Grahams, Sooth-it, balm, skincare, ecxeem, psoriasis, huidaandoening, jeuk, branden, huid

Natural Calendulis Plus Cream & Sooth-it Balm

Sonja stuurde mij onlangs Grahams Natural Calendulis Plus Cream & Sooth-it Balm toe. Ik heb namelijk zelf psoriasis en zij vond mij de ideale persoon om dit te testen. De afgelopen weken heb ik dagelijks deze twee producten gebruikt en vandaag vertel ik je er meer over kijk je mee!

 Grahams, Sooth-it, balm, skincare, ecxeem, psoriasis, huidaandoening, jeuk, branden, huid

Over Grahams

“Mijn naam is Geoff Graham en ik vertel u graag mijn verhaal over hoe en waarom ik mijn zoontje ben gaan helpen.”

“Zelf heb ik vanaf mijn geboorte last gehad van heftige eczeem, jeuk en een droge huid. Mijn geval staat zelfs bekend als één van de zwaarste ooit. Ik was 3 maanden oud toen ik opgenomen werd in het “Royal Children’s Hospital in Melbourne. Ik leefde jarenlang met deze huidklachten, totdat mijn zoontje Ryan (toen 14 maanden oud) van top tot teen onder de eczeem zat. Mijn vrouw Shannon en ik besloten toen dat we iets moesten gaan doen; Ryan kon niet hetzelfde ondergaan als ik. We besloten zelf een product te gaan ontwikkelen.”

“In al die jaren had ik al van alles geprobeerd, maar niets bleek te helpen. Daarnaast zijn veel producten chemisch en dus per definitie al slecht voor de huid; dat is wel het laatste dat je wilt. Ons product moest dus anders worden, bijzonder.”

“We besloten met de uitgangspunten “natuurlijke ingrediënten” en “uitstekende werking” van start te gaan en hebben daar nooit concessies aan gedaan. We zochten alle mogelijke informatie over eczeem en andere huidaandoeningen. Alle soorten naslagwerken onderzochten we voor de allerbeste ingrediënten uit de natuur. Na veel vallen en opstaan hadden we tenslotte ons eerste product; het gaf verrassende resultaten, zowel voor Ryan als voor mij. Dit product helpt mensen met huidproblemen als eczeem, dermatitis en jeuk over de hele wereld.” Bron
Alle producten van Graham zijn zorgvuldig samengesteld en zijn vrij van parabenen, glutenvrij en hypo allergeen.

Over Grahams Sooth-it Balm

De Sooth-it Balm van Grahams is een verzachtende, vochtinbrengende balsem met een beschermende werking. Deze (in eerste instantie) vettige balsem trekt snel en diep in de huid en houdt deze soepel en zacht. De Sooth-it balm is prima te gebruiken bij een droge huid en eczeem. Tip: ook zeer goed te gebruiken als handcreme en voor de hakken van de voeten (voor verzachting van het eelt). Bron

Grahams Sooth-it Balm

Dit is een huidbalsem en is wat dikker als een lotion en zeker voor een droge huid en voor mensen met een huidaandoening zoals psoriasis is dat ideaal. Ik doe een kleine hoeveelheid in mijn hand en wrijf het warm zodat het makkelijker te verdelen is over de huid. Grahams is een natuurlijk product en is geur- en kleurloos. Ik vind Grahams Sooth-it Balm echt aanvoelen als een tweede huid. Dit gevoel van hydratatie voel je 24 uur en het maakt de huid zacht. Laat geen vettige laag achter en vlekt ook niet in je kleding. De plekken waar ik psoriasis hebben word veel minder droog en het schilferige trekt weg en ook de jeuk neemt af. Grahams Sooth-it Balm is ook veilig te gebruiken voor kinderen. Mijn dochtertje had last door het koude weer van droge plekjes in haar gezicht en heb juist op die plekken bracht ik deze balsem aan en na een aantal keren waren de plekken verdwenen.

Voor mensen met een zeer droge huid of een huidaandoening kan ik je echt dit product aanraden. Het verzacht en hydrateerd de beschadigde huid zo goed dat ik er echt van onder de indruk van ben.

Grahams Sooth-it Balm is verkrijgbaar bij Bol.com voor €17,70

Over Grahams Natural calendulis Plus Cream

Grahams Calendulis Plus Crème is het eerste product dat Geoff Graham voor zijn zoontje ontwikkeld heeft. Verzorgt en verzacht de rode, ruwe en geprikkelde huid. De ruwe huid wordt zacht en glad. De crème ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Calendulis plus crème 2 tot 3 maal per dag op de huid aanbrengen. bron

Grahams Natural Calendulis Plus Cream

Dit product is echt special voor mensen met een huidaandoening en ik was heel benieuwd wat dit voor mijn psoriasis zou doen. Ik heb de afgelopen tijd mijn hormoonzalf laten staan en op de plekken waar psoriasis zit dit product aangebracht. De substantie is stuk dunner als van de balsem. Je heb een kleine hoeveelheid nodig en je kan het makkelijk verdelen. Ik masseer het product goed in zodat de huid het beter kan opnemen. Ik merkte nadat ik Grahams Natural Calendulis Plus Cream had aangebracht de plekken wat gingen prikkelen, mij gaf dat het gevoel dat het product gelijk ging werken. Psoriasis voelt soms pijnlijk en heel droog aan en zodra ik dit aanbracht gaf het verlichting en na een paar uur zie ik dat de roodheid verdwijnt en dat de huid heel soepel word, ook zijn er geen velletjes meer te bekennen.Dit product breng je voor het beste resultaat 2 á 3 keer per dag aan.

Grahams Natural Calendulis Plus Cream is verkrijgbaar bij Bol.com voor 27,59-120 gram

Ik ben echt heel enthousiast over Grahams Natural Calendulis Plus Cream & Sooth-it Balm. Het is niet dat mijn psoriasis er van weg gaat maar het helpt wel erg goed om de pijn te verlichten, de roodheid te verminder en dat schilfers verdwijnen.
Ben jij al bekend met de producten van Grahams Natural?
Liefs, Lonneke


Met vriendelijke groet,

Lonneke Rempt

Blogger
www.nail-passion.nl

Like
  s
  1 Feb 2017
  12:06pm

  Dit zijn inderdaad topproducten!!

  Ik heb zelf ook een hele droge huid en ben dit gaan gebruiken toen ik een tester kreeg en gevraagd werd zelf dit in onze winkel te willen verkopen.

  Toen ik 1 die dagen me aan de oven verbrandde was de wond helemaal open en behoorlijk diep. Ik heb een aantal dagen geen gevoel gehad rondom die plek en besloot om de zalf te proberen. 2x per dag smeerde ik rondom de wond op het warme gedeelte en net even iets dikker als normaal (uitkijken dat het er niet inkomt natuurlijk. en terwijl ik normaal heel slecht genees en veel ontstekingen heb, is mijn genezing nog nooit zo snel geweest!! Zelfs het litteken is ‘mooi’ geworden en komt mijn pigment weer terug .

   YuStSoMe
   1 Feb 2017
   1:55pm

   Wat een fijne reactie, ook voor andere lezeressen goed om te weten!

Laat een reactie achter!