleving van mineraliteit voorop: kristalhelder licht.
Een bedwelmende en weelderige bloei die zich verbindt met het emblematische geurspoor van Alien Eau de Parfum.

alien, mirage, mugler, kruidig, bloemig, orientaals, geuren, parfum, eau de toilette, edt, edp, dames, geur, 2020, nieuw, beautysome
Topnoten

Minerale Openbaring : De pittige en kruidige noten van roze peper overstelpen ons met een overdadig Mineraal Akkoord.
Openbaring in Fata Morgana : De combinatie van boerenjasmijn en lotusbloem roept een frisse en delicate bloemigheid op.
Openbaring in Bloei : Zachtheid en sensualiteit tekenen de geur van een levendige, houtige basisnoot, dankzij de rondingen van Hinoki-hout en de lieflijke warmte van witte amber.

Ontwerp

Het ontwerp van het flesje is net zoals de eerste lancering, klassiek met de welbekende verstuiver. Het heeft iets mysterieus en vandaar dat Alien dan ook iets herkenbaars oproept, maar tegelijkertijd denk je ‘wat is dit?’.

alien, mirage, mugler, kruidig, bloemig, orientaals, geuren, parfum, eau de toilette, edt, edp, dames, geur, 2020, nieuw, beautysome

Een kristallen Talisman

Ook de bekende letters staan weer in de Talisman fles gegraveerd en was de kleur van de eerste Alien parfum nog diep paars, deze Mirage heeft een hele mooie lichtblauw tot paars neigende kleur gekregen, waardoor hernieuwde frisheid wordt geboden met kristallijne reflecties, terwijl de zon zijn doos heeft getraceerd met gouden randen.

alien, mirage, mugler, kruidig, bloemig, orientaals, geuren, parfum, eau de toilette, edt, edp, dames, geur, 2020, nieuw, beautysome

Alien straalt met licht en is een ode aan de creatieve kracht van elke vrouw. Net als een nieuwe uitnodiging voor alles wat buitengewoon is.

Mugler gebruikte Alien opnieuw om zijn legendarische, mystieke geur voor een Limited Edition die zowel fris en verrassend is: Alien Mirage.

Pink Peppercorns

In Mirage zitten de Pink Peppercorns als kruidig extract toegevoegd.
Een roze pepermaïs (corn) is een gedroogde bes van de struik Schinus molle, beter bekend als de Peruaanse peperboom. Hoewel niet gerelateerd aan commerciële peper de roze bessen worden verkocht als roze peperkorrels en vaak gemengd met commerciële peper. Roze peperkorrels werden zo genoemd, omdat ze op peperkorrels lijken en omdat ze ook een gepeperde smaak hebben.

*Alien Mirage’s Pink Peppercorns zijn zorgvuldig geselecteerd door het IFF Laboratoire Monique Rémy, waardoor het mogelijk is om de bron te controleren en eerlijke lonen en arbeidsomstandigheden voor producenten te bieden.

 

 

Verkoop

Te koop bij diverse drogisterijen zoals ICI Paris en Douglas.
Momenteel zijn er diverse kortingen van 25% en ik zou zeggen, maak daar gebruik van!

PS bij Douglas krijg je nu een miniatuur cadeau!
*Bij besteding aan 65,-

 

 

Like

Laat een reactie achter!