NCY, cbd, olie, spieren, gewrichten, pijn, wietolie, beautysome, review, 2

NCY – CBD olie voor spieren en gewrichten

Een van mijn best gelezen artikelen  hier op beautysome.nl is toch wel het artikel over CBD olie. En vandaag ga ik daar weer verder op in, want het is nu alweer een aantal jaar geleden dat ik het introduceerde en er is ondertussen een hoop veranderd.
Zo is de consumenten markt al aardig erop ingespeeld en hebben diverse merken zoals NCY hun eigen producten samengesteld om pijn te verlichten.

NCY CBD olie

  • Nature
  • Connection
  • You

Deze letters vormen het nieuwste merk dat ik ontdekte bij een Beauty Event recent in Amsterdam. NCY kun je ook zien als Nancy, oprichtster van het merk.

Nancy aan het woord…

Het zaadje voor NCY Essentials is lang geleden geplant. Van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in homeopathie, kristalstenen, essentiële oliën en zelfzorg, maar ook in zakendoen. Toen ik een klein meisje was verzamelde ik portemonnees en speelde altijd winkeltje en maakte mijn eigen geld. Verder was ik altijd aan het experimenteren om planten te plukken en er vervolgens iets van te maken. In mijn puberteit had ik veel last van menstruatiekrampen en acne in mijn gezicht maar ook op mijn lichaam. Ik schaamde me daar ontzettend voor. Ik heb veel chemische troep geslikt met alle negatieve consequenties van dien. Ik was altijd al geïnteresseerd in de voordelen van hennep en een paar jaar geleden, toen ik zelf veel stress had, ben ik CBD nader gaan onderzoeken. CBD verminderde mijn stress en ik kwam erachter dat het ook heel effectief is tegen menstruatiekrampen en mijn acne.

Ik geloof in de connectie tussen innerlijke en uiterlijke schoonheid. Als je je gezond en gelukkig voelt, zul je dat ook uitstralen. Daarom werk ik met producten die van binnenuit voeden en aan de andere kant met producten die het grootste orgaan in je lichaam, je huid, voeden en verzorgen.

NCY, cbd, olie, spieren, gewrichten, pijn, wietolie, beautysome, review, 5

De ene CBD olie is de andere niet

Wat ik in de loop der jaren ontdekt heb is dat er heel veel verschil is in samenstelling, de ene olie is de andere niet. Want bij sommige CBD producten heb ik wel eens de sterke twijfel gehad dat ik wat sla-olie in mijn mond stond te druppelen. Daarom geloof ik zelf in bedrijven die echt hun ziel en zaligheid in een product leggen. Want je wilt dat het helpt, daarvoor is CBD olie nu juist op de markt gebracht. Eerst als een soort van grijze sokken product, maar later kwam er steeds meer bekendheid en werd het een ‘paracetamol’ in een flesje.

CBD olie van Zwitserse bodem

In tegenstelling tot de EU is het in Zwitserland toegestaan om cannabis te kweken en olie aan de plant te onttrekken. De Zwitserse overheid reguleert de productie, controleert de daadwerkelijke CBD en THC percentages en of er pesticiden en/of zware metalen achterblijven. Het volledige productieproces dient volledig herleidbaar te zijn.

NCY premium CBD olie bevat alle terpenen en cannabinoïden. Het psychoactieve deel THC wordt er volledig uitgehaald, zodat er geen bewustzijnsverandering optreedt. Daarnaast bevat de olie MCT olie.

En wat is dan MCT?

MCT staat voor Medium-Chain-Triglyceride. Triglyceride is een type vetzuur. Palmolie en kokosolie zijn de belangrijkste bronnen waar MCT olie uit gewonnen wordt. In kokosolie is het MCT gehalte bijvoorbeeld ongeveer 65%. MCT olie valt onder de gezonde verzadigde vetten.

