Naturally matt eyeshadowpalette by Affect cosmetics

Dat ik laatst een heleboel make-up van Affect Cosmetics gekregen heb mag nu wel duidelijk zijn. Ik vond het vorige oogschaduwpalette dat ik liet zien al super mooi, maar met de liefde voor matte tinten is dit palette Naturally Matt natuurlijk voor mij de winnaar.
Ik begrijp dat niet iedereen dit mooi vindt en er veel dames liever wat glitter op hun ogen willen, maar voor de dagelijkse make-up look wil ik graag het sober houden.

Naturally Matt

Ook dit oogpalette is in samenwerking met visagiste Karolina Matraszek vervaardigd. Deze keer zie ik 10 prachtige matte kleuren in het palette, die allen ‘gelukkig’ een naam dragen.

 • Creme: een witte tint, die goed in te zetten is voor een cut grease.
 • Camel: een huidskleurige tint, die mooi onder je wenkbrauw zal staan.
 • Sahara: deze tint is een warm rozige kleur.
 • Tawny Port: een warm rode tint, die meer naar bruin neigt.
 • Mahogany: Mahonie in het Nederlands en is een bruine tint die iedereen zal staan.
 • Banana Shake: een gebroken wit, met wat gele tinten.
 • Canyon: een hele mooie warme tint die heel goed bij elke look is in te zetten.
 • Orchid Haze: het lijkt bruin, maar ik zou eerder zeggen Mauve.
 • Cinnamon: lekker kaneel kleurtje, die voor een wat gewaagdere nude look heel mooi is.
 • Marsala: Dit was ooit de Pantone tint, maar nog steeds een mooie roestbruine tint.
Affect, pro, make-up, smooth, bronzer, mascara, eyeliner, brow gel, powder, blush, glowing, beauty, products, beautysome, yustsome, Naturally, matt, 2

10 prachtige matte tinten, die jij thuis als een PRO kunt gebruiken.

Deze hoog gepigmenteerde tinten laten zich perfect met elkaar combineren, zijn makkelijk te blenden en zorgen voor langdurige oogmake-up. Ideaal voor een dagelijkse natuurlijke make-up en ook voor smokey eye looks.

Make-up van professionals

Affect heeft de kwaliteit van professionele make-up. Ik vertelde dat al eerder in mijn vorige post, maar het is echt hele goede kwaliteit wat dat betreft. Ik was ook nu weer helemaal in mijn nopjes toen ik de kleuren ging swatchen. Ik pakte random wat kleuren om te kijken hoe ze zonder basis op mijn hand verschenen.

Affect, pro, make-up, smooth, bronzer, mascara, eyeliner, brow gel, powder, blush, glowing, beauty, products, beautysome, yustsome, Naturally, matt, 3

Van links naar rechts: Creme, Sahara, Mahogany, Canyon, Cinnamon.

Langdurig mooi

De Naturally Matt oogschaduw is tevens heel prettig in gebruik, het heeft geen fall-out en het blenden gaat met de juiste kwasten heel prettig. Na het aanbrengen (gebruik een primer, zoals op de binnenkant staat vermeld) is deze oogschaduw ook nog eens langdurig mooi. Het valt mijn op dat zowel het Lunar Spell palette als deze als ik in de avond in de spiegel kijk er nog net zo goed opzitten als dat ik het aanbracht. Waar sommige oogschaduws van andere merken gaan ophopen in de rand van je ooglid, zie je hier totaal geen spatje verandering.

Affect, pro, make-up, smooth, bronzer, mascara, eyeliner, brow gel, powder, blush, glowing, beauty, products, beautysome, yustsome, Naturally, matt, 4

Een natuurlijke look met deze Naturally Matt oogschaduw.

Een lach is je mooiste accessoire!

Ik gebruikte voor deze look allemaal producten van Affect Cosmetics. Hierover schrijf ik nog een blogpost… dus hou mijn website in de gaten!


Verkoop:

Affect make-up is te koop in Nederland bij o.a. deze WEBSHOP.
Het Naturally Matt palette kost 32,95.

Affect, pro, make-up, smooth, bronzer, mascara, eyeliner, brow gel, powder, blush, glowing, beauty, products, beautysome, yustsome, 2a

En hier de look die ik afgelopen week ook nog maakte, met nu de kleur Orchid Haze in de hoofdrol.

Affect, pro, make-up, smooth, bronzer, mascara, eyeliner, brow gel, powder, blush, glowing, beauty, products, beautysome, yustsome, Naturally, matt, 7a

Like
  Tonnie
  10 Feb 2022
  9:56am

  Prachtig. en wat een mooi palette voor elke dag!

Laat een reactie achter!