Air, element, power, is, essence, cosmetics, make-up, look, review, my power is

My power is… Air | Essence cosmetics

My power is Air… wat is jouw power? Recent bracht Essence cosmetics een nieuwe Limited Edition Make-up lijn uit met de naam ‘Mijn power is…’ en deze lijn is helemaal afgestemd op jouw sterrenbeeld.

My power is…

Air, Earth, Wind and Fire

Als ik naar deze 4 elementen kijk, zou ik mijzelf het liefst als een vurig type willen omschrijven, maar helaas ik moest het doen met het element lucht, Air dus.
De Limited Edition van Essence geeft ons naar aanleiding van ons sterrenbeeld de juiste richting aan van waaruit je kunt kiezen. Nu dacht ik eerst, ik ga voor een ander teken dan Air, want die vond ik persoonlijk een stuk mooier, maar… het zegt dat ik behoor bij de type Air, dan ben ik eens heel benieuwd.

Air, element, power, is, essence, cosmetics, make-up, look, review, my power is

MY POWER IS aiR matt lipstick

01: Up in the clouds

Of ik met deze kleur lipstick ook daadwerkelijk in de wolken ben? Jazeker! Dit is echt helemaal mij, lekker knal kleurtje en met een matte finish.
De knalroze tint is dus op mijn lijf geschreven en hierbij verklaar ik de keuze bij mijn sterren teken Tweeling helemaal goed.

Deze superlichte, sterk gepigmenteerde matte lippenstift zorgt voor een intensieve afwerking en blijft supergoed zitten met zijn langdurige formule. De lipsticks zijn er in vier tinten die perfect kunnen worden gecombineerd met de bijpassende oogschaduw paletten.

MY POWER IS aiR eyeshadow palette

De sterrenbeelden van het element lucht zijn Tweeling, Weegschaal en Waterman. Ze zijn briljant, nieuwsgierig en onafhankelijk  – zowel de glanzende kleur goud en de zachte nude tinten van dit Air Eyeshadow Palette zijn gemaakt voor deze sterren tekens. Het palette bevat in totaal negen zeer gepigmenteerde poederoogschaduwen met zowel matte als metallic afwerkingen en een nuance met een schitterend en fonkel effect, dat gemakkelijk op het oog past – voor natuurlijke looks en spannende Smokey Eyes.

Nu moet ik hier echt een mwah mwah mwahhhhhhhh deuntje bij afspelen, wat een trut palette is dit zeg… wat een zonde van mijn geld. Ik vind de dekking echt zo niks. en ja er zit een glansje in, maar kuch die had ik in diverse andere palettes ook wel kunnen vinden. Echt bijzonder is het dus totaal niet.

Air, element, power, is, essence, cosmetics, make-up, look, review, my power is

Dusssss… zit je dan met je Air palette… nee, ik had liever gekozen voor de Earth variant, met mooie diepe kleuren, waar je wel een smokey look mee kunt maken!

MY POWER IS aiR hydrate & prime mist

Het rozenkwarts in de lucht mist geeft je gezicht hydratatie, tevens bevordert het je zelfliefde. Nou dat is iets waar ik het afgelopen jaar hard aan gewerkt heb, dus deze mist past perfect bij mij.
Ik mag wat meer mijzelf op nummer 1 zetten… minder naar de ander neigen, meer naar mij.
Dus ja, dit is dan echt weer passend bij mij, dus deze klopt wel.

Air, element, power, is, essence, cosmetics, make-up, look, review, my power is

Air, element, power, is, essence, cosmetics, make-up, look, review, my power is, rozenkwarts

Vond de mist wel wat plakkerig, of komt dat door mij? Iemand hier ook ervaring mee?

Mijn look

Op instagram kun je deze look zien, hoe ik het gedaan heb… inclusief alle producten die ik gebruikt heb.

Air, element, power, is, essence, cosmetics, make-up, look, review, my power is

Bedankt voor je bezoekje… en koop gerust iets dat echt bij je past en niet iets dat volgens de sterren jouw ding moet  zijn… 🙂

 

Like
    Tessa
    12 Jan 2021
    7:58pm

    Volgens de sterren passen deze ook bij mij. Het ziet er qua verpakking mooi uit

Laat een reactie achter!