Na het zonnen, verzorg je je huid extra goed

Na het zonnen, als ik een heerlijke verkoelende douche genomen heb en alle zandkorrels tussen mijn tenen en billen vandaan gespoeld zijn (extra scrub noem ik dat ook wel eens) dan is een fijne aftersun een weldaad. Dit keer laat ik jullie kennismaken met wederom producten uit de keuken van  Dr. Pierre Ricaud.
Heb jij extra vocht nodig in de zomer, dan is dit een uitstekende tip!

After sun | Dr. Pierre Ricaud

Herstellend & Hydraterend Aftersun Concentraat

Kalmeert en stimuleert het herstel van uw huid na het zonnen.

De oplossing om het herstel en de regeneratie van de huid te stimuleren na blootstelling aan de zon, dankzij krachtige herstellende werkstoffen, het DNA-renew en de Cell Repair, die de zelf herstellende capaciteit van de cellen stimuleren**. Uw huid is gehydrateerd, gekalmeerd, intens herstelt en uw bruining is stralender.

 

6 werkstoffen voor een gehydrateerde huid die intens herstelt is:
– Bisabolol: Kalmerende eigenschappen.
– Glycerine: Hydraterende eigenschappen.
– Karitéboter: Voedende eigenschappen.
– Cell Repair: Werkstof die het cellulaire herstel stimuleert*.
– DNA-Renew: Stimuleer het natuurlijke herstel van het DNA van de cellen*.
– Glycalox®: Anti-age exclusiviteit van Dr Pierre Ricaud. Deze verzorging bevat als basis van de formule Glycalox® om in werking te treden tegen glycatie (versuikering), de 1e oorzaak van huidveroudering. Alle vrouwen krijgen met glycatie te maken, ongeacht leeftijd en huidtype.

*In vitro test.

Deze verzorging is toe te passen na iedere blootstelling aan de zon. Is ook te gebruiken als vervanging van uw nachtcrème.


Booster | Dr. Pierre Ricaud

Een hydraterende booster die de huid gladstrijkt en voller maakt.

Een uniek verzorgingsproduct met intensief hydraterende bestanddelen, die de dorst van uw huid lest en haar aan de oppervlakte gladstrijkt. De huid wordt veerkrachtiger en ziet er jonger uit! Zeer frisse textuur die onmiddellijk in de huid wordt opgenomen en haar zacht en licht laat aanvoelen.

Het Hydra-Opvullend Complex+:
– 1: Hydraterende Werking
– 2: Anti-Rimpel Werking
– 3: Direct een fris gevoel
+ Aquaboost: Vergroot het hydratatieproces van de cellen.
GLYCALOX: ons exclusieve bestanddeel dat glycatie en oxidatie bestrijdt, de belangrijkste oorzaken van huidveroudering.

De Rimpelopvullende Hydratatie-Booster wordt ’s Ochtends en ’s avond onder uw gebruikelijke crème aangebracht op het gezicht en de hals en kan worden gebruikt door alle huidtypen en vooral droge huidtypen. Dit is de ideale verzorging wanneer de huid te maken heeft met temperatuurwisselingen en dus sterk uitgedroogd is: wanneer u bijvoorbeeld bent blootgesteld aan de droge lucht van de airconditioning in een vliegtuig of aan de verwarming op uw kantoor …


Mijn ervaring met deze 2 producten als aanvulling op elkaar

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

Na het zonnen is de after sun heel lekker op mijn gezicht… ja maar Sonja jij komt toch niet in de zon? Ja dat klopt… echter is ga soms heel even in de zon zitten met een hele hoge factor op mijn lichaam. En dat doe ik om een beetje weerstand op te bouwen en vitamine D is erg goed!
Het verkoelende effect geeft gelijk rust aan mijn huid en dat is heerlijk!
De booster gebruik ik even daarna om mijn huid weer een heerlijke oppepper te geven, omdat de zon mijn huid behoorlijk uitdroogt. Mede door deze twee producten heb ik het gevoel dat mijn huid wat beter tegen de warmte kan.


Hydra-Rides | Hydra-Opvullend Express Masker

Werkt als een hydraterend bad: in 10 minuten is de huid gladgestreken en langdurig gehydrateerd. Een ultrafris gel-crème effect.

 • Een doeltreffend express Masker in 10 minuten met een hydraterende actie voor een gehydrateerde huid gedurende een lange tijd.
 • Anti-rimpel effect: Zichtbaar gladgestreken rimpels
 • Aangename Sorbet textuur die op de huid smelt met een bloemige parfum.

Dr-pierre-ricaud-hydra-rides-apres-soleil-express-mask-wrinkle-replumping-beauty-blogger-yustsome-3

[ezcol_1half][/ezcol_1half] [ezcol_1half_end][/ezcol_1half_end]

DE PROFESSIONELE TIPS van Jocelyne Guerrier, opleidingsverantwoordelijke:
1- Leg het masker vóór gebruik gerust in de koelkast voor een nog frisser gevoel. Gegarandeerd een fris effect!
2- Masseer het gezicht na het aanbrengen van het masker met kleine ronddraaiende bewegingen, zodat de bestanddelen sneller intrekken en het plezierige gevoel wordt versterkt.


Mijn ervaring met het Hydra Rides masker

Heerlijk als een masker te gebruiken is als een creme! Ik bedoel mocht de postbode komen, dan sta je niet met een groen gezicht aan de deur. In principe zie je er vrij weinig van als je het eenmaal aangebracht hebt. Ik moet wel zeggen dat als ik deze drie producten op dezelfde dag gebruik mijn huid (de welbekende sahara) gevoed is en ja glimt! Ik had dit al heel lang niet meer mee mogen maken en ga nu zelfs zonder make-up (foundation) sneller de straat op. Mijn roodheid (branden) lijkt ook verminderd door de combinatie. Het masker is ideaal om te gebruiken in de avond na het reinigen van je huid (niet elke avond, dan krijgt je ook weer irritaties) even de huid een oppepper geven zodat het in de nacht kan verder uitwerken!


Ook deze producten zijn te koop via de welbekende webshop van Dr. Pierre Ricaud.

Hou de site goed in de gaten! Kreeg je van de week nog de keuze uit 2 producten, nu is er weer een grandioze aanbieding bij je bestelling! En ja,… ik moest toch zelf even klikken!

Lees ook het artikel van gisteren over de zon producten!

Like
  jeapiebel
  28 Jun 2017
  6:35am

  Een hydraterende booster spreekt mij het meeste aan vandaag. Fris en jonger uitzien…hihi ik ga ervoor. 😉

  Jolanda
  28 Jun 2017
  6:40am

  Ik ben wel erg benieuwd naar de booster! Het masker trouwens ook, maar ben dan ook een echte maskerfan

  Joyce
  28 Jun 2017
  10:23pm

  De booster klinkt echt super fijn! Ik ben ook nog op zoek naar een fijne en goede crème voor mijn vochtarme huid

Laat een reactie achter!