NCY, cbd, olie, spieren, gewrichten, pijn, wietolie, beautysome, review, 5

Speciaal voor Spieren en Gewrichten

Naast de Premium CBD olie heeft NYC een olie ontwikkeld die speciaal voor Spieren en Gewrichten is. Veel mensen, weet ik uit ervaring, vinden het slikken niet zo heel erg fijn. Dus waarom zou je niet een olie ontwikkelen die smeerbaar is en diep in de huid dringt en de spieren en gewrichten weer soepel maakt en de pijn verlicht.
Door niet alleen gebruik te maken van CBD heeft NYC een olie die meer helende extracten in zich heeft. Denk hierbij aan een hele bekende als Arnica, die bekend staat om zwellingen en pijn te verminderen. Ook rozemarijn zit erin verwerkt dat gewrichtsontstekingen kan verminderen, de bloedcirculatie kan verhogen en pijn kan verlichten. Verder zitten er nog Evergreen olie, Tijm olie, Jeneverbes extract, Angelica olie, Zwarte peper olie, Marjolein olie, Salie extract in.

Door deze unieke combinatie met Cannabidiol helpt deze olie het bewegingsapparaat in balans te brengen en zorgt het voor een comfortabeler gevoel.

NCY, cbd, olie, spieren, gewrichten, pijn, wietolie, beautysome, review, 5

Mijn eigen ervaring

Regelmatig kamp ik met pijn, en dan niet zo’n beetje pijn, helse pijn aan mijn nek, schouder en rug. Ik heb 2 whiplashes gehad (2 auto ongelukken als inzittende) vanaf mijn geboorte altijd sub luxaties van de rechter schouder en daar ben ik in 2012 aan geholpen. Tijdens het genezingsproces ging er iets mis en heb ik een spier gescheurd in diezelfde schouder, daar heb ik nog een jaar mee rond gelopen. Doktoren dachten dat het tussen mijn oren zat en na aandringen werd ik eindelijk gehoord, echter de hersteloperatie heeft niet veel geholpen want de pijn is gebleven.

Ik sport nu 5x per week om mijn bewegingsapparaat soepel te houden en natuurlijk ook om mijn figuur mooi te houden. Maar het belangrijkste is wel die spieren en gewrichten.

Recent ervaarde ik weer heel veel pijn, na 6 maanden Fysio is nu de maat vol en moet ik toch weer een bepaalde mallemolen in, waar ik best tegenop zie.
Ondertussen loop ik elke dag met pijn rond… en dat gaat ten koste van je humeur en algehele welzijn gevoel.
Toen ik NCY op het event zag was ik erg blij om te zien dat er een speciale olie was voor mijn probleem. En kreeg ik van haar een flesje mee om te testen.


TEST UITSLAG

NCY, cbd, olie, spieren, gewrichten, pijn, wietolie, beautysome, review, 5

Wat is dit een geweldige combinatie met allemaal positieve ingrediënten die de pijn verlichten. In de avond masseert mijn man mijn rug, nek en schouders en in de ochtend sta ik bijna pijnvrij op. Natuurlijk is het niet de oplossing van mijn problemen. Daarvoor moet ik nog een lang traject bij de medici ondergaan. Tot die tijd kan deze NCY spieren en gewrichten olie mij wel helpen om de dag door te komen!
Je voelt dat de pijn naar de achtergrond verdwijnt. Als een geluidsgolf die hard binnen komt en irritaties opwekt, terwijl een achtergrond muziekje aangenaam kan zijn, zonder overlast.

De geur is prettig, het ruikt naar een kruidenthee. En het geeft geen huid irritaties… ook geen brandend gevoel, wat vaak de oorzaak is van jeuk bij andere producten.

Kortom, het is zeer zeker het proberen waard… want wat de boer niet kent, nou soms moet je eerst iets ervaren alvorens je een mening vormt!


Kijk ook eens naar dit product
wat verlichting kan geven als je
last hebt van menstruatie pijn >>> Webshop

Like
1

Laat een reactie achter!