Living Nature, natuurlijk, cosmetica, makeup, dierproefvrij, lipstick, Summer, rain, review, swatch, blog, beautysome,

Natuurlijke lipstick van Living Nature | Summer Rain

Living Nature was één van de eerste bedrijven ter wereld die cosmetica produceerde zonder daarbij gebruik te maken van synthetische conserveermiddelen of parabenen. Dus tijd om dit merk eens in het zonnetje te zetten.

Living Nature, natuurlijk, cosmetica, makeup, dierproefvrij, lipstick, Summer, rain, review, swatch, blog, beautysome,

Living Nature

Een korte samenvatting over dit bedrijf:

 • Opgericht door Suzanne Hall in 1987
 • Bedrijf uit Nieuw-Zeeland
 • De ingrediënten zijn niet bestraald of genetisch gemanipuleerd
 • Testen niet op dieren
 • Ook de verpakkingen zijn natuur vriendelijk
 • Parfum bestaat uit essentiële oliën

Meer informatie lees je hier: Onstaan Living Nature.


Summer Rain | 22,00

Omdat ik bij een pers event kennis maakte met dit merk en de lieve PR dame van dit bedrijf, zette ik de lipstick die ze bij mij aanbracht op mijn wensen lijstje.

Een tijdje later kreeg ik deze met allemaal andere beauties toegestuurd. Helaas was mijn kast met producten voor mijn blog een beetje te vol geraakt en werd deze beauty helemaal over het hoofd gezien!

Gelukkig ruimde ik recent weer eens op en zag het doosje met de lipstick liggen… ‘daar ben je dus’.

Living Nature, natuurlijk, cosmetica, makeup, dierproefvrij, lipstick, Summer, rain, review, swatch, blog, beautysome,

In eerste instantie dacht ik dat het een rode lipstick was, maar het is een hele mooie warme roze tint. Wat mij opvalt is dat deze lipstick geen afgevlakte kant heeft. De mal is alvast anders.

Ook ruik ik meteen de lipstick, ik heb dat met MAC lipsticks ook. Dese ruikt bekend, kan alleen niet goed uitleggen waar het naar ruikt. Het doet mij wel ver terug in de tijd brengen. En het beeld dat opduikt is mijn moeders toilettas. Of is het toch de was waar de lipstick van gemaakt is?

De kleur zit er in ieder geval mooi uit en ik swatch deze op mijn hand. Gelijk voel ik dat deze lipstick rijk aan voelt, niet qua pigmentatie, maar ‘vettig’… meer gloss dan lipstick.

Swatch

Living Nature, natuurlijk, cosmetica, makeup, dierproefvrij, lipstick, Summer, rain, review, swatch, blog, beautysome,

Voor de wat oudere lippen vind ik het een ideale finish en ook dat deze niet gaat vastkoeken in je plooitjes. Het heeft een fijne glans en het maakt ze wat voller (optisch).

Living Nature, natuurlijk, cosmetica, makeup, dierproefvrij, lipstick, Summer, rain, review, swatch, blog, beautysome,

Qua houdbaarheid is het geen volhouder, want het is er snel af! Nu is dat geen probleem, omdat het netjes vervaagd.

Toch vind ik dat wel jammer.

Gisteren droeg ik deze bij mijn nieuwe rode coupe… en Pretty in Pink it is!

Look

Living Nature, natuurlijk, cosmetica, makeup, dierproefvrij, lipstick, Summer, rain, review, swatch, blog, beautysome,

Al met al een fijne kennismaking met dit natuurlijke product.

Enig speurwerk leert mij dat er nog veel meer moois te koop is op Make-Up gebied van Living Nature. Naast Make-Up kun je bij Living Nature terecht voor  lichaamsverzorging, haarproducten en zelfs voor de man is er een aparte pagina te vinden met producten geheel op hem afgestemd.

WEBSITE


INGREDIËNTEN

Ricinus communis (castor) zaadolie, caprylzuur / caprinezuur triglyceride, Euphorbia cerifera (candelilla) was, Mica (CI 77019), Cera alba (bijenwas), Copernicia cerifera (carnauba) wax, CI 75470, titanium dioxide (CI 77891), Iron oxiden (CI 77491), ijzeroxiden (CI 77492), tocoferylacetaat (vitamine E), Pyrus malus (appel) zaad olie, squalaan, Vitis vinifera (druif) zaad olie, Glycine soja (sojaboon) olie, ijzeroxiden (CI 77499 ). Raadpleeg altijd de verpakking van het product voor de meest actuele lijst.

INCI LIJST

 

 

 

Like
  bychristiana
  11 Jan 2019
  9:46am

  Ik ken dit merk van de skincare maar weet je dat ik nooit geweten heb dat ze dus ook make-up verkopen? Ik vind het op zich ook niet heel erg als een lipstick wat sneller vervaagt, zolang de kleur echt mooi is en hij goed / prettig en dus niet zo ‘droog’ aanvoelt op de lippen vind ik het prima. Dan stift ik gewoon wat vaker bij. Ik vind deze kleur erg mooi, ook iets wat ik zelf zou dragen.

  marije
  11 Jan 2019
  11:15am

  Mooie kleur zeg, staat je goed!

  Kende dit merk helemaal niet.

  Nancy
  11 Jan 2019
  1:54pm

  Mooie kleur wel. Ook van je haar en je nagels zijn ook weer prachtig!

  Evelien
  11 Jan 2019
  8:52pm

  Wat een gave kleur is dit! En hij ziet er onwijs mooi uit bij je. Jammer wel dat ‘ie snel vervaagt zeg!

  Deb
  12 Jan 2019
  8:23pm

  Hele mooie kleur! Ik ben dol op dit soort tinten. Vind ook dat ie je erg mooi staat. Ik ken Living Nature van hun huidverzorgingsproducten. Dat zij make-up in hun assortiment hadden wist ik tot vandaag niet!

Laat een reactie achter!