MULAC make-up look | refill oogschaduw

MULAC is het eerste Italiaanse bedrijf dat is opgericht en geleid door een beauty-influencer, Cindy. Toen ze eenmaal het succes had behaald met haar make-upvideo’s, werd het tijd om haar lijn met make-upproducten te creëren. Dit is hoe MULAC in april 2014 werd geboren. Met de samenwerking tussen innovatieve ideeën van een jong team en professionals in de productie van natuurlijke cosmetica.

MULAC made in Italy

MULAC vervaardigt zijn producten in Italië, op enkele uitzonderingen na. De “Made in Italy” is hun kernwaarde, als de ervaring en expertise van hoogopgeleide professionals in de productie van natuurlijke en niet-natuurlijke cosmetica. Voor MULAC zijn prestatie en kwaliteit van de ingrediënten de missie van het merk.

Bij de meeste van hun producten kun je rekenen op ten minste een percentage van meer dan 90% natuurlijke ingrediënten.

Ethos parfumerie

Ik hou er zelf niet zo van om dingen te kopen waar ik geen bal aan heb (souveniers). Omdat ik met 2 mannen op pad was, had ik nog geen gelegenheid gehad om een keer goed bij de drogisterijen te snuffelen. Gelukkig kwam 1 van de laatste dagen mijn zusje op bezoek en dat gaf mij de kans om in Bardolino de ETHOS parfumerie te bezoeken.

Ik zag daar allemaal bekende merken, maar daar was ik nou net niet naar op zoek, ik wilde dus iets nieuws ontdekken. En daar zag ik de producten van MULAC. Ik wilde niet te veel uitgeven, maar ja dat zul je altijd zien… het werd ietsjes meer!
Ik kocht een oogschaduw Refill system (4 tinten) en een lipstick.

MU-LAC, make-up, italy, eyeshadow, oogschaduw, lippenstift, set, Milano, brand, review, vacation, loose, magnetic, refill, system, influencer, dierproefvrij, vegan, natuurlijk, MULAC

Refill system

Wat ik erg prettig vindt van make-up merken zijn hun oogschaduwpalettes. Nog leuker zijn de Refill systems, waar je zelf je kleuren kunt kiezen. En later nog kunt aanvullen als je 1 kleur meer gebruikt hebt dan de ander.

Ik koos voor 4 kleuren van MULAC die je niet snel met elkaar zou combineren. Ik hou van een uitdaging en gingen er 3 matte kleuren in mijn mandje en 1 shimmer!

De kleuren heten: Toast 06, African Love 27, Milli 12 en Daddy 19.

MU-LAC, make-up, italy, eyeshadow, oogschaduw, lippenstift, set, Milano, brand, review, vacation, loose, magnetic, refill, system, influencer, dierproefvrij, vegan, natuurlijk, MULAC

Matte lipstick Pretty Woman

Ook kocht ik een lipstick, liever koop ik geen matte lipsticks meer, maar deze huls was zo aantrekkelijk. Oh ja, de inhoud was natuurlijk qua kleur ook echt iets voor mij. Een pittige oranje kleur, die met dit mooie zomerse weer echt Pretty staat!

Toen ik deze lipstick ging dragen, vond ik het matte echt wel meevallen en zou het eerder een satin variant noemen!

MU-LAC, make-up, italy, eyeshadow, oogschaduw, lippenstift, set, Milano, brand, review, vacation, loose, magnetic, refill, system, influencer, dierproefvrij, vegan, natuurlijk, MULAC
MU-LAC, make-up, italy, eyeshadow, oogschaduw, lippenstift, set, Milano, brand, review, vacation, loose, magnetic, refill, system, influencer, dierproefvrij, vegan, natuurlijk, MULAC
De swatches zonder primer, ik moet zeggen dat deze mij niet tegenvallen, de kleur Milli wel die is niet echt fijn.
MU-LAC, make-up, italy, eyeshadow, oogschaduw, lippenstift, set, Milano, brand, review, vacation, loose, magnetic, refill, system, influencer, dierproefvrij, vegan, natuurlijk, MULAC
Mijn ogen gewoon opgemaakt als een dagelijkse look.
MU-LAC, make-up, italy, eyeshadow, oogschaduw, lippenstift, set, Milano, brand, review, vacation, loose, magnetic, refill, system, influencer, dierproefvrij, vegan, natuurlijk, MULAC
Hier het totaalplaatje!

Mijn mening

Ik moet zeggen dat ik meer kwaliteit verwacht had. De verkoopster was niet goed geïnformeerd, want ze vertelde mij dat dit een goedkoper lijn was van Diego della Palma. Kuch! Ik stond nog te twijfelen, maar ja!
De kleuren brengen zonder primer lekkerder aan dan met, het is met primer niet te blenden! Ik vond zelf dat ik er een knoeiboel van maakte, heb echt voor het eerst in mijn beauty ervaringen zitten klungelen!
De lipstick vond ik een stuk beter, je moet wel zorgen dat je lippen verzorgd zijn (gescrubt). De houdbaarheid is net als ieder andere lipstick, na wat eten verdwijnt het natuurlijk!
Qua prijs vond ik het nogal prijzig (14,95 voor de lipstick) en 6,99 per losse oogschaduw. Nou ja, als de kwaliteit super geweest zou zijn niet… maar het viel mij, eerlijk is eerlijk… tegen!

Like
2

Laat een reactie achter!