Mugler | Angel Nova Eau de Parfum

Yes, welkom bij de familie! Ik heb weer een nieuwe Mugler toegevoegd aan mijn steeds groter wordende collectie parfums. Zoals velen wel weten ben ik een echte fan en ik vraag mij echt af of iemand er meer heeft. Mijn laatste aankoop is de nieuwste telg Angel Nova.

Angel Nova

Mugler

Een naam waar ik helemaal blij van kan worden… en dan de verpakking, lekker girly roze.
Zou dit ook iets met de geur te maken hebben?

In ieder geval, is ook deze geur weer een ECHTE MUGLER, je moet er van houden. En dat doe ik zeker, ondanks dat deze Angel Nova een beetje als ‘mierzoet’ omschreven kan worden.

Angel, nova, Mugler, edp, eau de parfum, zoet, geur, vrouw, roze, pink
Geurnoten

MUGLER Angel Nova 30 ml is een fruitig, bloemig, houtachtig Eau de Parfum dat een super-vrouwelijkheid onthult, tussen plezier en vertrouwen, die in drie facetten afneemt. Het wonder-facet, gedragen door de overdosis frambozen, verlicht onze dromen en verbaast al onze zintuigen. Het super-facet rond de bovennatuurlijke roos voert ons naar de essentie van de vrouwelijkheid: schoonheid met superkracht. Het power-facet met de houtstructuur van Akigalawood geeft vrouwen de kracht om hogerop te komen, waar alles mogelijk lijkt: liefhebben, creëren, dromen, eindelijk jezelf zijn.

Angel, nova, Mugler, edp, eau de parfum, zoet, geur, vrouw, roze, pink
Mijn geurervaring

Heel mooi omschreven deze geur natuurlijk, maar op elke huid zal het anders ruiken. Dit komt door de PH waardes in je huid.

Bij mij werd de geur door mijn partner Eddy als ‘hoestdrank’ omschreven. En ik snap wat hij bedoeld, vroeger had je een rood drankje dat erg zoet rook.

De geur wordt na een tijdje wat zuriger qua geur, en dan neemt het zoete af. Nog steeds lekker, maar volwassener. Uiteindelijk komt de echte Mugler geur naar voren en is het houtachtige, kruidige weer helemaal aanwezig.

Angel, nova, Mugler, edp, eau de parfum, zoet, geur, vrouw, roze, pink

MUGLER spreek in deze geur over bovennatuurlijke rozen. Dit komt doordat ze in deze geur gebruik gemaakt hebben van een Damascena-roos eerst te ëxtraheren en vervolgens verbeterd door upcycling om een ​​bovennatuurlijke roos te baren, een duurzaam geproduceerd ingrediënt gemaakt op basis van biotechnologie, uniek in de wereld van de parfumerie.

 • WONDER facet : frambozen overdosis, lychee
 • SUPER facet: duo van natuurlijke & bovennatuurlijke rozen*
 • POWER facet : Akigalahout, benzoë


Verkoop

Je kunt natuurlijk bij diverse webshops deze geur kopen. Ik kocht mijn flesje van 30 ml tijdens de Glamour days met een 25% korting bij de Douglas.nl

Like
1
  Tessa
  2 Oct 2020
  9:27am

  Leuke foto’s heb je gemaakt. De geur lijkt mij erg prettig

Laat een reactie achter!