Nail Needs | Liquid Latex | GETEST

Hallo allemaal,

Vandaag even een berichtje op de dinsdag… want ik heb me toch voor de nail-arters onder ons een hele fijne tip!
Ik mocht de Liquid Latex testen van Nail Needs en het heeft even geduurd. Nu is het tijd om het online te zetten.
By the way ik kreeg er nog leuke nagelstickertjes bij, maar die heb ik nu nog niet gebruik!

Waarom heb je dit getest? Jij bent toch allergisch voor latex?
Ja… kijk maar mee!

NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-Promo

Liquid Latex

Wat is nou Liquid Latex? Dat is een hulpmiddel voor het nailarten.
Dit kun je dus gebruiken om je huid te beschermen bij bijvoorbeeld stempelen, maar ook een gradient nailart, zeg maar waar je het meest mee knoeit.
En dat kan ik… daarom had ik al een soort van Liquid Latex in huis, echter ik gebruikte het zeer weinig, omdat het wel iets deed, maar ik moest vaak de latex nog van mijn huid af pulken.

NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-1

De Liquid Latex van Nail Needs komt in een klein flesje van 10 ml. Dat lijkt weinig, maar je kunt er vrij lang mee doen (tenslotte maak je niet elke dag een nailart toch?)

Nail Needs is van Sabine en ze verkoopt momenteel nog via Etsy, echter ik zag dat er ook een website in aantocht is (yeah).

[ezcol_1quarter][/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-2[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter]NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-2a[/ezcol_1quarter] [ezcol_1quarter_end][/ezcol_1quarter_end]

Nail Needs geeft duidelijk op de Etsy site weer dat als je een allergie voor latex (moi) hebt dan kun je beter dit product niet gebruiken. Echter ik ben best eigenwijs en dacht ik ga de uitdaging gewoon aan, het enigste wat mij (weet ik uit ervaring) kan gebeuren is een flinke uitslag en jeuk. Gelukkig heb ik nu een goede zalf in huis, want als tester loop je de kans op ongelukjes (weet je nog die keer met mijn verbrand gezicht?).

Goed, ik vind het prettig dat dit goed is aangegeven.
En dus liet ik de latex even op mijn huid zitten. Ik merkte het wel, jeuk… beetje tintelen en het idee hebben het er zo snel mogelijk af te willen halen.
Ik liet het dan ook niet langer dan 5 minuten, de tijd die ik ook nodig zou hebben voor een stempel nailart, erop zitten.

NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-3

Mijn vrij droge huid zorgt er bij andere latex varianten voor dat ik dus met moeite het weer eraf kan trekken… ik ben dus zo benieuwd hoeveel geklungel ik hiermee ga krijgen.

NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-4

Ik ging lekker los op mijn stempel nailart en dacht niet 1, ik doe lekker twee laagjes stempelen… eens kijken hoe deze Liquid Latex zich houd op de huid.
Tenslotte wil je niet dat deze aan de stempel blijft plakken. En ook met mijn transparante, behoorlijk sticky stempel, bleef het netjes op zijn/haar plaats (ik zelf trok een beetje bij mijn middelvinger met een ander item het bijna los, klunsje in tha house).

[ezcol_1half]NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-4a[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-5[/ezcol_1half_end]

Nondeknetter (excuus) wat een stevig spul is dat zeg! Ik dacht eens even de trekkracht testen en het is behoorlijk! En zie je wat er gebeurt? Mijn latex komt in 1 keer los, dus geen gepluk om restjes latex eraf te halen, geen stress, geen uren werk.
Ik pakte een watje, haalde met aceton vrije remover de rest eraf en met een kwastje lichtjes langs mijn nagelriemen.
Voila… ik was zo klaar met mijn nailart.

Nou Sabine, chapeau! Een mooi product heb je op de markt gebracht!

Dat ik geen allergische reactie (extreem) kreeg op deze Liquid Latex, wil niet uitsluiten dat het ook voor jou zo geld.

NeelNeeds-LiquidLatex-Nailart-Yustsome-6

isla_280x280.18264780_h15o35nk

Ik ben super tevreden en deze Liquid Latex die nu nog te koop is via ETSY, gaat zeer zeker vervangen worden als het flesje op is.
Het is voor 6,00 te koop. Verkrijgbaar in de kleuren wit, geel en babyblauw!

Bedankt voor het lezen van weer leerzame post!

 

Like
  jeapiebel
  16 Mar 2016
  8:22am

  Ik zou niet eens weten of ik een allergie voor latex heb of niet. Ik ga vanuit van niet . Dit ziet er goed uit. Ik kom nailart overal tegen dat ik zelf ooit weleens wil proberen.

  Babs
  16 Mar 2016
  3:42pm

  Weer iets geleerd over nailart, leuk!… volgens mij ben ik niet allergisch 🙂

  juliawaterreus
  16 Mar 2016
  4:25pm

  Ja leuk spul!! Ik heb ook zoiets via ebay gekocht maar nog niet steeds niet geprobeerd.

  Yvonne
  17 Mar 2016
  12:12am

  Mooie nagels zeg, ik hoop dat je later ook geen last gehad hebt van de latex. Ik heb dit nog nooit geprobeerd.

  Reshma
  17 Mar 2016
  2:45pm

  Echt iets voor mij! Ik ben namelijk al blij als ik mijn nagels netjes kan lakken, nu kan ik toch een leuke creatie maken

  Pippi
  27 Mar 2016
  7:54pm

  Dat lijkt me fijn spul. Maar ja, ik doe niet aan nailart. Toch denk ik dat dit product binnenkort in huis komt, net als het transparante stempel. Want die plates liggen er natuurlijk niet voor niks.

Laat een reactie achter!